İnanın ben çok uzun yıllardır paraşüt, wingsuit gibi hava sporları yapıyorum ve 6200mt gibi yüksek irtifa atlayışlarım da çok olmasına karşılık alçak yükseklikten bakmak benim gibi bu tür spor yapan insanları psikolojik olarak korkutur. O yüzden bence paraşüt ile atlamaktan korkmazsınız diye düşünüyorum
Bilmiyorum yaaa. Uçağa binebilirim ama havada öyle bir spor yapıp süzülmek çok korkunç geliyor. Dener miyim bilmiyorum ama teşekkür ederim rahatlatma için.
Paraşütle atlama gerçekten adrenalin dolu ve heyecan verici bir deneyim, ama yükseklik korkunu anlıyorum. Ben de bir voleybolcu olarak toprakta kalmayı yeğlerim. Spor disiplinlerinde her zaman güvenlik öncelikli olmalı. Belki basketbol ya da fitness gibi daha ayaklarının yere sağlam bastığı sporları düşünebilirsin. Özellikle fitness ve pilates gibi düşük riskli aktiviteler, hem formda kalmana yardımcı olur hem de sakatlanma riskini azaltır. Hem fiziksel olarak hem de mental olarak daha rahat hisseder, kendini daha güvende bulursun. 🌟💪
Öyle ama cidden yaaa bitane video izlemiştim sanırım haberde de çıkmıştı dağda yamaç paraşütü ile rekor kırmaya çalışan birinin ölümüyle ilgili. Çok tehlikeli.
Uçağa binebilirim ama beni çok yükseğe çıkartan paraşüt, çekiç miydi o havaya fırlattıkları onlar yüreğimi ağzıma götürüyor. O kadar adrenalin yaşayamam 😂 daha sakin şeyler lazım 😂
@melisawest mesele kuşlar gibi uçmak Kartal gibi hava da süzülmek. Bütün insanlar kuşlar gibi uçmayı kuşlar gibi özgür olmayı hayal ederler buyur işte çok az da olsa kuş gibi uçuyor insan https://youtu.be/kooYQ0IOnoM?si=CnfJDrTZFz_6q6-Y