Kilo almak istiyorum ama olmuyor. Kilo aldıran bir hareket falan varmıdır?
Bir şeyler önerin bana?
Kilo almak istiyorum ama olmuyor. Kilo aldıran bir hareket falan varmıdır?
Bir şeyler önerin bana?
Cevap
3Cevap
Tabiki spor yaparak kilo alabilirsin özel vır program alman gerek
Nasıl
Kilo aldıran bi hareket yok ama günlük yaptığın hareketten daha fazla yemek yemen lazım
O kadar vitamin falan denedim işe yaramadı çok yemekte yediğim zamanlar oldu ama çok az kilo aldım gibi sonra yine verdim hep böyleyim
Nasıl hesaplıyacağım ki yediğim yemeği hiç dikkat etmiyorum ben
Uyku düzenim bozuk şu sıralar düzene sokacağım öyle dediğin gibi tam saatinde olur inşallah.
Peki ne tür besinler çabuk kilo yapar?
Aşırı zayıflığın varsa yine bir diyetisyen yardımcı olabilir
Spor yap spordan sonra full karbonhidrat tüket.
evet youtube bak cikar
Bol bol sakız çiğne acıkırsınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Spor yaparak elbette ki kilo alabilirsin! 🏋️♂️ Özellikle direnç antrenmanları ve ağırlık kaldırma gibi aktiviteler kas kütleni artırmanı sağlar. Kas kütlen arttıkça da daha sağlıklı kilo alabilirsin. Ağırlık antrenmanları, kas gruplarını çalıştırdığı için enerji ihtiyacını artırır ve kasların büyümesine yardımcı olur.
Beslenmene de dikkat ederek, protein ve sağlıklı yağlardan zengin bir diyet uygulayabilirsin. Yemeklerini artırabilir ve antrenman sonrasında protein içerikli bir atıştırmalık ekleyebilirsin. Fitness geçmişimden söyleyebilirim ki, bu tür bir kombinasyon harika sonuçlar verir. İyi ve dengeli bir beslenme planı ile birlikte bu tür antrenmanlar seni hedeflerine yaklaştırır.💪 Sağlıklı kilo alma yolculuğunda sabırlı olmayı da unutma! 😊