Hayatımda hiç spor yapmadım ve sevemiyorum bir türlü üşengiçlik ve irade olamamasından da olabilir malum yaz geliyo nasıl kendime spor yapmaya alıştırıp sevebilirim :(
Cevabın nedir?
bence sor soruştur spor dalları çok kendine göre birşeyler bulursun yok olmadı dansı dene ve spor yapcagın zaman motive edcek müzikler ve şarkılar seç ve vucudun alşıtımı zaten bırakamasın doğru ilk zamanlar aksatmalar olur ve azme edersen olur sporu sevmek zorunda degilsin sen spor özerinden kariyer yapmıyacaksın zaten feet görünmek icin
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen sanırım müzik+dans en iyisi ve uygun olanı benim için teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılFarz et ki vücudun mükemmel olacak ve bütün erkekler peşinden koşacak. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif11 Yorumla
Soran+1 yılhmm teşekkürler ama vücudum zaten güzel sadece sağlık için ve hobi olarak yapmak istiyorum :))
Spor konusunda 317 cevap paylaştı. Ilk zamanlar cok fenaydn 1mekik bile cekemezdim hoca sevgilime arkadasima falan zorla mi getiriyorsunuz bu kizi diyordu :) 2.5 yil gecti cok sey degisti hem vucudumdaki degisimler hem sevgilim cok buyuk destekcim olfu, şimdi inanilmaz guclu hissediyorm kendimi ve asla ömrüm boyunca birakmam spor yapmayi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılyaaa ne güzel böyle spor yapanları görünce özeniyorum :) umarım bende başlayabilirim artık
+1 yılya bende yapmak istiorum amaa yapamıorummm yaa yapmak istesemde o kadar ağır eksersiz yapamıyorum adet düzenim bozuluo gerçekten yaa bu bir tek bende mi oluo
12 Yorumla
Soran+1 yılbnmkisi üşengeçlikten canım :) doktora göründünmü
- +1 yıl
hayır da fazla egzersiz yapılıncada erken olmaz mısın öyle bişe duymuştum yok mu öyle bişe
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
53Cevap
Büyük ihtimalle çevrende spor yapan kişi sayısı azdır. Bizim toplum öğütler vermeye ve herşeyin doğrusunu söylemeye meraklıdır. Ama iş yapmaya gelince yapmazlar. Çoğunluk olarak spor yapmayan bir ülkede yaşıyoruz. Bence öncelikle kendine spor arkadaşları bul. Oda olmazsa maddi durumunda varsa bir spor salonuna yazıl.
20 Yorumlabeğendiğin bir fotoyu (mesela fiziğini beğendiğin bir ünlünün fotosu olabilir) ve yanınada kendi fotonu as odana görülebilecek bir yere, gördükçe hırslanırsın motivasyonun artar hatta hedefine yaklaştıkça kendi fotonu değiştirirsin daha çok morlin artar ^-^
10 YorumlaSpor zevk icin yapilmaz zaten ben spora başlamadan önce aşırı yağlı kassız pislik biriydim spor hayata bakış açımı deiştirdi yaklaşık 2 sene vucut geliştirme ve 4 senedirde crossfit yapiyorum cok mutluyum ve birakmayida. Düşünmüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılay saol şu an kendimi yağlı kassız ve pislik biri gibi hisettim -_-
+1 yılİşte hep iradeyle başlıyor o iş, önce başkalarındaki değişimi görüyorsun, sonra kendideki değişimi hissediyorsun, 8 hafta sonra başlıyor vücudun değişmeye, özgüvenin artıyor, hırsın, cesaretin, yapabileceğinin farkına varıyorsun, ulaştıktan sonra o kadar güzel ki :)
Sonra diyorsun ki "Haters gonna hate" ;)10 Yorumlabaşlarda kendini zorlayıp yorma sakın, bu bir;
ikincisi amaç spor yapmış olmak ama sen ortam için git mesela.
senin için eğlenceli bir ortam olsun. ortam hoşuna gitmiyorsa başka bir salona git. konuşup şakalaşacağın kişiler olsun mekanda. iyi bikaç arkadaşın olursa uzun süre devam edersin. yoksa en fazla 1 ay gider bırakırsın...10 YorumlaBen kareteciydim bıraktım ama pişmanım spor çok gerekli bir şey hele hele bodrum gibi bir yerde yaşıyorsan hele birde captansan :D kendini çok seksi bir şekilde falan hayal et çok yakışıklı bir sevgilin var böyle şeyler düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılfazlalığımda yok aslnda sadece spor yapanlara özeniyorum ve sağlık için :) bende aikido denemiştim 1 haftalıkta olsa :dd
www.kizlarsoruyor.com/.../a13155-spor-yapmayi-nasil-sevebilirim bir bence paylaşmıstım umarım faydası olur :)
12 Yorumla
Soran+1 yılay çok teşekkürlerrr umarım işe yarar :))))
Yanına iradeli bir arkadaş bul, seni teşvik ve motive edecek birini.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım kankamı ayartıcam artık :))
her ay 150 kağıt verince okuldaki spor dersinden sonra bile gidiyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yıloha 150 mi o evlat acısı gibi koyar bana :ddd
+1 yılSpor solununa kayıt yaptır para bayıl. Verdiğin paraya aciyip gidiyorsun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha mantıklı yoksa başka türlü bu miskinlikten kurtulamıcam :D
- +1 yıl
Ilk bir kaç ay verdiğin para yüzünden gidiyorsun. Sonra bir kaç arkadaş ediniyorsun bu seferde sen gitmek istemesen bile onlar gel diyor. Biraz daha zaman geçince vücudunda degisiklik başlıyor bu seferde onun gazina geliyorsun :))) bir Bakmissin yaz mevsimi sana güzel :)
+1 yılİlk Başta Bir Arkadaş Edin, Daha Sonra Kendine Yeni Bir Spor Ayakkabı Ve Güzel Boş Sessiz Bir Salon Bul Ufak İdmanlarla Az Zamanla Başla Sonradan Vazgeçilmez Olacaktır.
14 Yorumla
Soran+1 yılevet bir alışsam devamı gelir gibi :)
- +1 yıl
Tek Başına Yapamazsın Ve Sizin İçin En Önemli Şey Yapmak İstediğiniz Bir Şeye Siz Bayanlar Hep Alışverişle Başlamalısınız :)
Soran+1 yılhahahah o kelimeyi kullanmıcaktn :d yasaklı kelime o
- +1 yıl
Artık Çok Geç Gittik :)
+1 yılarkadaş çok önemli. nerde olduğun ne şekilde yaptığın ne yaptığın önemli değil. irade yoksa arkadaş yeterli
12 Yorumla
Soran+1 yılevet arkadaşımı ayartmaya bakayım o zaman ben :D
- +1 yıl
ne yapacaksınız ama arkadaşının birşeylere ilgileniyor olması lazım eğer hiçbirşey yapmıyorsan birisi sana yardım edip destek olmassa 2 hafta sonra birakırsın
Bnde sevmiyordum ama hoşuma giden sarkilar sayesinde sevmeye başladim hoşuna giden şarkilari aç spor yapmaya başla sonradn alişiosn ztn seversin :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanına sevdigin bir arkadasını alarak spor yaparsan daha eğlenceli olur senin için..
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım kankamıda ayartayım ben en iyisi :))
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle :)
Kolaydan başla. 1 2 hafta zorlanırsın sonra kendini daha iyi hissedip daha zor şeyler yaparsın :) Alışırsın..
10 YorumlaMankenlerin fiziklerine bak ! Ne kadar çekiciler değil mi? Aman neyse sende hırs yok yapamazsın sen
17 Yorumla
Soran+1 yılaaa aa nedenmiş o psikolojik olarak göçerttin beni şu an ya :ddd bnim fiziğimde güzel sadece sağlık için ve hobi olarak yapmak istemiştim :))
Soran+1 yılahahaha ama beni hırslandırdın cidden teşekkürler :)
Soran+1 yılyürüyen felaket tellalı gibisin canım :dd ama güzel hırslandım seol :))
+1 yılO iş içten gelecek. Spor işi zor iş.. Sevmezsen yapamazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılyaaa şu an çöktüm :( bir yolu yok yani sevmenin :( ?
- +1 yıl
Spora zorla da olsa başla. Hedefini hatırla. Ne için başladığını hatırla kalk ve zorda olsa yap. Sonuçları görmeye başlayıp etrafından övgü aldığında sevmeye başlarsın belki
Salonda yakısıklı birini görüp onınla başlayabilirsiniz spor hayatınıza
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen bir spor hocası ayarladnmı tamam soranlara spor hocamdı kocam oldu derim hahah :))
- +1 yıl
hahahah sohbet çok hoş:D
Soran+1 yılhahahah zillide olduk iyimi :DD
Aa ruh ikizim :D Bosver yaa hadi cikolata yiyelim hem mutluluk hormanu salgiliyor :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılivit ya spor da neymiş can boğazdan gelir battı balık yan gider :dddd
Soran+1 yılben spor salonuna yazılmaya gitmeye üşeniyom :DDDD
+1 yılBende oyleydım ama 2,3 hariketen sonra ınsan alışıyor yapmazsa kendını kotu hıssedıyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl alıştın peki spor salonunamı yazıldın?
- +1 yıl
Hayır evde yapıyorum
+1 yılBen 8 yasinda basladim. cok seviyorum. hayatimin bir parcasi.
12 Yorumla
Soran+1 yılay ne güzel yaaa bende çok özeniyorum kıskanarak bakıyorum spor yapanlara aslında bir fazlalığımda yok ama sağlıklı kalmak için. umarım bende sevebilirim.
- +1 yıl
Spor sadece kilo vermekten ibaret degildir. insani psikolojik yonden hazir ve guclu tutar.
+1 yılen sevdiğin şarkılarda aç ama hareketli olsun tak kulaklıkları öyle yap aşırı enerjin oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotivasyon videosu ac kasli erkekler filan sonra spor sayesinde onlardan birini eeldeettigini dusun
12 Yorumla
Soran+1 yılayyy töbee töbeeee -_-
Cevap sahibi+1 yılEn onemlisi
Beslenme
Duzgun calisma
Motivasyon
Sana en iyi motivasyon verenseyleri bul baslamadan once onlari izle&bak bende 50 sporcu kiz fotosu 10 15 bodyci erkek fotogrflari vardi erkeklere onlara imrenmek icin bakardim kizlara bigun iyi vucudum olunca onlar gibi manitam olur diye bakardim. d
+1 yılZamanla olacak bir şey, insan isteyerek yapabildiği bir şeyi de sever. Yapa yapa da yapabildiğini fakedersin, mühim olan yılmamak :)
11 Yorumla
Soran+1 yılevet 1 gün yapsam 2. gün isyan ediyorum :dd ilk haftayı atlatırrsam devamı gelir gibi teşekkürler -_-
Spor yaparken müzik dinle tere dayanıklı kulaklık tak kulağına dinle
10 YorumlaAntrenörün yakisikli olmali. kozlar için genelde bu spora baslamanin formülü :)
10 Yorumla
+1 yılKendini sık bir ay git karşılığını alınca koşa koşa gideceksin xdd
12 Yorumla
Soran+1 yılişe o bir ay sıkıntı benm spor maceram en fazla 2 gün sürüyoo :=)
- +1 yıl
Sıkcan dişini kendini motive etcen
bende hiç sevmiyorum gidip kayıt yaptırıyorum üşengeçlikten 10 gün ancak gidiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılben gidip kayıt yaptırmaya bile üşeniyorum hahaha :dd
+1 yılEvde barfiks demiri var. Asılıyorum ona, bende böyle sevdim
10 Yorumlaspor salonunda arkadaslarınla birlkte müzik eşlğnde yap seversin
10 Yorumla
+1 yılMotive et kendini. Çok beğendiğin o vücuda sahip olabilirsin bu sana bağlı bunu hep aklına getir.
10 Yorumla😊 bende sevmiyorum! İşin nedir bilemem fakat en iyi spor yüzmek ve gün içindeki doğal hareketliliğini arttıra bilirsin.
10 YorumlaEn sevdiğin şarkıları telefona at kulaklığı tak kulağına ve bak bakan bidaha spordan faz gecebiliyonmu...))))))
10 Yorumla
+1 yılKendine hedef koy öyle başla. Gene yapamıyorum dersen Personal Trainer ile başla spora. O seni motive eder ve spora teşvik eder.
10 YorumlaBana takılsan benden daha çok seversin :) . Sadece spor yapıp fit olacağım diye girişirsen işe sıkılırsın. Yaptığın işte eğlenmene bak.
00 Yorumla- Spor konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBenimle takil bak nasi seversin
12 Yorumla
Soran+1 yılSporcumusun kardeş :dd
- +1 yıl
Boksorum MMA muay thai
arkadaslarınla beraber yaparsan severek yaparsın :D
10 YorumlaHareketli müziklerle egzersiz yap
12 Yorumla
Soran+1 yılevet müzik iyi bir motivasyon :)
sporu eglencelı ve zevklı hale getirerek sevebılır hatta her daım yapmak ısteyebılırsın... =)
02 Yorumla
Soran+1 yılöylede nasıl sevicem işte sorun orda :D
+1 yılCevrendekilerin seninle ilgili olan kötü görüşlerini hainliklerini düşün asla pes etme
10 YorumlaDuzenli bir sekilde yaparsan emin ol bu sefer yapmazsan rahatsiz olursun
10 Yorumla
+1 yılspor yapmakla seversin D:DD
22 Yorumla
Soran+1 yılay saol kardeş bu benim nasıl aklıma gelmedi yaa :d
- +1 yıl
rica ederiz ne demek dur sana daha iyi akıl verim en kendine iyi bir arkadas bul birlikte yapacagın sporu daha iyi vakit gecer eglencelide oluyor spor salonuna gidersen fitness salonlarına git zumba karın basen seanları olanlara orda iyi zman geciyor ama para yok diyorsan arkadasını her sabah belli bir saatte en az 45 dakika yurususe davet et 45 dakika icerisindede munimum 2 dakka kosmaya calıs ilk zamanlar sonra zaten zamanla o cıkar 5 6 7 dakkaya ısınma hareketleri yap youtubeden ac arasıtır birde bazı illerde belediyeler parklara aletler koymuslar onlara takılabilirsin hem eglenceli hemde ise yarıyabiliyor tek yapmak biraz daha sıkıcı gelebiliyor ama senin elinede bu soyle dusun ilerde yasladıgındda normal insan olmuyorsun daha direcli dhaa fit oluyorsun ve herke senin ne kadar saglıklı oldugunu soyluyorlar ;) neyse ben daha fazla sıkmayayım hade bye
SPor yapmaya başlayarak :D
11 Yorumla
Soran+1 yılay hadii yaaaa çok zekisin bu benim aklıma nasıl gelmedi bu yaşta bu zeka ilerde gerizeka :ddddd
+1 yılNe sporu yapacağına da bağlı biraz. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim sabah yürüyüş olabilir veya egzersizler olabilir ama başaramıyorum :( 1 gün gitsem yürüyüşe 2. gün öldürseler kalkamam :d sanırım umutsuz vakayım.
- +1 yıl
Bak spor salonuna bir arkadaşınla yazıl. Hoca yardımıyla çok çok rahat spor yapar fitt olursun yaza kadar. :))
Ben 1.77 boy ve 60 kiloyla spora başladıysam sen hayli hayli yaparsın vasat vaka. :D
Dans yoluyla yapabilirsin ve de müzik eşliğinde.
14 Yorumla
Soran+1 yılevde peki yapabilirmiyim yani spor salonuna gitmem gerekirmi?
Soran+1 yılay kızzz böyle senden duyunca oynayasım geldi bian saol :Dd
+1 yılnefes al nefes yeter o sana yeter.
12 Yorumla
Soran+1 yılcidden şakacıymışsın -_-
- +1 yıl
yok ilk ciddileştim la yapma böle öldüm bittim
+1 yılBenim gibi hocan olursa seversin sevdiririm
11 Yorumla
Soran+1 yılahahah :) ya murat boz olsa spor hocam o bile sevdiremez gibi durum o derece vahim kardeş -_-
+1 yılBende senin gibiyim Kardesim
14 Yorumla
Soran+1 yılöff umutsuz vakayız kardeş yaa -_-
- +1 yıl
Yapacak birşey yok kardeşim :)) ama. Hali saha maclarina giderim hep :))
Soran+1 yılo da bir spor ama bende o da yok :D
- +1 yıl
:))) eee wallah sende haklisin oda bir spor yani sende evde top al oyna :)))
+1 yılben seviyorum gidersin kendindeki değişimleri gördükce hosuna gider devami gelir ;)
00 Yorumla
+1 yılsen takma kafana böyle şeyler bak keyifine bee
10 Yorumlaseks yaparak da spor yapabilirsin bundan emin olabilirsin
00 Yorumlaeglenceli hale getirmeyi dene
12 Yorumla
Soran+1 yılevet sizce bir yolu var mı eğlenceli hale getirmenin :)
+1 yılZevk aldığın şekillerde başla. Neyi seviyorsan
10 Yorumla
+1 yılAlisinca birakamszsin sevdiklerinle yapmayi dene
10 YorumlaAynaya bak
12 Yorumla
Soran+1 yılaaa baktm ne güzel bir kız :)))
spora başlayarak ilk adımı atabilirsin
10 Yorumla
+1 yılArkadaşın ile daha kolay olur
10 Yorumla
+1 yılSewme.
11 Yorumla
Soran+1 yılniçün öyle dedin ya :(
+1 yılSen yapma daha iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılniden ya :(
+1 yılspor yapmayarak halini görür seversin
10 Yorumla- Devamını Gör (7)