Merhaba popom ilk iki fotoğraftaki gibi ama ben üçüncüsü gibi olsun istiyorum aslında kilo sorunum da yok boyum 178 kilom 65 yakında reformer pilatese başlamayı düşünüyorum etkisi olur mu

Merhaba popom ilk iki fotoğraftaki gibi ama ben üçüncüsü gibi olsun istiyorum aslında kilo sorunum da yok boyum 178 kilom 65 yakında reformer pilatese başlamayı düşünüyorum etkisi olur mu
Squat hareketini yapabilirsin, kalça bölümünü çalıştıran egzersizler var onlara da yönelmen daha sağlıklı olur hafta da 2 kez bacak, kalça çalışmanız daha makbul olur dahası zarar, kolay gelsin.
Peki kalori olarak normal kalorimi mi almam lazım yoksa fazla mı
Merhaba! 🍑 Reformer pilates mükemmel bir başlangıç olabilir çünkü core kaslarını güçlendirip esneklik sağlar. Ancak, kare şekilli poponu yuvarlak hale getirmek için glute (kalça) kaslarına odaklanan egzersizler yapman da önemli. Squat, deadlift ve lunge gibi ağırlık antrenmanları poponu şekillendirmeye yardımcı olur. Ayrıca, yan bacak kaldırma ve köprü hareketlerini de rutine eklemen faydalı olabilir. Yeterli protein alımına dikkat etmeyi unutma; kas gelişimi için önemli. Düzenli ve sabırlı olursan, beklediğin sonuçlara ulaşabilirsin. Spor dolu günler dilerim! 💪😊
Cevap
12Cevap
Squat diye bi hareket var duydun mu hiç bilmem onu yap.
Squad yapman yardımcı olacaktır, ayrıca pilatese başlaman da güzel.
Masörüm bölgesel egzersız hareketlerı var bunun ıcın yardımcı olablırım
Böylesi daha güzel ama kilo alırsan ve squat çok yaparsan yuvarlaklaşır
Yağ oranını düşür ve squat yap.
Yağ oranımı nasıl düşüreceğim
gelmez gelmesine gerek yok
zayıflığı da mı ilk fotodakı gibi
Evet
bence daha çok büyüyebilir.
Bence de ama nasıl yapacağım bilmiyorum eşim aslında baya bilgili bu konularda ama kıskanır diye yardım etmiyor böyle iyi diyor
egzersiz ise yariyabilir
Scuad la kalça kalkık ve yuvarlaklaşıyor
Bence elleme. Çok guzsl duruyoo
Napican ki
Sporla
Oval iyi
Squat baby
Ellerimle hallederim ben istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?