Hocam @_gunes__00 ileeee
Eğlence zamanı 🎉🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎉🎊🎊🎉
Spora ne kadar harıcıyorsun

İnsanlar çok para harcayarak ihtiyaçlarından fazla sağlıksız besin tüketir sonra onlarda kurtulmak için yine Spor yapmak için para harcarlar
Sporun pahalı olup olmaması tamamen nasıl yaptığınla alakalı. Eğer salon üyeliği, özel hoca, marka kıyafetler falan dersen tabii ki cep yakar. Ama dışarıda koşmak, evde vücut ağırlığıyla çalışmak ya da parklardaki aletleri kullanmak tamamen bedava. Yani aslında bahane yok, ister lüksüne para harcarsın ister hiçbir masrafa girmeden yaparsın, tamamen tercih meselesi.
Spor para verilmesi gereken bir şey değil ki. Yaklasik 9 yıldır aralıksız spor yapıyorum hani benim için 1 şişe su ve koşabileceğim bir ortamın olması yetiyor spor salonu olsun sporcu besinleri olsun veyahut evde koşu bandı gibi hiçbir şey kullanmadan oldukça sağlıklı ve bir o kadar da fit kalabiliyorum herkese de öneririm spor salonu gibi insanları doğadan ayıran temiz havadan mahrum bırakan yerlerden uzak durun bodyci falansanız orasını bilemem ancak amacınız sağlıklı bir şekilde yaşayıp spor yapmak ise eğer bir koşu yolu veyahut bir stadyumun koşu kulvarı 1 şişe su ve jimnastik halısı size yeter de artar arkadaşlar. Günaydın herkese...
Sağlıklı bir yaşam para değil mi sanki ¿ Sağlıklı beslenirken sağlıksız beslendiğimden daha çok para harcıyorum :D
Keşke hep sağlıklı beslenebilsem canım sağlıksız şeyler istemese parası dert değil
Hayatta her şeyin bir bedeli var nerdeyse tüm hobilerin bir ücreti var :))
Spora gitmediğim için spora para harcamıyorum ama ilk fırsatta kickboks için özel hoca tutmayı düşünüyorum. Sonra sonra masraflarım başlar
Kickboks tavsiye etmem
Yüzüne gelir :(
Bence gerek yok
Ben teşekkür ederim
Ben evde yapıyorum, gerek yok fuzuli masrafa daha geçen sene kendi çabamla 21 kilo verdim şu an da diyetteyim. İsteyen her şeyi yapar, yeter ki istesin, paran olsun olmasın azmin, kendine inancın varsa oluyor bu işler.
Ne güzel
Bana sorarsan, spor yapmak sandığın kadar pahalı bir şey değil; tamamen tercih meselesi. Elit bir spor salonuna yazılmak isteyebilirsin, evet, ama bir çift sağlam spor ayakkabısı alıp açık havada yürüyüş ya da koşu yaparak da sporu hayatına dahil edebilirsin. 🏃♂️💪
Sağlıklı beslenme mevzusu da yanlış anlaşılıyor bence; organik ürünler, lüks protein kaynakları derken uçuyoruz. Ama bak sana diyeyim, mercimek, yumurta, yulaf gibi uygun fiyatlı şeyler de mükemmel spor arkadaşları. 😎👌 Önemli olan, bilinçli ve düzenli hareket etmek. Sonuçta sağlık için yaptığın her yatırım, ultra uzun vadede sana mis gibi geri dönüyor, unutma. 😄
Ramazan'da spor yapmak zor görünebilir, ama iftardan sonra hafif bir yürüyüş seni hem dinç tutar hem de sıcacık Ramazan ruhunun tadını çıkartmanı sağlar. 🌙✨
Hareket meselsş
Cevap
33Cevap
Hayır değil. Vücuduna önem verirsen emin ol en güzel yatırımdır, ileride Allah'ın izniyle sorun yaşamazsın çünkü sağlıklı bakıyorsun kendine.
bu zamanda öyledir maalesef
Büyük kizima aylik 79 € veriyoruz Kickboxen'e son aylar okul ve sinavlarindan dolayi gidemedim... ama biliyorum ki okulu sinavlarini atlatinca yine gitmek isteyip eğlenerek yapacak onun icin değer...
Kücük kizim Karateye gidiyordu 69€ birakti, Zumba bulunca ona gidecek... okul haric eğlenecek bi meşguliyet şart diye düsünüyorum
Yo hiçte değil ama ben üşendiğime gitmiyorum. Ki bi kere gittim daha çok acıkıp kilo alarak bıraktım agshhs
Hahahah aşko hallet
Haller
Sporu bilmiyorum. Ama yürümek ve evde egzersiz yapmak bedava🙂
Süperr
Pilatese gidiyorum her hafta bide sahilde yürüyorum ücretsiz yapabiliyorum shdhd
Sahil mükemmel
Spor yapmak değil de spor yaparken olması gereken beslenme programı vs pahalı. Yeterli protein tüketimi şart kas kütlesini korumak için bunlar da belli bir bütçe gerektiriyor. Tükenmezsen kas kaybı yaşanır yetersiz beslenmeden dolayı.
Asla spor yapamıyorum ya sadece yürüş yaparım
Neden
Yorucu gelıyor. Yürüyüş yetiyor bana
Şöyle uçuk olmayan orta halli aile spor salonu 2 binden başlıyor aylık…. yani herkesin yapacağı şey değil bana göre kirası faturası falanı filanı derken bide buna para ayırmak extra yük olur asgari veya bir tık üsti kazanan için……
Evet çoook pahalı
zaman ister
psikoloji siter
fiziki ve mental zindelik ister…
ülke şartlarında çok pahalı yani maalesef
Yapılan spora göre değişir pahalılığı mesela aynı anda binicilik yüzme fitness kick boks yapıyorum bütçeye göre dengeliyorum, ha birde trekking var ücretsiz arkadaşlarla yaptığımız.
Bizim burada erkek kardeşim gidiyor ne kadar ödedi hatırlamıyorum şimdi ama ödeyebilmek için bazen benden ya da annemden istiyor. Sporu dağda sahilde yapmak daha güzel hem ücretsiz de
Spor salonlari boş onlara vereceğim paraya gider sahilde aletler var onlarla yaparım aynı şey daha önce spora para verdim spor salonunda kendin yapıyorsun orada hocalar yardım bile etmiyor sen oraya hocaları var diye para veriyorsun saçma değil mi hocası olmadıktan sonra ha vericek olsaydım eğer kick boks 🥊 gibi sporlara para verirdim çünkü hocaları var
En güzeli kendi sistemini kurmak , spor için değer, para verip karşılığını aldığım her şey için değer aslında
Walla salona malona girmşyorum. Tekrar tenise yazılacam. onun dışında ev weya parklar bizim :)
Profesyonel Sporcular için evet ama benim gibi mesela sadece işte eldeki formu korumak için gidiliyorsa hayır.
Degil. 3 ayligina bile 2500 3 bin istiyorlar bazi yerlerde. Daha uyguna da bulunabilir. Herseye pahalı da demeyin :)
Hiç para harcamıyorum yürüyüş basit bir spor gibi görünse de yokuş iniş cikişı olunca ve zemin yok yerinde dağ zemini olunca daha etkili.
Değil, ben para vermiyorum evde yapıyorum, kendi vücut ağırlığımla sağlıklı beslenmeye harcamak daha mantıklı.
Youtubeda bir video ne kadar harcıyorsa o kadar pahalı bir şey. Spor yapmak için illa tam teşekküllü bir spor salonuna gitmeye gerek yok
Güzel konforlu salonlar pahalı oluyor genelde ama derdin sporsa evde de yaparsın bence
aylık 3 bini geçiyordu tozlar
ama şimdi sporu bıraktım
Hayır, en basiti bir yürüyüş yaparsın kimse para almıyor bunun karşılığında.
spor salonu ücretinden ziyade beslenme çok pahalı günlük proteini karşılamak
Fiyatlardan haberim yok. Ama sağlık için değer
Para vermiyorum gelirlerini dengede tutabilmek adına youtube da falan var zaten
Gelirlerimi
Evet çok pahalı diyetidir sporudur kozmetiğidir bakımıdır ağdasıdır lazeridir makyajıdır kadın olmak daha zor ve pahalı bence
Hiç harcamıyorum ama spor yapmayı hep çok arzuluyorum nasıl başlayacağımi da bilmiyorum
Teşekkür ederim nasıl disiplinli olunur adlı bir bencen de var mı yoksa oluşturmanı öneririm fikirlerin mantıklı
Enerjiyi yükseltirsen uyarsın buna … bunu oku :
Mutlu ve Enerjik Olmanın Kilit Noktası! ↗
Enerjim yüksek zaten mutluyum ama disipinsizim
Ekipmanın her türlüsü evde olursa alınırsa damarsız olmayan bölge ve yanmamış yağ kalmaz tabi doğru beslenme ve egzersiz de şart
ya git decathlonda spor bolumunde yap tum sporları oh beleşe spor yani o gymlere falan para vermeyede gerek yok💥
Hayır o kişiler genelde gösteriş veya bu işi profosyonele taşımak isteyen kişilerdir. En basitinden bir yürüyüş bile spor sayılır.
Spor salonu ayrı para, yeme içmesi içib ayrıca dikkat etmen gerekiyo ayrı para. Tabii ki pahalı
Büyüdüğün şartlara göre büyük bir etkisi olduğu kesin
pahali olmadan da olur. disarda kosu iyi bi secenek bence
Sabah yürüyüş yapmak daha mantıklı hiç yaşlanmazsın
Türkiye'de pahalı maliyetler malum
Evet masraflı bir şey ama harcadığıma değiyor.
Hangi sporu yapmak istediğine göre değişir.
İsteyen herşeyi yapar
Bence değildir
Bu devirde her şey pahalı
Profesyonel yapılırsa pahalı.
spor yapmak pahalı değil beslenme işi pahalı
Evde yapıyorum parasız
Yorucu ya. İşten sonra gitmesi zor oluyor.
Artık pahalı bir şey zengin işi artık
Spor salonlarının neden yapıldığını hiç düşündünüzmü düşünmediyseniz araştırın derim
Yaptigin spora gore maaliyetli olabiliyor
Hayır değildir hoca ile beraber yapmayacaksan tabi
Evde bedava
Hiç spor yapmıyorum 🙄🙄🙄🙄
Spor önemli bir ara gitmiştim, tey teyyy 😂
Pahalı geneli yıllık 4000 tl mahalle spor salonu
Günde 5000 bin adım yürü yeterli
Bir kaç kez gittim pahalı diye bıraktım
macfite yılda 18 bin veriyorum
besin pahalı tr de
Sürdürmek maliyetli.
2 yıldır evde yapıyorum malzeme olmadan gayet iyi