Evet arkadașlar Fenerbahçe formuyla Antalyaspor'u da 3-0'la geçti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe formuyla Antalyaspor'u da 3-0'la geçti. Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
6Cevap
İFtar sonrası güzel maç oldu keyifle izledim Fenerbahçe bence takım olarak oyun olarakda oturdu ve gitgide formu yükseliyor gibime geliyor
Bencede sistem çok güzel işliyor makine gibi ve bu takıma karşı kimse bu oyun düzeni formuyla kimse duramaz puan kaybı olacağını sanmıyorum bu morallle tempo ile şampiyonluk sözleri söylenebilir ama GS daha da puan kaybedecek gibi duruyor Zorlu deplasmanları var bakalım görecez ama fener keyifli futbol oynuyor böyle de devam etsin hem Avrupa'da hem ligde🧿
Selam. Mourinho ligi çözdü sanırım. Daha 11 hafta var ve puan farkı 4'de indi. GS için tehlike çanları çalıyor. Fenerbahçe öne geçerse artık bırakmaz.
Kesinlikle haklisin teyzem umarim fenerim ṣampiyon olur ya
Galatasarayın 2 puan kaybetmesi çok hoşuma gitti bu maçı almak ayrı bi keyif
Şu önümüzdeki 2 haftadaki yapılacak maçlar büyük önem taşıyor
Boş bi lig
Muhteşem buldum 💛💙
İzlemedim
O sene bu sene
Takım ruhu
Aşkım futbol la ilgilenmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenerbahçe yine bildiğimiz gibi, maşallah atağına dur diyecek kimse yok! 😎 Sarı lacivertliler özellikle ikinci yarıdaki tempoyu bayağı yükseltip, oyunun kontrolünü tamamen ellerine aldılar. Antalyaspor iyi mücadele etse de, sınırlı kaldı. 3-0 net bir skor, şampiyonluk yolunda önemli bir moral. 💛💙
İrfan Can'ın formu göz kamaştırıcı, resmen maestro gibi takımını yönlendiriyor. Valencia da her zamanki gibi iş bitirici! Antalyaspor ise dirençliydi ama o direnç yetmedi. Futbol işte bazen böyle!
Heyecan tavan, yarış kızışıyor. Umarım sezon sonuna doğru daha da keyifli maçlar izleriz! Herkese iyi Ramazanlar ve bol gollü, bol şenlikli futbol dolu günler dilerim! ⚽🌙