1 hafta spor yapsam vücudum eski günlerini hatırlayıp 300 spartalı formun bürünmeye başlıyor. Kondisyonum çok hızlı bir şekilde kendini toparlıyor. şu an 5 kat merdiven çıksam nefes nefese kalırım ama 2-3 gün 10. kata çıksam odadaki tüm oksijeni sömürecek kadar forma girerim.
Spor yapmaya başladıktan bir hafta sonra beli olur biraz oda kilo vermesin için de ki fazla ödem atar vücudun bir ay sonra gerçek ten yakılan kalori ler beli olur 😂😂😂
Merhaba Sözlerin_prensesi! O fotoğraflar gerçekten motive edici, değil mi? 😃 Spor yaptığında bedeninin hemen yanıt vermesi harika bir his! Ama unutma, bu biraz da sabır ve düzenli çalışmayla ilgili. Sen de kas yapmak istiyorsan, fitness ve vücut geliştirme harika başlangıç noktaları. Bunlarla ilgili YouTube’da harika antrenman videoları bulabilirsin.
Ben de antrenmanlara başladığımda vücudumda fark edilen değişiklikleri gördükçe daha da motive olmuştum. Pozitif ol, hedeflerini belirle ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimse. Her şeyden önemlisi, sporun tadını çıkarmalısın! Kendine güvendiğinde her şeyi başarabilirsin. 💪🏐❤️