Spor Her şey pahalı Spor yapıyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Et pahalı Spor salon aidatları ayrı bir dert protein başka bir dert Her şey pahalı Spor yapıyor musunuz? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evde spor yapmak bedava aletsiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sonuç alamazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Spor yapmiyorum ama disardan marketlerden alabilcegim protein yuksek yiyecek onerirmisinz? 1 10 Yorumla Aşil_Han +1 yıl Protein tozu Yorumla Soran +1 yıl Sen yeşillik ye balık veya ton balığı salata yap ye ağır yiyecekler yeme fit kal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pansiyonda kaliyorum hazir seyler lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ton baligi dardanel mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Civa var fazlasi zehirler diyolar korktum yiyemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekur ederm bu arada Yorumla Soran +1 yıl İri parçalı olsun yeter Yorumla Soran +1 yıl Önemli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cokcanin hindi fileto onerirmisin peki Yorumla Soran +1 yıl Spor yapmıyorsan ağır yiyecek öneriyorum Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Millet et yemiyor stroid kullanıyor 2 gram tavuk yese irilesiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben natürel im Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O da güzel Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ülkede spor lüks ötesi.. Bu yönetin zihni bu yüzden gelişme olmuyor toplumda bu alanda. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evde spor yapmak bedava aletsiz
Sonuç alamazsın
Spor yapmiyorum ama disardan marketlerden alabilcegim protein yuksek yiyecek onerirmisinz?
Protein tozu
Sen yeşillik ye balık veya ton balığı salata yap ye ağır yiyecekler yeme fit kal
Pansiyonda kaliyorum hazir seyler lazim
Ton baligi dardanel mi
Civa var fazlasi zehirler diyolar korktum yiyemiyorum
Tesekur ederm bu arada
İri parçalı olsun yeter
Önemli değil
Cokcanin hindi fileto onerirmisin peki
Spor yapmıyorsan ağır yiyecek öneriyorum
Millet et yemiyor stroid kullanıyor 2 gram tavuk yese irilesiyor
Ama ben natürel im
Sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum
O da güzel
Ülkede spor lüks ötesi.. Bu yönetin zihni bu yüzden gelişme olmuyor toplumda bu alanda.
O zaman ekonomik takılcan
Yaptığım iş gereği güçlüyüm
Daha da pahalanır
Evet spora gidiyorum tabi işten vakit kalırsa