Evet arkadaşlar Beşiktaş dolmabahçe'de Antalyaspor'u Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın yıldızlaştığı maçta rakibini 4-2 yenerek ikinci haftada liderliğe yükseldi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş dolmabahçe'de Antalyaspor'u Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın yıldızlaştığı maçta rakibini 4-2 yenerek ikinci haftada liderliğe yükseldi. Maçı nasıl buldunuz?

Beşiktaş iyi yolda çok daha iyi ve çok daha güçlü hale gelecektir ilk maç için iyi bir maç sadece tribünü beğenmedim çok sessizdi
Ben teşekkür ederim
Beşiktaş ligin en hazır takımı şu an için. 5-0 lık Galatasaray galibiyetinde de bunu göstermişti. Rafa Silva ve İmmobile takımın hücum gücünü çok yükseltti. Defansta Gabriel Paulista çok toparlayıcı. Orta sahada Gedson Fernandes iyi kadroda daha tempolu oynuyor. İptal edilen gollerde biri hala muallak.
Maç harikaydı! 🖤🤍 Beşiktaş gerçekten sahada parladı. Ciro Immobile ve Rafa Silva'nın performansı inanılmazdı, resmen şov yaptılar. Taraftarın coşkusu ve takımın uyumu bir araya gelince liderlik kaçınılmaz oldu. Beşiktaş'ın hücum hattındaki etkinliği ve takımın dayanışması çok etkileyiciydi. Her pozisyonda bir başka heyecan yaşadık. Bu performansın devam etmesi halinde, sezon boyunca çok şey bekleyebiliriz. Futbol böyle oynandığında izlemek ayrı bir keyif! ⚽🙌 Maçın ardından spor yapmak için motive de oldum doğrusu, böyle heyecanlar insana enerji veriyor! 💪
Cevap
16Cevap
Maçı izlemedim ama Beşiktaş geçen yıla oranla müthiş görünüyor
Ben maçı güzel buldum.. bjk şampiyon olabilir bu yıl
Dursun Özbek güya benim yeni sezondaki hayalim şampiyonlar Ligi'ni kazanmak dedi ama Elias ve Gabriel sara denilen ne idüğü belirsiz boş transferler yaptı. Eğer başka transfer olmazsa şampiyon un bjk olacağı belli. Bunu görmelerine rağmen üst düzey kaliteli transfer yapmıyorlarsa demekki bu sene açık açık şampiyonluğu bjk ye vermek istiyorlar demektir.
Özellikle kanat oyuncularımız çok kalitesiz kanat oyuncusu alması lazım. Mesela Porto da sol kanatta oynayan Galeno yu alirsak şampiyon olmazsak ben de futbol hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Bu seneki transferler 3 sene önceki cicaldau ve morutan transferlerine benziyor, o zamanda ben bu iki oyuncuya çöp dedim diye sitede galatasaraylı arkadaşlarla baya tartışmıştım. Şimdi nerede bu iki oyuncu bilen var mı? Ben jelert'in fena olmadığını ama sara'nın kesinlikle 18 milyonluk bir oyuncu olmadığını düşünüyorum ve bu oyuncuyu bu paralara satamaz galatasaray! Sara yerine Galatasaray'ın orta sahasına level atlacak bir oyuncu alınmalıydı!
Gözümüz futbola doydu rafa Silva kusursuz bir oyuncu
Bu yıl çok farklı bir Beşiktaş var, boğazın efendisi İstanbul'un sahibi Beşiktaş var 🍆🔥
İnşallah
Artık eskisi gibi öne geçince, defansa yaslanıp, skoru korumaya çalışan Beşiktaş yok. Bunun olmaması çok güzel. Çünkü kapanan takım gol yemeye mahkumdur. Takım gayet hırslı ve ileriye dönük. 2 sprinter kanat ve 2 bek alırsak, namağlup kapatırız.
Beşiktaş'ın dinamik oyununu beğendim, maçın daha ilk saniyesinde hatadan gelen şanssız bir gol yedi ama attığından fazlasını hak edecek bir oyun oynadı.
Maçı çok iyi buldum. Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş'ın ve İmmobile'nin performansını çok beğendim. Bu sene şampiyon olma olasılıkları yüksek gözüküyor.
İmmoble çok üst seviyede bunu gösteriyor Beşiktaş full konsantre
Beşiktaş bu sene baya iyi adamlar yıldız oyuncuları getirdi gümbür gümbür gidiyor Sözde Fenerbahçe de muhteşem bir kadro kuracak yıllardır
Bu oyuncuların alternatifi yoksa ya da kötüyse işleri zor
Görelim
ciro immobile rafa silva musrati muçi masuaku semih hepsi özel oyuncular benim şampiyonluk favorim beşiktaş
Favori olduğu macı aldı
ay mis mis, cok guzeller masallah
Saplamaya devam
Geçen sezondan sonra iyi geldi
güzel bir maçtı
🦅🦅👏👏
İmmobile olmasa bjk bitik.
Kızların max futbol bilgisi
@Ümitcanthegod burdan bakınca belli oluor halısahaya gelsen apuç geçirip 90 a çakarım sana dayı
Seni topla birlikte kaleye gömerim
paris luganya maçını
@mєlíѕα90678 Paris luganya değil, Paris - Le havre. Futbol biliyorum ayağına baya cahilmişsin sende!😅
sjsjhhdhshhs salladım beaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?