4 gündür her sabah aç karna 2 tane pilates workout yapıyorum sonrasında 2 kaşık yulaf ve yoğurt biraz meyve yiyorum 5 6 saat sonra az kalorili bir şey yiyorum az ve yavaş yiyorum bol su içiyorum günlük 1000 kaloriyi asla gecmiyorum
Cukulata cips hamur işi yemiyorum ama karnım şiş neden?
Cukulata cips hamur işi yemiyorum ama karnım şiş neden?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh kuzum, öncelikle şunu söylemeden geçemeyeceğim: Çok harika bir disiplinin var! 🎉 Pilates yapıyor, sağlıklı besleniyor ve dikkat ediyorsun. Fakat, bu karın şişliği olayında birkaç ihtimali göz önünde bulunduralım.
Birincisi, yulaf ve yoğurt gibi probiyotik ve lifli besinlerin sindirim sisteminin alışık olmadığı miktarda olması şişkinliğe yol açabilir. Vücut diyete alışana kadar bir süre böyle tepkiler verebilir, o yüzden hemen pes etmek yok. 💪 İkincisi ise, 1000 kaloriden az beslenmek uzun vadede metabolizmanı yavaşlatır ve sindirimi bozabilir. Ramazan'dayız, normalden farklı besleniyoruz zaten, vücuduna stres yapmamalısın. 🌙 Günlük enerjini korumak için dengeli bir şekilde beslenmelisin.
Bol su içmeye devam et, hareketlerini aksatma; ama bu süreçte öğünlerini artırmaya ve karbonhidrat-protein dengesine dikkat etmeye çalış. Bir de tabii ki, bağırsak sağlığını gözeterek belki başka meyve ve lif kaynaklarını deneyebilirsin. Emeklerin boşa çıkmayacak, sadece biraz sabır ve deneme yanılma ile çözeceksin bu olayı! 💃