En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Rekabetçi bir insan olmayabilirsin, yarışmaktan hoşlanmıyor da olabilirsin. Fakat hepimiz çocukken eve önce kim varacak, tabağını önce kim bitirecek diye yarıştık değil mi spor yaparken senden birazcık daha iyi veya hızlı biriyle veya bir grupla birlikte olmanın motive edici olduğunu söylüyor. Spor yaptığın arkadaşınla kim daha fazla set yapacak, kim daha uzun süre devam edecek gibi tatlı yarışlara girebilirsin. Dostça bir rekabetin oyun oynamakla aynı şey olduğunu, yani eğlenceli bir yanı olduğunu fark edeceksin. Yok yşne plmuhornu sşyoraun yemek yermişcesine ya da kendi içinde ödevmiş gibi düşün aklını boşalt
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Rica ederim
Sevmekten önce, sporu ne için yapmak istiyorsun? Fazla kilon mu var ya da kendini zayıf mı görmek istiyorsun?
28 Yorumla- Soran+1 yıl
Kilo veriyorum da şöyle kilo verirken vücudumu da şekillendirmek istiyorum fazla kilom var evet 16 kilo verdim ama böyle normal kiloma gelince de böyle kapı gibi istemiyorum şekillensin istiyorum yani
- +1 yıl
O zaman bence spor yapmayı kendinle konuşarak güzel hale getirebilirsin. Spor esnasında kendini motive edebilirsin, kendinle konuşabilirsin. Fakat onun dışında vücut şekillenme işleri kilo vermek vb. hayat için bana değmez olarak geliyor.. iki günlük dünyada yemek yemek, dış görünüşe önem vermemek, bunları kendinden uzaklaştırarak sıradanlaştırarak başka şeyler için güzel vakitler geçirmek bence daha iyi, hayatının bir anlamı olurdu..
- Soran+1 yıl
Çok Teşekkür ediyorum 🌹🌹
- Soran+1 yıl
Yoo çok da güzel oldun ben kilo vermeye başlarken de kendi kendimle konuşarak karar vermiştim bunu aklıma getirdin yine çok sağol☺️ yani diğer dediklerinde de haklısın aslında ama ben hareket edemeyecek durumdaydım insan içine çıkmaya utanıyodum yani ne bileyim herkes bana bakıyor gibi geliyodu bende madem değişmeye karar verdim tam olsun istiyorum başkalarından ziyade ben kendimi güzel görerek mutlu olmak istiyorum onun dışında yemekler de artık bana mutluluk vermiyor yemek yemek kadar boş birşey yokmuş gibi geliyor artık😄 çok teşekkür ediyorum ilginiz için 🌸💓
- +1 yıl
Sen de haklısın aslında, söylediklerin de mantıklı. Ama unutma, bu hayata insanların bakışlarından utanmak için, kendimizi sırf bu sebeple değiştirmek için de gelmedik. Sen bu güzel vücudu kendin için istiyorsan yapmalısın başkasının bön bön bakışı için değil. Sadece görünüş için değil her şeyin için geçerli bunu unutma<3
- Soran+1 yıl
Yaa çok teşekkür ediyorum çok iyi geldi söyledikleriniz valla dediklerinizi dikkate alıcam tekrar tekrar çok teşekkür ederim ☺️💓

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- +1 yıl
Alışkanlığın olmadığı içindir. Bence yaparken eğlenebileceğin bi spor videosu bul.
Bide spor arkadaşı bulabilirsin. Yanyana yapmış olmanız gerekmez tabi haberleşerek spor yapmanız bile seni hevese getirebilir diye düşünüyorum.
Spor yapmayı sevmiyorsan işkence haline getirmekten ziyade eğlence haline getirmeyi dene. Sevebileceğin ve vücudun için yararlı olabilecek bi spor mutlaka bulacaksın ☺️ Bide eğer ki pes etmeyip süreklilik haline getirirsen alışacağına eminim32 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ediyorum 🌹
- +1 yıl
Rica ederim ❤️
- +1 yıl
Sevemezsin bunca yıldır spor yapıyorum ben bile üşeniyorum
113 Yorumla- Soran+1 yıl
Mesela bir vücudu şekle sokmak için ne kadar süre gerekiyor tahminen?
Kas değil he şekillenmek için - +1 yıl
O senin kilonada bağlı tabi ama 1 15 gün boyunca hergun yapar yediğine ictigine dikkat edersen değişim görmeye başlarsın
- Soran+1 yıl
Vaay o kadar erken ha teşekkür ederim
- +1 yıl
Yani ama görmeye başlarsın istediğini elde edemezsin o kadar zamanda 15 gün bı yapicaksin vücut metabolizma alışacak yediklerine dikkat ediceksin 4-5 kiloysa normal ağırlıkta 2 ayda verirsin ama şekillenme 15 den sonra baslar
- Soran+1 yıl
4 5 kilo değil toplamda 45 vermem gerek 16sını verdim 1 buçuk ayda spor yapmadan😄 29 kaldı yani kilo verirken şekillenmek de istiyorum normal kiloya düşünce böyle kütük gibi kalmayayım hani o yüzden 😄 yine de bi şekillenme olur mu ki acaba
- +1 yıl
Spor yap tabide nasıl verdin 16 kiloyu
- Soran+1 yıl
Yemeyerek😂
- +1 yıl
Oha 1,5 ayda 16 kilo verecek ne yiyordun
- Soran+1 yıl
Sabahtan sabaha kahvaltı yaparak hamur işi yağlı ve tatlıyı keserek aralıklı oruç işte tek öğünlü olanı
- Soran+1 yıl
He bide 2,5 litre su yeşil çay ve şekersiz sütsüz kahve
- +1 yıl
Sporu katarak aşırıya kaçmadan normal beslenmene dönerek daha sağlıklı ve formda olabilirsin
- Soran+1 yıl
Hayır dönmem normal kiloma ulaşınca 2 öğün yaparım en fazla ibni sina da demiş "bütün hastalıkların sebebi tokluktur" diye 😄 hakikaten insan kendini aç bırakınca daha enerjik daha iyi hissediyor bunu gördükten sonra dönmem yani imkansız. Yiyerek kendime eziyet ettiğim günlerime acıyorum öyle diyeyim😄
- Soran+1 yıl
Sağlıksız değil zaten çok araştırdım yapmadan önce kitaplar aldım internette araştırdım en sağlıklısı bu bazıları günlerce hatta aylarca bile hiç birşey yemeden aç kalıyor ama o biraz zorlar beni o yüzden böyle iyi zorlanmıyorum😄
- +1 yıl
Kendini sevmeye ve değer vermeye başladığında sevebilirsin.
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Olabilir şu durumda sevemiyorum çünkü şişkoyum 😂
- +1 yıl
Allah kurtarsın. 🙃
- Soran+1 yıl
Hahhs amin bütün şişkoları inşallah 😂 teşekkür ediyorum 🌹
Eğitmenden programı al ve kulaklığı takıp sevdiğin müziği aç ve antrenman yapmaya başla düzenli antrenman yaparsan 2 hafta sonra üzerinde ki değişimi gördüğünde zaten sevmeye başlayacaksın.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim vermem gereken 29 kilo daha var 2 haftada yine de görür müyüm etkisini
- Soran+1 yıl
2 haftada 29 kilo veremeyeceğimi biliyorum😄 şekillenme ye diyorum ufak bi etkisi olur mu yine de?
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ediyorum 🌹
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Spor yap 2 ay geçsin getirdiklerini gör sporunun ondan sonra devam edersin 😂
112 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle mi diyosun
- Soran+1 yıl
Sence evde vücut şekillendirmek mümkün müdür hocam kdkdld
- Cevap sahibi+1 yıl
Mümkün değil koşman lazım 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Fotoshoplu çıkmak istiyorsan spor yap. Yüzünü normal ezik bir telefonun kamerasında bile görsen muhteşem çıkar 😂 bol su içmeyi de unutma
- Soran+1 yıl
Fotoshop ne alaka valla anlamadım ne didin? Mala anlatır gibi anlat 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Yavrum 😂 yüzün yani mükemmel olur.. düzenli spor düzenli sağlıklı yemekler. Tanıyamazsın kendini uçuşa geçersin ego yaparsın 😂
- Soran+1 yıl
Egolu olmak istemem ya olunuyor mu ki öyle zayıflayınca
- Cevap sahibi+1 yıl
Mükemmel bir yüzün varsa. Spor da yapıyorsan best model gibi oluyorsun. Bende yapıyorum spor diyetteyim yaza hazırlık 3 aya eski halime gelirim.
- Soran+1 yıl
şu an için yüzüm güzel😄 normal kiloma kavuşunca çirkinleşir miyim bilemiyorum bazı insanların yüzü çöküyor güzel olmuyor ama kendimi bilmiyorum hiç zayıf görmedim kendimi😂sana da bol istikrar diliyorum 💓
- Soran+1 yıl
Pardon kalp yanlış oldu gül olcaktı 😃
- Cevap sahibi+1 yıl
Sorun değil yavrum😂 alışığız o kalplere yavaş yavaş zayıfla çökmez
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ediyorum 🌹
Bir arkadaşınla spor salonjna gidebilirsin eğlenceli oluyor
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Knk arkadaşlarım hep evlendi be kalmadı arkadaşım evlenenler değişiyor biliyosundur herhalde 😄
Bende daha once hic sevmiyordum ama Şu an artik bi senedir spor yapiyorm oncelikle kendin istemen gerekir sevmen gerek salikli olmak ve iyi gorunmek istiyorsan
10 Yorumla- +1 yıl
Vücudu senden kat kat daha iyi olanlara bakarak onların yaşamına bakarak binevi kendini kıskandırarak
118 Yorumla- Soran+1 yıl
Vay bu hiç aklıma gelmemişti güzel fikir teşekkür ediyorum🌹
- +1 yıl
Allahım şu zekamdan biraz insanlara dağıt amin 😂
- Soran+1 yıl
Amin xjdkkd ama beni canım yapmayaydın keşke yav
- Soran+1 yıl
G*rizekalı olcaktı nxks
- +1 yıl
Hahah 😂 hayır be canım demeyelim de biraz az düşünen diyelim 😂
- Soran+1 yıl
Herşeyi devletten bekleyen de diyebiliriz nxjdks
- +1 yıl
Bi devlet değilim ama el uzatana yardım etmek caizdir 😂😂
- Soran+1 yıl
Yav vücudu güzel olanlarda da hep kas var be kime bakcam ona da var mı bi önerin yine elimi uzattım bak😂
- +1 yıl
Sen neye sahip olmak istiyorsun önce ona karar ver 😂
- Soran+1 yıl
Ben şişkoyum devlet baba kilo veriyorum kas istemiyorum kum saati gibi şekillenmek istiyorum 😂
- +1 yıl
Kum saati olman için senin 40 fırın yedeğin ekmeği geri vermem lazım zor senin iş ama imkansız değil 😂
- +1 yıl
Sigaraya başla bi an önce 😂
- Soran+1 yıl
Sigara içiyorum zaten 40 fırın ekmeğin 3te 1ini verdim kaldı 2 motivasyonumu düşürmeyeydin eyiydi😒
- +1 yıl
Motivasyonun düşsün diye demedim başarmış birçok insan var sen neden yapamayasın neyin eksik
- Soran+1 yıl
Yaparım 1 buçuk ayda 16 kilo verdim kanki ondan yani şimdi de spora taktım kafayı böyle güpgüzel fiziğim olsun istiyorum be nxnsksms
- +1 yıl
Ulan be millet neler yapıyor beni bi kilo alamıyorum
- +1 yıl
16 yı veren kalam kısmınıda verir 😂 kasma bu kadar
- Soran+1 yıl
Heh almayın aman yiyin yiyin almayın ben alırım
- +1 yıl
Spor için zamanın varsa ve spora zaman ayırman gerektiğini düşünüyorsan, yaparsın
10 Yorumla - +1 yıl
Gelişimi net olarak görmeden sevemezsin o gelişim sana zevk vericek o yüzden KEEP RUN!
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Koşamıyorum daha hafif sporlar gerek bana yav
Beraber olmaktan hoşlandığın biriyle yap. Ya da sporu senin için eğlenceli hale getirecek bir hoca bul.
00 Yorumla- +1 yıl
Aynaya baktigim zaman
Yakisikli kaslari dusunceksin
Eger kalcana kas yaomak istiyorsan
Sonra kas yapmaknistedigin yerleri tokatla00 Yorumla Şahsen ben sporumu yaparken sevdiğim müziklere kapılıyorum spor o zaman daha çok hoşuma gidiyor kendimi daha rahat hissediyorum :)
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kendini zorlama. Kendini alıştırmaya bak. Yoga ile başla, alıştıra alıştıra ilerlersin. Böylece çok da yorulup bunalmamış olursun. Sporu sevmek için faydalarına da bakarsın, belki sevgin değişmez ama bunun gerekli olduğunu anlarsın.
00 Yorumla İlk bir hafta on gün kendini zorla sonra kendini dinç hissedeceksin arkası gelir beslenmene de dikkat etmelisin haftada 3_4 gün yap ara ara yeterli
00 Yorumla- +1 yıl
Kendini motive etmenin yollarını bul ne bileyim güzel spor kıyafetleri falan al.. Güzel olunca zaten giymek isteyeceksin giyince de boşuna giymiş olmamak için vicdanen spor yapicaksin bu kadar sjkdksk
10 Yorumla - +1 yıl
En sevdiğin müziği aç öyle spor yap. Genellikle enerjik muzik aç
00 Yorumla - +1 yıl
Bir tanıdıkla başlarsan gidip gelmek de keyif vereceği için alışkanlık haline gelecektir
00 Yorumla - +1 yıl
Sevmiyosan sevdiremezsin aga
112 Yorumla- Soran+1 yıl
Değişimi görünce seversin diyorlar yine de olmaz mı sence
- +1 yıl
Kişiden kişiye göre değişir ama ben zorla yapsaydım hiç yapmazdım heralde
- Soran+1 yıl
Hii tamam o zaman teşekkür ediyorum 🌹
- +1 yıl
Rica ederim ama hevesini kırmıyım bence bi dene 😄
- Soran+1 yıl
Yani şöyle denedim de ben ağır sporlar yapamıyorum beynimde sorunlar var mesela koşamıyorum eğilip kalkamıyorum ani hareket vs yapamıyorum sıcak olunca başım felaket ağrıyor daha hafig olanları da hemen etki göstermiyor napıcam bende bilmiyorum aga 😂
- Soran+1 yıl
Hafif*
- +1 yıl
Kendin mi deneyimledin bunu bir şey yaparken
- Soran+1 yıl
Şimdi şöyle baş ağrısından güneşe çıkamıyodum eğilip kalkınca ağrıyodu falan hastaneye gitmiştim önce migren sinüzit psikolojik derken en son hidrosefali kist ve beyincik sarkması varmış ameliyat olursam daha kötü olabilirmiş sadece kilo verirsem biraz azalabilirmiş bu şikayetler kilo vermek için de ilk sporla başlamıştım onu da yapamadım 😄
- +1 yıl
O zaman ağır kaldırmadan yap mesela 10 kg max 10 tekrar yapabiliyosan 6-7 kg 10 tekrsr civarı yap
- Soran+1 yıl
Dambıl mı alıyım yani 10 kilo oluyor mu onlar
- +1 yıl
Hayır örnek verdm illa 10 kg yapcak halin yok
- Soran+1 yıl
Hee kas istemiyorum ama ağırlık kas için değil mi yanlış biliyosam kusura bakmayın spordan hiç anlamıyorum 😄
Spor yapmak sevilmezmi. Sen karın kası çalış biraz sonucu görünce hevezlenirsin. Şpagat çalışmakta güzel
00 Yorumla- +1 yıl
dans ederek zayıflama videoları var youtube da ve büyük bi çoğunluğun bildiği şarkılarla. ve baya sarıyo denemeni öneririm
00 Yorumla - +1 yıl
Mesela ben aynaya bakınca veya kaldırdığım ağırlıklar artınca motive oluyorum. Sen de bunun gibi bir şey bul kendine
00 Yorumla - +1 yıl
açiyorum. müzigi ip atlamaya dewamm
123 Yorumla- Soran+1 yıl
İp atlama nereye iyi geliyor?
- +1 yıl
heryere yediklerine dikkat edersen tabi.
- Soran+1 yıl
Yemiyorum ki nxjdj
- +1 yıl
bilemm. orasini artik ama. ip atlma. gibisi yok
- Soran+1 yıl
İp atlayamam zaten bi an aklımdan çıktı beynimde sıkıntılar var hoplayıp zıplayamıyorum😏 ama teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
gecmis olsun neyin varr 😢😢
- Soran+1 yıl
Hidrosefali beyincik sarkması kist ne yok ki ddfgggcsrh
- Soran+1 yıl
Teşekkür ediyorum🙏
- +1 yıl
tedavii?
- Soran+1 yıl
Tedavisi yok ameliyat olursam daha kötü olabilirmiş
- +1 yıl
olmazsannn? neyi kafana taktin bu. kadarrr.
- Soran+1 yıl
Olmazsam işte başım ağrıyor ani ve kendimi kasmam gereken eğilip kalkmam gereken hareketler yapamıyorum güneşli havalarda başım felaket ağrıyor balkona bile çıkamıyorum sadece kilo verirsem biraz azalabilirmiş bu şikayetler
- +1 yıl
bol. bol. yüruyüs yap ev icindee yogurt ye pul. biberle
- Soran+1 yıl
Temizlik yapıyorum akşama kadar 😄 önceden de akşamları yürüyüş yapıyodum bi gün takip edildim ondan sonra bidaha yürüyüş de yapamadım 😂 spor salonuna da annemler göndermiyor amaaaaaannn böyle kilo vermek de çok sıkıcı be🤣
- +1 yıl
niye takip edildin kii sende beni takip et bari 😅😅
- Soran+1 yıl
Memlekette manyak mı yok knk delinin teki işte herkes kafayı yemiş bu şişko halimle ben takip ediliyorsam çok güzel kızları düşünemiyorum artık 😂
- +1 yıl
bisi diyemicem takibe al beni dedim hic umursamiyosun ☺😚
- Soran+1 yıl
Ha öyle mi takip dedin anlamadım ki ben mecaz olarak aldım😂 ama özelden konuşmuyorum kimseciklerle takipleşmiyorum da
- +1 yıl
ilk olsun ne var sanki kural cigneyelim. bikezcikte 😅😅
- Soran+1 yıl
Dobarlan bıragma gendini. Şişkoyum ben sana gelmez 😂
- +1 yıl
siskoluguna bakmadim. ki seni. merak ettim gelirsin 😅😅
- Soran+1 yıl
Neyimi merak ettin be normal kız işte ama şişkosundan onu eklemeden olmaz😂
- +1 yıl
meraklandirma daha fazla aaaaa
- +1 yıl
Yürüyüş yaparak başlayabilirsin