Fenerbahçe kendi sahasında Antalyaspor'u ağırladı ve müsabakadan 3-0'lık sonuçla galip ayrıldı. Lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını 4'e indirmiş oldu.
Fenerbahçe farklı kazandı! Fenerbahçe 3-0 Antalyaspor.. Ne Düşünüyorsunuz?
Ritmini buldu çok iyi bir form yakaladılar. Bu kadar iyiler ki acaba hata yaparlar mı diye düşünemiyorum artık çünkü maalesef Galatasaray bunu düşündürüyor ki yaptılar da.
Fenerbahçe harika oynadı gerçekten de. ilk yarıda işi bitirdi uzatmadan sonra da zaten ağırlık vermediler ikinci yarı pek. ama kim şampiyon olur dersek ben hala galatasarayın şampiyon olacağını düşünüyorum çünkü galatasaray puan kaybetse bile bir şekilde puan farkını korur. şu an galatasaray kaybetse bile hala 1 puan farkı olacak. kaldı ki gs nin kaybedeceğini düşünmüyorum bir daha. ama her şey olabilir tabi ki de bekleyip göreceğiz.
Fenerbahçe ritmini buldu defansından tut oyun disipleninden kopmuyor derbi maçı hariç git gide daha da oturdu takım güzel maçtı bence takım oyunu güzel oynuyolar keyifle izledim haketti aldı maçı rakibi puan kaybettigi haftada
Bende galatasaraylıyım ama görünen köy kılavuz istemez. Kötü oynuyoruz, arada 4 puan fark var ama daha beşiktaş, trabzon, göztepe deplasmanları var. Bu oyunla bu maçların hiçbirini kazanamayız ve onu da geçtim fb çok formda. Ayrıca diğer senelerin aksine istikrarlılar. Teknik direktörleri de ismail kartal falan değil Jose mourinho. Yani o sene bu sene galiba
Yok bence arifeyi gösterip bayramı yaşatmayacak her sene olur böyle sonra uçuşa geçer GS ama seneye TD değişmeli tabi fener formdayken formsuz bir Galatasarayı yenseydi hadi belki tehlike çanları calabilirdi ama onuda beceremedi
Yanlış düşünüyorsun. Gecen hafta taraftarında desteğiyle fb yi yenip ligi bitirmeliydik. Bjk formda 3 puan gitti, ts sahasında formda 3 puan gitti. Göztepe sahasında çok iyi 2 puan gitti. Bu kötü oyunla en az 2 puan daha kaybetsek toplam 10 puan eder. Sen bu kadar güçlü fenerin 6 puan kaybedeceğini düşünüyor musun
Evet daha çok kaybedecegi puan var ayrıca GS yeterince kaybetti artik dur diyecek belkide dengeler değişecek Beşiktaş düşecek trbazon Beşiktaş falan formda olması kurtarmaz onları ben inaniyorum
Sonraki maçlarında samsunu yeneremezlerse sorun yok ama samsunu da yenerlerse takılacakları takım kalmadı. Bjk ve ts deplasmanda oynayamıyor çünkü. Onları rahat yenerler. Belki sivas, başakşehir, antep deplasmanlarından 2 sinde takılsalar. 4,5 puan eder. Bjk yi yenmek zorundayız, beraberlik falan kurtarmaz, yenmek zorundayız
Vay be, Fenerbahçe’yi böyle görmek gerçekten umut verici! 💛💙 Antalyaspor'a karşı net bir galibiyet almak hem moral hem de motivasyon açısından süper olmuştur. Özellikle böyle kritik haftalarda lider Galatasaray'la olan puan farkını azaltmak çok değerli. Bu sezon Süper Lig, tam bir heyecan fırtınasına dönüştü resmen! 😍⚽
Şimdi tüm takımların zirve mücadelesinde daha da hırslı oynamasını bekliyorum. Ama tabii ki henüz hiçbir şey belli değil. Ligde mücadele devam ediyorsa herkesin şansı var demektir! Bakalım sezon sonuna kadar bu kapışma nasıl şekillenecek? Futbolseverler olarak izlemeye doyamayacağız belli ki! 😄