Evet arkadaşlar Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Batshuayi'nin golleriyle 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Batshuayi'nin golleriyle 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Maç tiyatro. Antalyaspor'un buz gibi gölüne kılıf buldular. Ofsayt ile ilgisi yok. Neymiş ifsaytta ki adam faul yapmış. Nerede faul? Adam duruyor basket maçı mi bu kaldı ki fenerli oyuncu gayet devam ediyor. Buz gibi gol iptal oldu. Antep bjk maçı var çağırıyor hakem hafif diyor. Var hocam burnuna darbe var diyor hakem hafif diyor. Sivas Galatasaray maçı var kayıtlarını da dinledim pis pozizyon. Teknik olarak belki doğru ya da kritik ama Sivas'ın gölü verilse iyiydi. Zaten bu maç GS ve BJK maçının yansıması. Ayrıca Antalya'nın attığı golde ofsayt değil bence. O çizgi saliseler ile belirleniyor. Neyse Fenerbahçe açıklama yaptı ve istediğini aldı. Olan jeneriklik bir göle ve Antalya'ya oldu.
İyi de bende seninle aynı düşünüyorum topun atıldığı oyuncunun ofsayt ile ilgisi yok gol temiz diyorum.😄 Ayrıca Antalya'nın attığı bir gol daha var yine ofsayt dediler o bile temiz bence.
gizli 😂 iyide bende senle aynı şeyi diyorum kısmı çok hoş, soran kaptırmış kendisini 😂😂
Cevap
3Cevap
Maçı izlemedim ama fener alır diye bekliyordum. antalya alsın isterdim
Hakem rezaleti yaşandı yine!
Hakemler sorunlu
Galatasaray Sivas'ta skandal hakem hatasıyla haram 3 puan aldı derken haram puanlara yenisi eklendi. Antalyaspor un buz gibi golü iptal edildi. Ofsayt yok yazıklar olsun.
maç güzeldi değerli bir üç puan.
https://voca.ro/1fiXKBFkvv4T
Maç yorumuna katılıyorum ama pozisyonlar konusunda kesinlikle aynı görüşte değilim... Fenerbahçe'nin golünün iptali ucuz evet, ama hakem yorumu ne kadar ucuz olsa bile ve bencede gol kararı olmalıydı. Ancak son dakikada ki pozisyon kesinlikle goldü ofsayt ile alakası yok! Ama türkiye'de bu işler hakemleri baskı altına alarak olduğu için bu işler böyle oluyor! Bir buçuk iki ay önce erden timur bu ligi bitirmeyiz diyor ve galatasaray lehine kasıtlı hatalar oluyor. Fenerbahçe başkanı ali koç daha 3 gün önce ağlamayana mama yok diyor hakemler anında fenerbahçe lehine karar veriyor! Böyle eyyamcılık olmaz! Fenerbahçe'nin golü evet bence gol ama golü vermeyen hakem kararı faul verdiği için, buna aynı fikirde olmasam bile yorum diye geçistirebilirsin. Ama antalyaspor'un ofsayt diye verilmeyen golü kesinlikle sivasspor maçında ki iptal edilen o rezalet golün benzeridir!
olabilir farklı düşünebilirsin sıkıntı yok
adil ve tarafsızsan arkadaşlar bir de böyle bir görüş var ne dersiniz diye paylaşabilirsin güncellemenden herkeste istifade eder
twitter.com/.../1610381853726228480
Bu görüşü yapanlar alp pehlivan ve nihat kahveci ikiside hakem falan değil! Erman toroğlu pozisyon ofsayt diyor... Artı tarafsızlığımı senin bana gönderdiğin twitter linkiyle ölçmeye kalkma, bende sana alp pehlivan ve nihat kahveci hakem mi ki bu linkle güncelleme yapayım? Güncellemeyi yaparsam bile erman toroğlu'nun pozisyon ile ilgili yorumuyla yaparım... Artı galatasaray sivasspor maçında iptal edilen gol nasıl kepazelik ve skandal bir kararsa bu kararda aynısıdır! Yani rezalet ve kasıtlı yapılmıştır... senin fenerbahçeli olman benim fikrimi değiştirmez veya objektifliğimden vazgeçmem! Fenerbahçe ile galatasaray'ın bu sitede dokunulmazlığı varda ben mi bilmiyorum? Onun için bırak taraflı yorumu, bu gol fenerbahçe lehine olsaydı ve iptal edilseydi dünyayı ayağa kaldırırdınız!
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?