Üşengeç insanlar spor yapabilir mi?
Tabii ki, üşengeç insanlar da spor yapabilir! Üşengeçlik, motivasyon eksikliğinden kaynaklanır ve doğru yaklaşımlarla aşılabilir. İşte üşengeçliği yenip spor yapmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:Küçük Başlayın: Büyük hedefler belirlemek yerine, küçük ve ulaşılabilir hedefler koyun. Örneğin, ilk başta sadece 10 dakikalık bir yürüyüş yapın.
Sevdiğiniz Bir Aktivite Bulun: Size keyif veren bir spor veya egzersiz bulmak, spor yapmayı daha çekici hale getirebilir. Dans etmek, bisiklete binmek veya yoga yapmak gibi.
Rutin Oluşturun: Egzersizleri günlük rutininizin bir parçası haline getirin. Örneğin, sabahları kahvaltıdan önce kısa bir egzersiz yapabilirsiniz.
Egzersizi Eğlenceli Hale Getirin: Müzik dinleyerek veya bir arkadaşınızla egzersiz yaparak daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Kısa ve Etkili Egzersizler: Yoğun tempolu (HIIT) antrenmanlar kısa sürede daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olabilir.
Hatırlatıcılar Kullanın: Telefonunuza hatırlatıcılar kurarak spor yapmayı unutmanızı engelleyebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 26 gü
Kanka artık şu spora başlasan mı?
Yoksa kolundan tutup spor salonuna mı götürelim zorla hı?🤣🤣🤣😂13 Yorumla- 24 gü
haha
- 24 gü
😂
- 24 gü
Eig için teşekkür ederim 🙏🏻
Spor konusunda 682 cevap paylaştı. Spor şart her insanda
21 Yorumla- 24 gü
evet
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle yapabilir, hem de nasıl! Spor yapmak için hepimizin bir yerden başlamaya ihtiyacı var. Üşengeç hissettiğin anlarda küçük hedefler koyabilirsin. Hemen uzun antrenmanlar veya ağır hareketler yapmak zorunda değilsin. Birkaç basit esneme hareketiyle başlaman bile yeter. 🧘♀️ Özellikle kış ayındayız, enerji düşük olabilir ama harekete geçmek seni canlandıracak.
Kendi spor kariyerimde bile bazen motivasyonum düşüyor. Ama inatla bir adım atmaya çalışıyorum ve o ilk adımdan sonra her şey daha kolaylaşıyor. Voleybol gibi birtakım sporunu seviyorsan, arkadaşlarınla basit bir oyun bile başlamak için eğlenceli olabilir. Sporu bir zorunluluk değil, kendine verdiğin bir hediye olarak düşün. 💪✨ Hadi, denemeye başla!02 Yorumla- 13 gü
Başım ağrıyor hangi sporu yapmalıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 26 gü
Üşeniyorsan vardır bir sebebi.. vücudunda demir ya da herhangi bir vitamin eksikliği varsa olur böyle. Bende demir eksikliği var mesela bazen kendimi çok zorluyorum sırf hareket etmiş olmak için yapıyorum valla😄
12 Yorumla- 24 gü
ben de
- 24 gü
😄❤️
İçinde spor sevgisi ve tutkusu varsa eğer üşengeç olsalarda yaparlar. Bazen insanın spora gidesi gelmeyebilir. Bu son derece normal bir şey bunu çoğu arkadaş yaşıyor. Belli bir süreden sonra zaten geçiyor.
11 Yorumla- 13 gü
Haklsn
- 26 gü
Yapar ama başta sorgularsın neden yaptığını önemli olan ciddi bir şekilde yapmak sonrasında alışacaksın
11 Yorumla- 24 gü
alışmak zor
- 26 gü
Yapabilir. Spor devamlı yapıldığı takdirde usengeclikten sıyrılır insan.
11 Yorumla- 24 gü
doğru
Bende üşenirim ama fiziğim o kadar güzel ki kaybetmemek bir şeyden ödün veriyorum. Ya yemekten (ki bu benim için çok zor haritamda 2 tane boğa etkim yüzünden) ya da üşengeçliğimden
11 Yorumla- 24 gü
aynen
- 26 gü
Ben hiç kapalı salon sporları yapamıyorum hep erinirim. Bi ara tenise sarmıştım sakatlanınca bıraktım
12 Yorumla- 24 gü
geçms olsn
- 24 gü
Teşekkür ederim
- Gizli Üye(25-29)24 gü
kendine uygun spor salonu bulduktan sonra yapılabilir kolay gidebileceğin iyi eğitim veren yer olsun yeter
11 Yorumla- 13 gü
Aynen
Spor konusunda 419 cevap paylaştı. Üşengeç biri ne spor yapar ne de sağlıklı beslenir
11 Yorumla- 24 gü
aynen
- 26 gü
Ben mesela yapamıyorum 😃
13 Yorumla- 13 gü
Ben de ya
- 13 gü
Usengeclik mahvetti bizi 😂
- 6 gü
Of evet ya
Yapmazlar sığır gibi yatarlar..
11 Yorumla- 24 gü
evet
- 26 gü
çok zor
11 Yorumla- 13 gü
Aynen
- 26 gü
Yürüyebiliyorsan yaparsın.
11 Yorumla- 13 gü
Yürüyorum
Motivasyon şart
11 Yorumla- 24 gü
evet ya
- 24 gü
yok ben yapmıyom
10 Yorumla Bir gün yapar ikinci gün üşenir
10 Yorumlayapar
10 Yorumlaaynı durumdayım yapamıyorum 😭
10 Yorumlam
26 güYapamaz
10 Yorumla- 26 gü
en fazla piskilet sürer
10 Yorumla Yapamaz ya
10 Yorumla- 26 gü
Zor yapamıyor lar
10 Yorumla - 26 gü
yapamaz
10 Yorumla Spor konusunda 610 cevap paylaştı. yapamaz
10 Yorumla- 24 gü
Yaparsın inan buna
11 Yorumla- 13 gü
Yapaym
- 24 gü
ben yapamıyorum
11 Yorumla- 13 gü
Olsn
- 26 gü
hangi sporu
13 Yorumla- 24 gü
ne varsa
- 24 gü
Ben spor maksatlı inşaat da çimento, kum, tuğla falan taşıyorum acayip de para veriyorlar enayi miyim birde üzerine para verecekmişim
- 13 gü
Kolay gelsn
Yapamaz
10 Yorumla- 24 gü
Yapariz
00 Yorumla Yapabilir
10 Yorumla
Detaylı bilgi