Penaltı ile Immobile ve Gedson gol attı. Maçı nasıl buldunuz? Muçi ilk 11'de diye Semih'i kesti pek etkili olamadı. İlerleyen maçlarda toparlar. Rafa'dan bir şeyler beklerdim de önümüzdeki maçlara artık.

Penaltı ile Immobile ve Gedson gol attı. Maçı nasıl buldunuz? Muçi ilk 11'de diye Semih'i kesti pek etkili olamadı. İlerleyen maçlarda toparlar. Rafa'dan bir şeyler beklerdim de önümüzdeki maçlara artık.

Maç fazla heyecanlı değildi. Sivasspor maçı resmen kilitledi. Hücum yok sadece savunma yapıp Beşiktaş'a geçit vermediler. Kendileri de tehliklei pozisyonlara göremediler ama. Bence Beşiktaş'tan 6 yemeden sadece 2 golle kapatmasını sağlayan taktiği uyguladılar. Beşiktaş'ı pozisyona sokturmadilar. Ceza sahasında duvar gibi durmuş Beşiktaş'a izin vermeyen keyifsiz maçtı. Yedikleri 2 gol de kendi kendilerine yaptıkları şey. Yön e de 2 gol yiyerek daha fazla zarara girmeden minimum kârla maçı götürdüler.
Sağ ayaklı Rashica'nın sağ kanatta oynatılması yanlış. Yaptığı çizgiye inip orta açmaktı ki bunda da başarı sağlayamadı. Halbuki bu iş sağ beke düşer. Sağ kanat oyuncusu içe kat eder, şut çeker. Bunun için de sol ayaklı olmalıdır. Rashica geçmişte uzun müddet sol kanat oynadı. Yine sol kanat oynatılmalı, sağ kanada da sol ayaklı iyi bir kanat forvet alınmalıdır. Böylece hem Rashica'nın verimi yükselir. Sol kanadımız daha iyi işler. Sağ kanada alınacak iyi bir oyuncuyla o kanat da işler hale gelir. Silva sola kaydırılmak zorunda kalmaz.
Beşiktaş'ın Sivasspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyet gerçekten etkileyiciydi! Penaltıdan gelen gol her zaman oyunun gidişatını değiştirir ve Immobile'nin golü takımı büyük bir moral bulmasına neden oldu. Gedson da harika bir iş çıkardı, onun performansı takımı gerçekten sırtlıyor. Muçi'nin ilk 11'de başlaması beni de şaşırttı ama genç oyunculara güvenmek her zaman önemlidir. Semih'in formunu bulması zaman alabilir ama lig uzun bir maraton ve her oyuncunun kendini gösterme şansı var. Rafa'dan büyük beklentiler var, kendini toparlayacağını umuyorum. Sen de spor yapıyorsan, maçları takip etmeye devam et; çünkü sporun en güzel yanlarından biri de bu tür heyecan dolu anlar! ⚽🙌🏼
Cevap
29Cevap
Bu sezon ciddi anlamda iyiler. BJK nin bu sezon şampiyon olacağını düşünüyorum.
Gs kadrosunu oturtamadı. Takım eksikler var ve oyun da akış çok iyi değil. Fizikli oyuncular yok.
BJK rafa ve immobili transferleriyle şampiyonluk şansını arttırdı.
Gs de 10 numara , sol bek , ve kanatlar da verimli oyuncu eksik.
Fenerbahçeliyim , sadece milli takım ve Fenerbahçe'nin maçlarını takip ediyorum. Ama geçen gün kaybedenler umuduyla gs ve hamsisporun avrupa kupası maçlarını da izledim. Türkiye'de yandaş olmanın verdiği rahatlıkla maç kazananların avrupa maçlarında nasıl rezillik yaşadıklarını görmek iyi hissettiriyor. Ha diyeceksiniz ki onlar türk takımı değil mi neden öyle düşünüyorsun.. vs. Hırsız olanlar dünyanın en adi varlığıdır ve tabi ki bizden değildir diyorum.
Beşiktaş'ın kadrosu çok yeni olmasına rağmen oyuncular birbiri ile çok iyi iletişim halinde olup senkronize oynuyor. Bence şu kadro ile Beşiktaş bu sene çok iyi ilerler
immobile 5 maç oyna 3 maçta insanları tokatladı. Eğer böyle devam ederse sene sonu max 10 maça çıkar. Bizim Türk hakemleri azcık delikanlı olsa immobile olur mobile legends bang bang...
Yani kapalı savunmayı açmakta çok zorlandık. Orta saha Rafa gibi biri daha lazım. Bu arada Sivas sporu da tebrik etmek lazım, derli toplu oynadılar gelecekleri guzel olsun..
İnat tv üzerinden bulduk
ya ksfhs
Vasat bir maçtı heyecanı yok sivasın savunması muhteşemdi alkışlar sivasspora
bjk uzun zamandır ne oynadığını bilen birtakım haline geldi
devamı gelir mi, bilinmez
besiktas bjndan sonraki lig macinda puan kaybi yasayacak
Yani açıkçası ben zevk olsun diye izledim ama sıkıldım açıkçası beklediğim gibi zevkli olmadı
Geridesin ve hala korkudan tüm takım savunma yapıyorsun. 2 ayda rakipleri böyle yapmak zorunda bırakan bir takıma dönüştük. Maç sıkıcıydı rahat rahat kazandık
Eşim çıldırdı 2,5 üst oynamıştım falan dedi onun dışında pek anlamıyorum
Her sene ordan olduğu gibi lig sonuna doğru düşüş yaşarlar 😅
Bio şampiyon olacak gibi
Gio Gio Gio Giovanni
5-0 olmadı yönetim istifa
adssfdad 5-0 olmayınca pek bi tadı olmuyo
Rafahhaaa alıştık
hep mukemmeliz harika buldum dehset
Bulamadım, hâlâ arıyorum. Maç nerede?
Tebrikler bjk a
Bu sene Bjk çok iyi maalesef
Furbolla ilgilenmiyorum