Yapamazsın. Kalçanı sıkılaştırıp daha yukarıda gösterebilirsin ama kemik şekli değişmeyeceğinden
basenini ya da kalçanı yuvarlak hatlı yapamazsın. Aksini iddia edene de güvenme. :) Net cahildir. :)
("Simit" bel egzersizleriyle azaltılabilir, görünmez hale getirilebilir ama basen şekli leğen kemiğinle ilgilidir, leğen kemiğin genişse basenin de geniştir, kemiğe hiçbir şekilde müdahalede bulunamadığından basenini gerçek anlamda daraltman mümkün değil ama sporla basendeki yağlar yakılabilediğinden çoğu insan sporla basenlerinden kurtulduğunu sanır, aslında zaten olması gerekeni yapmışlardır ama bu, basenlerinin dar olduğu anlamına gelmez, sadece eskisine göre dardır. Kalça da aynı şekilde... Hatları aşağıdaysa sporla kaslara etki ederek daha yukarı toplanabilir ama gerçek anlamda yuvarlak kalçalara sahip olmak kemik şeklinle ilgilidir.)013 Yorumla
Soran+1 yılAy senin düşünceni yerim. Aydınlattığın için teşekkür ederim sana canım. Peki squat ile kalçalarımı yuvarlak bir biçime soksam leğen kemiği yani basen kısmı da biraz olsa genişler mı?
Soran+1 yılEvet benim vücut da Barbara palvine benzeten oluyor mesela o da öyle..
Soran+1 yılAslında Candice'nin de simitleri var ama leğen kemiği de onun hizasında.
- +1 yıl
En dogru yorum bu bak ben egritmek istiyorsun diye dusunmustum genel kapsamli olarak cok guzel yorum olmuş 👍
- +1 yıl
Squatın hangi şeklini yaptığına göre kalçanı yukarı toplayabilir, basendeki kasları arttırarak
basenlerinin daha dolgun görünmesini sağlayabilir. Yani bu hiç olmayacak bir şey değil.
Görüntüde illüzyon gibi düşün. Gerçek bir büyüme değil. O kas hacmini orada muhafaza
ettiğin sürece bu illüzyonu koruyabilirsin ama yine belli bir orana kadar ve her vücut için
istenilen hedefe ulaşmakta farklı egzersiz kullanılır. Ortalık squat yapan insanlarla dolu
ama gerçekten estetik görüntüye ulaşmış insan sayısı -bence- az çünkü kendi vücutlarına
göre yanlış egzersizi uyguluyorlar. Squat etkili bir hareket olabilir ama her vücutta olumlu
sonuç verecek diye bir garanti yok ki hangi çeşidinin uygulandığı da bir o kadar önemli.
Antrenman programının nasıl olacağına da kişi kendi vücudunu çok iyi tanıyorsa ve
spor, anatomi bilgisi derinse kendi karar verebilir ya da kişisel program hazırlayan
bir antrenörle çalışabilir ama net söyleyebilirim ki: Türkiye'de bu anlamda güveneceğim bir isim yok. - +1 yıl
:) O yüzden; dayanıklılık, kondisyon vb. antrenmanlarımı ben kendim hazırlıyorum mesela çünkü
benim kadar bildiklerini düşünmüyorum. Çok iyi koçlarla çalışıyorum ama kendi alanlarında 1 numaralar. Açık su yüzücüsüyüm ve yüzmedeki dayanıklılığımı, kondisyonumu arttıracak egzersizleri ona bırakıyorum ya da dersini aldığım diğer branşlardaki sporların antrenman programlarında tabii koçlarıma bağlı kalıyorum ama tüm bu yaptığım egzersizleri de göz önünde bulundurarak istediğim vücudu korumamı ve geliştirmemi sağlayacak antrenman programını kendim hazırlıyorum.
Gerçek anlamda istediğin hedefe ulaşmak da -inan- sporun dışında, beslenme alışkanlıklarından tut
uyku düzenine kadar hepsinin sana özel programlanmış olmasından geçiyor. Diyebilirsin:
Ben sporcu değilim. Bu kadar detaylı çalışabilecek bütçem, zamanım yok. O zaman kendince
spor yapabilir ya da yine istediğin bir antrenörden destek alabilirsin ama her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Dediğim şekilde yapana kadar yeterli hissetmeyebilirsin. Belki de deneme-yanılma yöntemiyle biraz uzun sürse de istediğine kavuşabilirsin. Sadece bütün ihtimalleri bil diye anlatıyorum. - +1 yıl
Bildigin destanlar yazmissinda bu kiz bunlari okusa bile yapmaz ki zaten 😀
- +1 yıl
Aynen oyle kizlwr genelde alışmış bir squat ama. onu bile nasil yapılmasını gerektigini bilmiyorlar hereeye onu tavsiye ediyorlar ama sacma zaten birsey bilmiyorsan kafadan sallama bari en azindna yol gosterici ol
Soran+1 yılNeden yapmayayım zaten düzenli spor programlarını vücuduma göre yapmaya çalışıp uyguluyorum araştırıyorum. Gerçekten eline koluna ağzina sağlık daha çok aydınlanmış oldum bundan sonra bu yorumları dikkate alarak araştırmalarıma devam edeceğim. Bence de her squat yapanda güzel sonuç vermiyor..
En İyi Cevaplar
+1 yılDumduz olmasi zaten daha kotu estetik olarak. Kadin beli kivrimli olur zaten genelde. Basen cok az olsa dedigin gibi hos durabilir fakat kilo alsam bile bazi kadinlar karnindan bazilari basen ce kalcadan alir. Vucut yapinla alakali. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir fiziğin var, şişko gibi yorumlar geldi ama..😔 Evet belki spor biraz işe yarar.
- +1 yıl
Onlarin muhattap olduklari kadinlar belki mankendir bilemedim :)
Takilma buradakilerin lafina istersen buna yonelik spor yapabilirsin bence cokta kotu durmuyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım 😊
- +1 yıl
Rica ederim, iyi gunler dilerim 🌸😊
Önce kilo alman sonra düzenli spor yapman lazım ama bikere yapıp aaa bu yeterli deyip bırakma hergün yapman lazım 8 ayda etkisini görürsün 1 günde düzelmez harekete geç vakit kaybetme.
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo alsam simit bölgeme alıyorum, zaten verecem diye çok uğraştım..
O kemik ne öyle yahu, kaza sonrası deforme olmuş gibi. Neyse, böyle de fena değil biraz daha aşağı çekseydin belli olurdu basenlere göre belin durumu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin dedigini onemseme. İnsanlar hep konusur. Fizigin gayet guzel. Sadece biraz spora ihtiyaci var 🌹
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, evet öyle.🤗
- +1 yıl
Rica ederim 🌹
Kadin degistiremezsin hic bir seyi. Genetigin boyle
12 Yorumla
Soran+1 yılSpor?
Korse çamaşır kullan. Ve squat yap.
Azda olsa toparlanır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç çamaşırı lastigi çok sıkı ise, sıka sıka onun da etkisi vardir belki
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belki ya
Korse takma lazım giydiğin iç çamaşırına göre vucudun da şekil alıyor ona dikkat etmelisin korse tak ama düzelir
00 YorumlaNe düşünürsün o kemik herkeste var benim de çatım ev çatısı gibi ama kimin umurunda bu yaşa hayatını boş ver herkesi🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılErkekler nasil duser hani bir kiz fotosu atamda nasil diye yazam erkekler usussun bende xper kazanim aaa cok mantikli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSpor pek fayda etmez gibime geliyor sanki eğer çok fazla kafanı taktıysan bu duruma doktorlar ile konuşup estetik uzmanları ile görüşmeyi deneyebilirsin bu şekilde daha basit olur senin için.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılAlt taraf nasıl peki yani bacakların üst bölgenle uyumlu görünüyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBasenlerim var ama simit bölgem çıkık işte basenime göre
- +1 yıl
Görebilir miyim lütfen?
Ben görüş okumak için geldim. Erkek görüşleri beni yardı. Spor hocası olmayan bile hocayım demiş, diğeri alt bölgeni görebilir miyim demiş yaaa :)))
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂 Belki bir fikirleri tavsiyeleri vardır ama
+1 yılArkadan görünce yuvarlak görünüyor sa iş tamamdır;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzeller kilotu az daha indirsen daha güzel şeyler görebiliriz.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılsquat düzenli beslenme
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne bu balık gibi aynı şeker hastası felan değilsin umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavsiye var mı erkek vücudu için zor böyle ama buna benzer bir vüxudum olsun isterdim sportif
00 Yorumla1 seans liposuction yeterli. bu arada etkilendik yani ))
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılPek sanmam ama goruntu guzel begenilmicek gibi degil
00 Yorumla Bir erkek olarak şahsen sorun görmüyorum sende , sadece göğüsler büyümeli 🤗
00 Yorumla
+1 yılCok seksi bence memelerin de gobegin de kilodun da ten rengin de canim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişeceğini sanmam ama iyi görünüyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
O yanlara simit mi deniyor
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKessem de yine gözükecekti
Soran+1 yılOraya odaklanma sende
- +1 yıl
Kusura bakma ama hormon dengesi normal her erkek gösterilen pembe dona odaklanır
Doğamızda var
Bence bu durumu kullanmayın
Böyle yalandan sorularla sözde kurnazlık yapmayın
Rica ediyorum siteyi eski seviyesinden saptırmayın
Önceden burada aklı başında hanımlar vardı kimse onlara asılmazdı
Güzellik & Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Spor ve düzenli beslenme
14 Yorumla
Soran+1 yılDolar mı o bacak kısmı?
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde yanlarım aynı senin gibi çıkıntılı. Pantolon bile rahatsız ediyor. 2 yıl spor yaptım yine aynı değişmiyo yani. Ama çok hoş vücudun var💕
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerhaba. Bir soru sorabilirmiyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gayet iyi külodunu indirmesen daha iyidi 🙈😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOf aman ya
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyım heyecanlandı 🙄🙄😂
Bence iyisin boşver
+1 yılVucuduna Bayıldım Harikasın
11 Yorumla- +1 yıl
Size Bu Konuda Detaylı Yardımcı olmamı istermisin
+1 yılUmarim düşündüğüm kişi degilsindir 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum seni.
- +1 yıl
Tamm o zaman teşekkürler 😀 bu arada o bel bolgesi icin yogun bir spor yapman lazim ekstra karin ve kalca calisman laizm
Soran+1 yılBelim ince de işte karin bölgem daha fazla küçülmez geniş yani
- +1 yıl
Tamm ama senin sadece oralari calistirman gerek miyor tum vucut ve ekstra olarak oralari calistir ozellik alt karin kalca ve yan kaslar isimlerini unuttum yani goruntudeki yerler icin
Soran+1 yılEvet o kısımlar özellikle kalçamın yanlarını doldurmam lazım
- +1 yıl
Ne doldurmasi yaa senin oralari egritmen lazim onlar yag değil mi yani hem iç camasari kesmiyor mu oralari? Ben mi anlamadim
Soran+1 yılHayır yağ yok sert o kısımlar kemik sen anlamamissin eritsem de basenime göre çıkık
Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Böyle iyi ama zevksizsin☺
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEn azından kendınle barısık birisin
00 Yorumla ne garip vücudun var öyle
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir vücut hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılSporla malesef dolmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor
Armutsun
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır kum saati oluyor.
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez, benim tercihim.
+1 yılSpor yapıyo musun
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İstersen uygun bir spor programı yazarım sana o bölgelerin için özellikle
Soran+1 yılEvet çok sevinirim
Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. Düzenli ve sıkı spor yaparak şekil alabilir..
00 Yorumla
+1 yılGuzel vcdn var ulasabilsn bana
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 550 cevap paylaştı. Bırak böyle kalsın herkes gibi olma
00 Yorumlabu vucut düzelmez kardeşim
00 Yorumla
+1 yılsynen cok ıyı spor yapmalısn
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür
- Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılsenınkı sımıt degıl legen kemıgınden oyle
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( Hiç mi genişleme ihtimali yok leğen kemiğinin o kısmının
- +1 yıl
nasıl genısleme sen tam olarak ne istiyorsun
Soran+1 yılO kısım çıkıntılı durmasın simit kısmı ile leğen kemiği kısmı arası
- +1 yıl
tamam yazma sorun degıl ama bu halın ıyı aslında bence farklı yanı
Cok sukur bugunde gorduk kankslar
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka çok seksisin ya. :D
00 Yorumla
+1 yılKemiklerini aldir torpulet
00 YorumlaGuzel ama spor yapmalisin. Calisiyor musun?
00 Yorumlairi memeli değilsin
en azından..03 Yorumla
Soran+1 yılNeden iri memeli olsa ne olacaktı
Çok biçimsiz ya bence en kısa zamanda spora başla
00 Yorumlagayet fit
00 YorumlaGüzel de senin mi bu fotoğraf
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılÇok takma ya..
00 Yorumla
+1 yılMuhteşemsn seninle neler yasanmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok guzelmis nasil becerdin
00 Yorumla
+1 yıl2 hafta takıl benle fit olirsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrantisiz vücudun sebebi ne
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel elleme bence
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Spor şart
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu resm senn değil yani
00 Yorumla
+1 yılSpor yapmalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sen isen kötü bir fiziğin var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belki fotoğrafın çekilme açısından böyle görünüyordur. Başka acılardan daha iyi gözükebilir
+1 yılBune ya şişko
02 Yorumla
Soran+1 yılKilolu değilim. Kemik yapım öyle
- +1 yıl
Tabi tabi hep aynı yalan
çok çalışman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sen misin?
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?