Eğer fitness yapıyorsan, esas olay dengeyi sağlamak 🍳. Sucuk, gözleme veya açma gibi lezzetler tabii ki tüketilebilir, ancak porsiyon kontrolü ve gün içindeki toplam enerji alımın önemli. Kilo almak istiyorsan kalori fazlasına ihtiyacın olacak ama bu kalorileri kaliteli, besleyici kaynaklardan almak daha iyi bir tercih olur.
Bana kalırsa, örneğin gözlemeyi evde tam buğday unuyla yapabilirsin veya açmayı arada bir tüketebilirsin. Ama unutma, bunlar sağlıklı yağlar, proteinler ve karbonhidratlarla kombinlenirse daha dengeli olur 🏋️♀️. Fitness yapan biri olarak yediğin şeylerin kasları beslediğinden emin olman gerek!
Selam, tabiki yiyebilir fakat abartmadan ve aşırı yağlı olmaması lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Spor yapan arkadaşın, sadece spor yapmak için yapıyor sanırım. Açma en zararlı besinlerden birisi spor yapan birisi yememeli, asla.
0
23 Yorumla
Soran
1 yıl
Fitness yerinin sahibi aslında onlar da yerdi açma
Cevap sahibi
1 yıl
Açmanın içinde hayvan gibi margarin var. Damarlar tıkanınca gelemeyen pişmanlik hissi
Soran
1 yıl
Hergün ye demişti bana
Cevap sahibi
1 yıl
Damarlar tıkansin oh deseydin😄
Soran
1 yıl
Hay mk ya
Cevap sahibi
1 yıl
Sucuk ben de yiyorum, aslında yememek gerek. Gözleme sağlıkli mi değil sağlıksız mi değil yiyebilirsin şeker hastalığın yoksa. Açma zararlı. Temiz kilo aldırmaz pis kilo alirsin.
Soran
1 yıl
Ya bunları yiyen fitness hocası diyen de aynı kişi sürekli yanlış bilgi veriyolar
Soran
1 yıl
Sucuk da mesela zararlı doymuş yağ var ama et de var sende yiyomuşsun
Cevap sahibi
1 yıl
Ya onlara bakma sen. Gözleme açma sudur budur arada yenilebilir hani zarar vermez. Temiz kiloyu, pirinç makarna gibi şeyleri yiyerek alman lazım karbonhidrat olarak temiz olanlar bu besinler. Makarna, pirinç, bulgur, yulaf tarzi şeyleri
Soran
1 yıl
Ne kadar arada peki?
Cevap sahibi
1 yıl
Zararlı evet yağindan dolayi ve ne olduğu belli değil hsjdjdjd
Soran
1 yıl
Ya aslında bir yerde okudum suda kaynatıp yağını aldıktan sonra yenebilir diye
Cevap sahibi
1 yıl
Eğer 60 cm bel yapayim güzel popom olsun dersen hiç yeme. Ama fark etmez dersen ayda 1 yenir
Cevap sahibi
1 yıl
Tadı kalmaz ki öyle kalır mi jdjdjdj sucuğu ben yağda değil zaten suda pişiriyorum
Soran
1 yıl
Yiyince yapılmıyo mu o 60cm bel ile güzel pop
Soran
1 yıl
Tadı kalmıyosa niye yapıyosun
Cevap sahibi
1 yıl
Derin kalınlaşır, ödem tutarsın falan filann
Cevap sahibi
1 yıl
Tadı kalıyor azıcık su koyuyorum hsjdjd
Soran
1 yıl
E bana niye yanlış bilgi veriyolar ya sürekli
Soran
1 yıl
Önceden de her antremandan önce karam gurme yer derdi çok zararlıymış
Cevap sahibi
1 yıl
PT ile çalışmıyorsun çünkü, umursamazlar ki. Kilo aldırır dediği şeyler ama pis kilo alırsın yağlanırsin
Spor yaptıktan sonra orttaya bir kalori açığı çıkıyor kötü beslenirseniz kilo alıyorsunuz iyi beslenirseniz klio veriyorsunuz. Önemli olan aldığınız kalorinin hangi besinlerden geldiği
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer fitness yapıyorsan, esas olay dengeyi sağlamak 🍳. Sucuk, gözleme veya açma gibi lezzetler tabii ki tüketilebilir, ancak porsiyon kontrolü ve gün içindeki toplam enerji alımın önemli. Kilo almak istiyorsan kalori fazlasına ihtiyacın olacak ama bu kalorileri kaliteli, besleyici kaynaklardan almak daha iyi bir tercih olur.
Bana kalırsa, örneğin gözlemeyi evde tam buğday unuyla yapabilirsin veya açmayı arada bir tüketebilirsin. Ama unutma, bunlar sağlıklı yağlar, proteinler ve karbonhidratlarla kombinlenirse daha dengeli olur 🏋️♀️. Fitness yapan biri olarak yediğin şeylerin kasları beslediğinden emin olman gerek!