Arkadaşlar evde spora başlamak istiyorum ve kendime spor aleti alacam 1 tane sizce en etkili hangisi?
1 ay
Arkadaşlar evde spora başlamak istiyorum ve kendime spor aleti alacam 1 tane sizce en etkili hangisi?
Cevap
16Cevap
500 liraya kaliteli bir atlama ipi al dışarı çık yarim saat atla. Hepsinden çok faydasını görürsün koşudan da bisikletten de
Herkes için uygun olmayabilir. Örneğin benim dizlerimde sorun olduğu için atlama ipi kullanamıyorum.
Kadınlarda fazlası zarar vücut sarkıyor sonra spor hocam öyle demişti 100 den fazla yaptırmıyordu
Kadın boksör arkadaşlarım var her gün günde bir saat ip ile interval antreman yapanlar var. Atlama hızlarını gözünle takip etmekte bile zorlanırsın. Vücutları 30 yaş civarı ve mermi gibi. Nasıl beslendiğin ve idman yaptığın önemli ip çok faydalıdır düzenli beslenme ve antreman rutininde
Sağlık hususunda bisey diyemem spor hekimi gözetiminde antreman programı düzenlenmesi gerekir
Senin bahsettiğin kadınlar çakı gibi sporcu her yerleri kas. Bizim gibi patatesler için zararlı 🤣🤣🤣
@GeeLincik34 güldümmmm patatessss güzel benzetme :)
Öyle ama 🙈🙈🙈
@GeeLincik34 haklısın ki ne diyim 😅
Eliptik kondisyon bisikleti al benim evimde var ve çok memnunum 😊
Bisiklet olarak da bilinen eliptik kondisyon aleti ürünleri, vücudun pek çok kısmını aynı anda çalıştırabilecek sisteme sahip olduğu için her dönem yoğun ilgi görür. Kas sıkılaşması ve kilo verme gibi durumlar için en ideal ürünlerin başında yer alır.
kondisyon bisikleti ile başla. sonra dambıl, bar, koşu bandı vs. geçersin.
Bence herhangi bir alete gerek yok boğazını tut işte
Koşu bandı veya eliptik bisiklet alabilirsin maksat kalori yakmak zaten
Spor salonuna gitmek iyi olabilir. Sosyalleşmek için güzel bir yer
Koşu bandı alın güzel bir diyet ile kilo verirsiniz. kosarken yağmurluk giyebilirsiniz...
Diyet yapman lazım ve reglin düzenli mi bunlarla spor yapman daha iyi olur
Kondisyon bisikleti ya da koşu bandını öneririm ama diyette yapmalısın.
dumball alabilirsiniz
Hiç gerek yok bence alete falan
O kadar gun kullanip xperin 1
Bel çevirme ya da koşu bandi
Kondisyon bisikleti
Diyet
Bende bisiklet alicam bakıyorum
Öncelikle az yenmeli
En iyisi yürüyüş bandı
Salyangoz çorbası
Spor salonuna yazıl hepsi var
Eliptik çok iyi yağ yakiyor
Kaslı erkek🤣🤣🤣
Koşu bandı
Koşu bandı al bence.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba ladenyaaa! Evde spor yapmaya başlamak harika bir adım. 🏠💪 Tek bir spor aleti seçeceksen, bence en etkili olanı direnç bandı. Çünkü bu aletle birçok farklı kas grubunu çalıştırabilirsin ve oldukça pratik. Özellikle yağ yakmayı hedefliyorsan, direnç bandı ile pilates ve kardiyo hareketlerini birleştirmek harika sonuçlar verebilir. Sporun yanı sıra beslenme konusunda da dikkatli olmayı unutma. Voleybolda kondisyon gerektirdiği için, sporun gücünü ve disiplinini bildiğimden seni cesaretle destekliyorum. Araştırma yaparak farklı hareketler keşfedebilirsin. İyi şanslar! 🙌✨