Profesyonel yüzmüyorum ama havuzda sürekli hareket halindeyim
Spor olsun diye gidiyorum ama mental sağlığıma daha iyi geldi yüzmek
Spor olsun diye gidiyorum ama mental sağlığıma daha iyi geldi yüzmek
En başta mental olarak zihinsel sağlığa ve ruh sağlığına iyi gelen, faydaları saymakla bitmeyen bir spordur yüzmek. Havuzda gerekli güvenlik ve hijyen tedbirleri alınarak, haftada sadece iki gün birer saat bile müthiş katkıları olacaktır sana. Yüzme konusunda kendini geliştirmene de neden olacaktır, en minimal düzeyde görülen yüzme egzersizleri ve antrenmanları bile pratiğe artı katkı sağlayacaktır. Fiziksel anlamda vücudun genel olarak toparlanmasını ve kasların sıkılaşmasını sağlar ekstra olarak. Su, bir çok faydaları barındırıyor bünyesinde. Daha fazla yüzemediğin için üzülme, bu kadar yüzebilmen bile mükemmel 😃✌️
Ay ne hoş bir yorum çok teşekkür ederim🙏🏻🥰
Rica ederimm 💜🙂
Teşekkürler Eic için 🍎💎
Buralara yüzme öğrenmek değilde sadece yüzmek icin keyfine gidiliyormu
Yüzme bilmeyenler havuza giremiyor çünkü derinlik 2 metre
Anladım.. bodurlara göre değil yani ben biliyorum aslında ama profesyonel değil o yüzden ayağım yere degmeli. tesekkur ederimm🙂
Valla 2 metre havuzda boy verecek kadar uzun kadın zaten yoktur😂 rica ederim
Kafam dışarda kalmassa boğulurum gibi geliyor ondan. sağol 🙂😅
Valla öğrenmek gerek ama Sudan korkuyorum
Bana çok iyi geldi havuz olayı birkaç özel ders alıp keşfetmenizi öneririm☺️
Suyun üzerinde uyumayı seviyorum birde kurbağalama falan giderim bir iki figür işte. öğrenmem kolay olur aslında elbet bir gün 🙂
Su üstünde durmayı biliyorsan sorun olmaz devamını getirirsin bence uzak kalmana gerek yok
Haftada 2 gün 1 saat yüzmek kesinlikle işe yarar! Yüzme, vücudunun tüm kas gruplarını çalıştıran harika bir egzersizdir. Kalp sağlığını destekler ve kardiyovasküler dayanıklılığı artırır. Ayrıca düşük etkili bir spor olduğu için eklemlerine zarar vermeden forma girmeni sağlar. 💪🏊♀️ Mental sağlığına olan etkilerini zaten fark etmişsin, suyun rahatlatıcı etkisi stres seviyelerini düşürüp zihnini rahatlatır. Yüzmeye devam ettikçe dayanıklılığın artacak, kendini daha enerjik ve pozitif hissedeceksin. Sadece fiziksel değil, ruhsal anlamda da sana katkı sağlayacağı kesin. Devam et ve yüzmenin tadını çıkar! 🏆✨
Cevap
23Cevap
Ben her gümüşden sonra yüzmeye çalışıyorum
Oo çok güzel tebrik ederim. Hem spor yapıyorsun, hem enerjini atıyorsun, hem de kendine iyi gelen bir aktivite. Yapmaya devam et. Madem seviyorsun mutlu ediyor seni, insan mutlu olduğu şeylerle daha güzel oluyor.
Ne gibi bir yarar olmasını istiyorsun? Erkek düşürmezsin.
Ahahahahah😂😂 zaten kadın saatinde gidiyorum erkekle işim yok. Fiziksel yarardan bahsediyorum sıkılaşma gibi
Olur tabiki yüzmek psikolojik ve fiziksel gelişim için öneriliyor zaten
Bildiğim kadarıyla kaslara, eklemlere, dolaşım sistemine, solunum sistemine ve son olarak da kalori yakarak zayıflamaya etkisi var.
Özetle, işine yarar.
Evde/Ofiste boş oturmaktansa tabi ki işe yarar. Keşke hepimiz haftada bir saat bile olsa yüzme imkanı bulsak.
tabi ki de.. hem vücut için faydalıdır hem de mental sağlığa iyi gelir yüzmek. kasları da geliştirir ayrıca. ben burada bile boğulurum :D
Bir senedir haftada 2 saat yuzerim etkileri inanılmaz fazla.
yarar tabi kol bacak kasları gelişir bel gelişir vücut düzelir
Hem mental olarak, hem de fiziksel olarak iyi gelir.
Yüzmek her açıdan iyi. Çok güzel bir aktivite tercih etmişsin. İleriki yaşlar için de avantajı olur.
Küçükken 3 yıl gittim. Mental olarak iyi. Yapmaya devam etm
Yüzmek iyidir ama stillerini öğrenmeye çalış en azından serbest stilde öğren
Üç stilim var yüz üstü, sırt üstü ve su altından yüzme 🤭 ama öğrenmek istiyorum diğer tarzları
Ahahahah ben tam onu kastetmedim ama olsun. Yüz üstü iyi yüz ve su üzerinde kalmayı öğren sana yeterli olacaktır.
🤭🤭 tamam onlar cepte😂
İyi iyi boğulma yeter 😂
Atatürk'e selam olsun !
❤️
💖
yarar. fit bi vücut için yapılır butun kaslar calısır
3 gün gitseniz daha iyi olabilir
yaramaz mı yarar tabi
Ayyy yüzmek çok iyi gelir
2 kere yüzüyorum genelde
İyi mi
Yüzmek hem spor hem terapidir yarar tabiki
Yüzmek her zaman iyi gelir insana.
Hiç yapmamaktan iyidir
Keşke bizde de böyle imkan olsa çok faydalı.
Sıcak mı
Su çok ideal ısıda sıcak diyebilirim ama havuzun dışı ıslakken bir nebze üşütüyor hemen duşlara geçiyorum
yaramaz olur mu hiç
Gelirrr
1 sıfırdan büyüktür
İşe yarar tabi
Yüzmek en güzel aktivite. Çok isterim
Elbete
İse yarar
Yüzmek keyifli olur imkân varsa
Yarar tabi
Formda tutar
En İyi Cevaplar