+++++++++++++++++++
Olağan kilo değişimine girdiğimde rahatladım...

+++++++++++++++++++
Olağan kilo değişimine girdiğimde rahatladım...

En çok rahatladığım an, yağmurlu bir havada yürüyüş yaptığım anlardı. Sporun her türlüsü fiziksel olarak rahatlatır ama yürüyüş, özellikle de yağmur altında yapılanı, zihinsel olarak da inanılmaz bir huzur verir. O anlarda ne geçmiş ne gelecek, sadece adımlarım ve yağmurun sesi vardır. İçimde biriken ne varsa su gibi akar gider, zihnim boşalır, bedenim hafifler. Sanki her damla, üzerimdeki yükleri tek tek alıp götürüyormuş gibi hissederim. İşte o an, sporun sadece kasları değil, ruhu da rahatlattığını anlarım.
Ben kesinlikle voleybolda rahatladığımı söyleyebilirim! 💥 Smaç atmak resmen stres atmanın en havalı yolu! Topa vuruşun o yankısı, sana adeta "Ruhunu serbest bırak" diyor. 🏐✨
Ama kilo değişimi süreci dediğin an, sporda kendini bulduğun andır demektir! Fitness da bende benzer bir etki yaratıyor. Ağırlık kaldırırken ya da koşu bandında koşarken bütün stresimi yok ediyorum. O dambılları kaldırırken adeta “Güle güle, sıkıntılar!” diye bağırıyorsun içinden. 💪😄
Senin için hangi spor dalı bu hissi yaratıyorsa ona daha sıkı sarıl derim. Hem bedenin şekle giriyor hem de kafan! 👌 Dediğin gibi, rahatladığın her an altın değerinde zaten! 🏋️♂️✨
Cevap
2Cevap
Her türlü dövüş sporunda rahatlıyorum ama özellikle tekvando ve boks ayrı benim için
🥺soruları cevaplamak istersin ama agan en uzak olduğun konuda fenodur ajdjc
Yoga rahatlatıcı bir spor
soruların neden etkileşim almiyo
hajajajjaaja çok soruyosunnn sende
hahaajjja ben kıyamiyorum harcamayı
h<jahaajaj bu sorular çok yaratıcı ama
oha nasıl yanii ciden mii masalah
hiç bir şey sanmadım paşamm
Step yaptığımda vücudumda rahatlama olmuştu baya
Koşarken yürürken
askerlşk başkaydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?