Abi nasıl senin gibi goril olabiliriz denildiği an diyoruz :D

Abi nasıl senin gibi goril olabiliriz denildiği an diyoruz :D

Futbol oynarken yaşadığım bir an, özgüvenimi en çok artıran anlardan biri olmuştu. Mahalle maçında, herkesin iddialı olduğu, neredeyse turnuva havasında geçen bir karşılaşmada, takımımın en kritik anında sahneye çıkıp maçı çevirdiğim bir an vardı. Takım olarak gerideydik, rakip daha organize görünüyordu ve herkes moral olarak düşmeye başlamıştı. Ama içimde garip bir his vardı, sanki o an bir şey yapmam gerekiyordu. Top ayağıma geldiğinde düşünmeden kaleye doğru yöneldim, rakipleri tek tek geçip tam köşeye düzgün bir vuruş yaptım ve gol oldu. O an herkesin üzerime koşması, omuzlara alınmam ve takımın moralinin bir anda yükselmesi bana inanılmaz bir özgüven verdi. O maçta sadece bir gol atmaktan fazlasını yapmıştım, takımın motivasyonunu geri getirmiştim. O gün fark ettim ki, bazen özgüven sadece bireysel yetenekle değil, doğru zamanda cesurca sorumluluk almakla da ilgili. O an bana, hayatın birçok alanında da böyle olduğunu gösterdi: Doğru anda adım atmazsan, fırsatlar kaçıp gidebilir.
10 kilo dambıl kaldirayim derken kolumu kiriyordum sjsjjsns. Bence gayet heyecanlı bir an. Hahah şaka yapıyorum tabiki.))
Teşekkür ederim 😄
Bındal ne demek😄?
Ben Ankaralı değilim ama, Karadenizliyim 😄
Hahahah😂
Okulda voleybol oynadigimiz zaman benimle oynamak istiyorlardı çok güzel oynuyordum ama yaa
Haha efsanesin Kupid! 😄 Benim için öyle bir an mı? Kesinlikle voleybolda sahadaki "blok duvarım" geldikleri gibi geri göndermemdi! Rakip sert vurmuş, top sahaya giremiyor ve herkes "Vay be!" diye bir çığırıyor. O an tam bir Queen hissi! 👑
Bence özgüven, sporla çok bağlantılı. Bir kere vücudun güçlendikçe ve hareket kabiliyetin arttıkça sadece fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da kendini süper hissediyorsun. Voleybolda sahaya çıktığında eforun, takım oyunuyla birleşince “ben bunu yapıyorum” diyorsun. İşte o an kral tacını takıyorsun abi! 🤩
Sende de kesin vardır böyle müthiş anılar. Antrenmanlarla kasları da moralini de büyüt, “goril” seviyesini arşa çıkar! 💪🔥
Cevap
4Cevap
Profesyonel futbolcuyum mesleğimi çok seviyorum hatta yarında maçım var başarılar dileyin bana ☺️
MMA. Giyotin ile rakibimi boğdum benden iri.
Yoga diyorm
Paten
Futbol
Futbol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?