Gizli Üye(30-35)1 yılBen kendimden biliyorum, benimki de squat yapınca aynı böyle seninki gibi hafif yuvarlak olmaya başlamıştı. Seninki de şu an o hale gelmiş. Sonra ben kilo aldım daha da belirginleşti ama o fitness yapan kızlarınki gibi aşırı kalkık olmadı, pilates yapanlarda hafif bi belirginlik oluyor ya sadece öyle oldu hafif bi belirginleşti. Devam edip kilo alırsan seninki de biraz daha fark eder ama fitness yapan kızlarınki gibi çıkacak diye bekleme onun için çok ağır antrenmanlar gerekir
02 Yorumla
Soran1 yılAnlayan anlıyor iste. Nihayet ya cahil yorumlardan sıkıldım. Benim amacım biraz yuvarlak ve dik olması yusyuvarlak istemiyorum zaten
Cevap sahibi1 yılO zaman böyle devam et bi de 3-4 kilo al bak daha da fark eder👍🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Squat yapmak gerçekten harika bir egzersiz! Görüntüne bakılırsa sıkılaşma kesinlikle başlamış gibi görünüyor 🍑. Daha dolgun ve şekilli bir görünüme ulaşmışsın, bu da doğru yolda olduğunu gösteriyor demektir! İki ay, kas gelişimi için oldukça kısa bir süre, yani bu kadar kısa sürede bu kadar değişim gözlemlemen gerçekten süper! Sabır ve düzenli antrenmanla zamanla daha belirgin sonuçlar elde edebilirsin. Başka egzersizlerle desteklersen, etkisini daha da artırabilirsin. Unutma, süreklilik ve doğru beslenme de çok önemli! 🏋️♀️ Keep going!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet etkisi var
00 Yorumla Devam kanka doğru tekniklerle ama diğer bölgeleri de çalş
13 Yorumla
Soran1 yılManyaklar ya
1 yılPantolonda popis müthis duruyor. Boy ve kilo kag senin?
10 Yorumla
1 yılEvet gelişme var ağır kilo squat gir kocaman olsun
14 Yorumla- 1 yıl
Boy kac
Soran1 yıl166
- 1 yıl
Bence çok iyi millete bakma sen en azından yağlı değil tertemiz boyunda iyimis o kadar büyük popoya gerek yok
- 1 yıl
Yaş kaç
- Spor konusunda 981 cevap paylaştı.
1 yılGelişme vardır illa ki böyle devam et sakın pes etme.
02 Yorumla
Soran1 yıl😘😘😍
- 1 yıl
:))
Bir şeyi kıyaslamak için önceki halinide bilmek gerekmezmi hani abaza olduğum için resim ar için demiyorumda böyle kıyas olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDurma devam bacaklarda kalınlaşınca daha seksi olmaya başlar
10 Yorumlaİki ayda bisey olmaz. Kaldiki antrenman seviyesine bağlı bu işler.
00 YorumlaBence işe yaramamış eğer kalkık ve yuvarlak durmasını istiyorsan youtube de Melisa özsarı kanalında yuvarlak popo antrenmanı diye bir video var ben çok etkisini gördüm düzenli olarak yap çok işe yarıyor
01 Yorumla
Soran1 yılOnu da denedim etkisini göremedim
1 yılDümdüz ise etki etmiş. Aynen devam etmelisin
00 Yorumla
1 yılHayır göstermemiş 2 ay sporla popo kasları yapamazsınız
023 Yorumla
Soran1 yıl2 ayda sporla kas mı yaptım dedim ya valla sinir oluyorum yaa of okuma yazmanız yok mu 2 ayda biraz diklesir sıkılasır ondan bahsediyorum siz ne anlıyorsunuz
- 1 yıl
Yalnis yazdım pardon kusura bakma 2 ayda olmaz diyorum fazla bir şey en az 6 ay
- 1 yıl
Kas nerden çıktı ya 🤦🤣
Soran1 yılBiliyorum onu 40 kilo olarak baz al beni
- 1 yıl
Kiloya göre orantılı şu anlık ama bı 2 ay daha yaparsan mükemmel diklesir ve sıkılaşir
Soran1 yılEvet anca bu kadar devam edicem hip thrust bide başka hareketler de ekliycem
- 1 yıl
Genellikle şu programı kullanırsan rahatlıkla tüm hareketleri yaparsın macfit indir
- 1 yıl
Bütün hareketler mevcut
Soran1 yılDize cok yüklemenden yapmam lazım cünkü benim menisküsler yırtık
- 1 yıl
O zaman o iş yatar
Soran1 yılNiye yatsın
- 1 yıl
Sabır işi spor birazda zorlaman lazım kendini
Soran1 yılDaha napim doktor bana squat yapma dedi ben yapıyorum ağrılarıma rağmen sen de yani
- 1 yıl
Ya bişey olursa 🤦
Soran1 yılAgırlıksız yapıyorum ve cok yere inmiyorum
- 1 yıl
Ağırlıksiz yapıyorsan sorun olmaz sanırım
- 1 yıl
Sen gene de dikkat et kendine
Soran1 yıl70 yapıyodum bırakıcam 40a düsürcem
- 1 yıl
70 çok en az 50 yap yeter sana
Soran1 yılTamamdır
- 1 yıl
Daha fazlada zorlama dediğim uygulama ya bir bak istersen daha değişik hareketlerde var
Soran1 yılAynen zorlamamak lazım sakat kalırım
- 1 yıl
Dikkat et
Gizli Üye(18-24)1 yılÖncesini atmadığın için bilemeyiz bunu öncesini çek bi 2 ay sonra yine çek karşılaştırma yap bakalım aradaki fark ney
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılIlk halini bilmediğim için bir şey diyemem ama küçük bu haliyle
02 Yorumla
Soran1 yılBüyük demedim zaten
Cevap sahibi1 yılİşte ben de onu diyorum ilk halini görmediğim için şu anki halini nasıl bir yorum yapabilirim bilmiyorum ilk halini görmek önemli
1 yılÖnceki halini bilemediğimiz için bir şey demek yanlış. Ama düzenli olarak devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnceki halini görmeden bir şey diyemem ama güzel durmuyor şu an
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHani resim yokki keske eski hali. Ve yeni yani olsaydı karsialstirma yapardik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEkrana şaplak attım awk
11 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅😅
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok etkili olmuş bence, iyisin
12 Yorumla
Soran1 yılBirazcık gözü olan anlıyor
Cevap sahibi1 yılteşekkürler, takılma onlara
Kanka iki foto koysan eski yeni diye ona gore karsilastirma yapsak daha mantikli
01 Yorumla
Soran1 yılOlsa koyardım
1 yılSenn nasıl olmasını isterdin
10 YorumlaBenim götüm bundan daha çekici mk
21 Yorumla
Soran1 yılSus
1 yılcanım oncekı resımlerınıde koymanlazımkı kıyaslama yapayım dımı..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsquattan mümkün oldukta kaytarmaya çalışıyorum çünkü doğru yapmaya bünyem yetmiyor topuğum istemeden havaya kalkıyor
00 Yorumla
1 yılAğırlık var mı squatta?
023 Yorumla
Soran1 yılYok agırlıksız
- 1 yıl
İşe yaramaz, yapma. Ağırlık almalısın. Goblet squat yap. 5 kilo ile başla. 1 ay sonra yazarsın teşekkür için.
Soran1 yılAlamam menisküslrrim yırtık
- 1 yıl
Çok şekil bekleme ama 5 kilo menisküsü zorlamaz diye tahmin ediyorum.
O dumbellı da çift elinle çene altında tutacak şekilde bacaklar omuz genişliğinden biraz daha açık şekilde squat yapmalısın.
Soran1 yılBes kilo alsam olur mu
- 1 yıl
Yukarıdakini tekrar oku.
- 1 yıl
Bilmeden yorum yapmayın squat ve özellikle goblet squat ön bacağı çalıştırır kalçaya direkt etki etmez.
- 1 yıl
@VişneliBrowni_ yeterli olmayan bilgilerinizi güncellemenizi öneririm.
- 1 yıl
@VişneliBrowni_ Goblet Squat Hareketi Hangi Kasları Çalıştırır?
Goblet squat hareketinin çalıştırdığı kaslar kalça ve bacak kasları şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Kişinin kalça ve bacağındaki kasların sıkılaşmasını ve vücudun şekillenmesini sağlamaktadır. Goblet squat hareketinin çalıştırdığı ve geliştirdiği kaslar şu şekildedir:
Ön bacak kasları (quadriceps): Rectus femoris, Vastus lateralis, Vastus medialis, Vastus intermedius
Arka bacak kasları (hamstrings): Biceps femoris, Semitendinosus, Semimembranossus
Kalça kasları (glutes): Gluteus maximus – Gluteus medius – Gluteus minimus, Priformis – Superior gemellus – Obturator internus – Inferior gemellus – Quadratus femoris - 1 yıl
10 tane spor eğitmenine de sorsan 10'uda benim söylediklerimi söyler. Goblet squat quad (ön bacak) çalıştırır, normal squat ise ağırlıkla yapıldığı sürece kalçayı şekillendirir ama tamamen bir etki sağlamaz. Direkt kalçaya ve iç bacaklara etki eden sumo squattır, hip thrust ise kalçaya direkt etki eden birinci harekettir aksini söyleyen de sporla ilgili bir halt bilmiyordur.
- 1 yıl
@VişneliBrowni_ bana inanmıyorsun. Yukarıda google amcadan kopyala yapıştır yaptım bak. Orada başka siteler de bulabilirsin. Bana inanmadın, google amcaya inan.
- 1 yıl
Kalçaya etki etmez demedim direkt etki etmez dedim. Direkt etki eden hip thrust vardır örnekte verdim. Goblet squat en birincil olarak ön bacağı çalıştırır, 10 ay goblet squat yaparsan ön bacak kasın gelişir ama 10 ay hip thrust yaparsan kalçan şekillenir ve büyür. Aradaki farkı umarım anlamışsındır.
Soran1 yılKız bişeyler biliyor kalçası da harika 🤭
- 1 yıl
Belli ki Google amcaya sorarak hareket etmişsin ama bende sana tecrübem ve birçok spor ve fitness eğitmeninin söyledikleri ile geliyorum. Quad ayrı kalça kası ayrı şeylerdir. Quad çalıştığında kalçan çalışır ama tam anlamıyla gelişmez, direkt kalçaya etki eden RDL, hip thrust, split squat tarzı hareketler direkt kalçaya vurur bunu eğer salona gidip çalışıyorsan doğru formda denersen tekrar gelip söylersin.
- 1 yıl
@VişneliBrowni_ peki ben direkt etki yapar dedim mi? Kız squattan bahsettiği için goblet squat yapmalısın dedim. Başka hareketler elbette var. Bunu inkar da yok yukarıda. Ama konu squattan açıldı. Direkt ya da en iyisi diye iddia eden de yok yukarıda. Ama detaylı bilgilendirmen için ben de teşekkür ederim.
- 1 yıl
Bende teşekkür ederim @1kahveyenedersin
- 1 yıl
Sorunun sahibi, sana gelecek olursak canım squata abanmanı önermem. Ağırlıkla çalışamıyorsan hip thrust hareketini ağırlıksız çalış doğru formu öğren videolardan. Ağırlık kaldıramadığın içinde direnç bandı ile yapılan kalça egzersizleri var donkey kick gibi onları yapabilirsin. Abductor machine diye kalça çalıştıran bir alet var onun bir diğer versiyonunu da direnç bandı ile yapabilirsin yakın olsaydık sana hediye ederdim cidden etki eden bir şey.
- 1 yıl
@VişneliBrowni_ google amcadan referans almadım. Senin inancını desteklesin diye attım. Spor yapıyorum (crossfit) ve etkisini de görüyorum. Ezberci eğitime de zan altında kalmaya da karşıyım. Hala etki etmez diyemedin de direkt etki etmez diye ısrar ediyorsun. Kız squat hareketini biliyor ve squatın bir çeşidini önerdim. En etkilisi demediğim gibi ısrarla quadlardan bahsediyorsun. Ez cümle; kız iki popo şekillendirecek, sen EN ETKİLİ ya da DİREKT ETKİ edeni söyle de ellerim yorulmasın.
Soran1 yılTesekkür ederim canım kesinlikle deniycem o zaman ben squat hip thrust bi kac tane daha dize ağırlık vermeden yapabileceğim hareket eklerim direnc bandı da alırım 😇😇
- 1 yıl
La havle hala devam ediyorsun 😅. Bak bilmem kaçıncı kez söylüyorum. Tamam squat çeşiti olarak söyledin kıza anlıyorum. Bende diyorum ki squat direkt olarak ön bacağa etki eder kalça kasını direkt olarak çalıştırmaz. Hip thrust örneğini verdim o mesela direkt kalça odaklı. Şöyle diyim squat çalışırsa eğer beslenmesi de iyi olursa ön bacağı kaslanır ama kalça büyümesine şekillenmesinde pek bir ilerleme olmaz. Sadece Hip thrust çalışırsa kalçası şekillenir ama bunun yanında ön bacak egzersizleri de yaparsa şekilli bir kalça bacak formu elde eder. Kısacası SQUAT KALÇA BÜYÜTMEK İÇİN YALNIZCA YETERLİ OLAN BİR HAREKET DEĞİLDİR. Aynı şekilde sadece hip thrust yaparakta olmaz haftada en az 2 gün, 4-5 tane kalça hareketi yapmalı ve beslenmesini düzene oturtmalı.
- 1 yıl
Şimdiden kolay gelsin ❤️
- 1 yıl
@VişneliBrowni_ :)
Tövbe istiğfsr da çektirdim.
Yanlış anlaşıldı. Aslında telden giriyorum. Son yorumlarınız gelmeden armıştım. Yani ben yazarkrnnson yorumlar yoktu. Gecikme benden ötürü değil, uzstmıyorum da. Aslında benim açımdan kapanmıştı konu. - 1 yıl
Sorun yok o halde ikimiz de bildiğimiz yerlerden girdik ve bilgilendirmiş olduk keyifli akşamlar dilerim.
1 yılKağıt gibi kas yapmamışsın hiç
01 Yorumla
Soran1 yılYav sus
1 yılBu squat yapılmış halıi
02 Yorumla
Soran1 yılYok ebeninki
- 1 yıl
Hiç çekici değil ya
Daha fazla yapman lazım
03 Yorumla
Soran1 yılOnu bende biliyorum
Soran1 yılSövücem de neyse
1 yılGünde 1 tane mi yaptın jJEHDHEJ
10 Yorumla
1 yılPek popo yok gibi.
04 Yorumla
Soran1 yılSoruyu okudunuz mu
- 1 yıl
2 ay için dahi yok gibi.
Soran1 yılYok gibi değil iste körmsnz ya
- 1 yıl
Yok nankörüm, bonkörüm ama kör değilim.
1 yılValla özür diliyorum ama hiç çekici değil
00 Yorumla- Spor konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılEski hali daha güzeldi belkide
00 Yorumla İşe yaramış bence güzel
00 YorumlaÇıplak görmemiz lazım böyle anlaşılmıyor ki
00 YorumlaNerden bilelim 2 ay önceki hali nasıl
00 Yorumla
1 yıl3 ay daha çalışman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşe yaramış tabiki avantajlısın
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKilon da baya iyi
Sakın yılma
Cevap sahibi1 yılAğırlık da çalış
Soran1 yılAğırlık girmiyorum
Cevap sahibi1 yılNeden girmiyorsun
Soran1 yılYasak
Cevap sahibi1 yılSpor hocan mı yasakladı
Cevap sahibi1 yılSeninle konuşmak isterdim
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz kilo alman lazım
08 Yorumla
Soran1 yılİnşş
Cevap sahibi1 yılMinyonlukta kıza yakışıyor ama
Soran1 yılYakıssa kilo al demezsin 🤷♀️
Cevap sahibi1 yılSen poponun daha güzel olmasını istiyorsun. Popon güzel olucağına minyon ol daha iyi bence
Soran1 yılBiraz sekilli olsa kötü mü olur
Cevap sahibi1 yılMinyon bi fiziğe sahipsen bence iyi duruyor şu an
Soran1 yılZayıfım memem kücük vücudum ince
Cevap sahibi1 yılGüzel işte
1 yılDaha gelişmesi lazım
Ağırdan girmen lazim10 Yorumla
1 yılBence harika cekemeyenler düz diyo :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeynine etki etse keşke
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKıçını çekip atıyor kıza bak yav
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıldümdük gøt ayoll bu ağırlıkla calis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPantolon kesimin çok çok yanlış
00 YorumlaSite olarak umarız olmuştur 😅
00 YorumlaÇekecek başka yermi yoktu
02 Yorumla
Soran1 yıl🤷♀️🤷♀️
Eski halini de at
01 Yorumla
Soran1 yılO yok
Dümdüz
00 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılgayet iyi o halde
00 Yorumla Benim popom daha kalkık 🤣🤭
00 Yorumla
1 yılİlk hali neydi?
00 Yorumla
1 yılDevam edin daha da iyi olacak.
00 Yorumla
1 yılİyi fiziğin
00 Yorumla
1 yılDüz bu dümdüz
00 Yorumla- Spor konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılHYır 😜😂
00 Yorumla Bir tık diyelim
00 Yorumla- Spor konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla Düm Düz abi
00 Yorumla
1 yılHayir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha düpdüz devammm var daha
03 Yorumla
Soran1 yılDümdüz değil bu arada abartaö
Cevap sahibi1 yılVala benimki daha yuvarlak ve büyük 😅görsen ağlarsın
Soran1 yılBanane senin yuvarlak gtünden 40 kiloyum ben sen öküz gibisindir normal
Gizli Üye(30-35)1 yılYok devam
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne