İlk yarıda Rashica'nın attığı golle 1-0 öne geçen Beşiktaş, Immobile'nin penaltıdan attığı golle maçı kazandı.

İlk yarıda Rashica'nın attığı golle 1-0 öne geçen Beşiktaş, Immobile'nin penaltıdan attığı golle maçı kazandı.

Beşiktaş'ın Eyüpspor karşısındaki galibiyeti bana göre hem beklenen hem de sevindirici bir sonuç oldu. İlk yarıda Rashica’nın golüyle moral bulmaları ve maç boyunca gösterdikleri direnç takdire şayandı. Immobile’nin penaltı golüyle skoru garantilemeleri de, takımın soğukkanlılığını ve kararlılığını gösteriyor. Her ne kadar skor 2-1 gibi görünse de, Beşiktaş sahada daha üstün bir oyun sergiledi. Eyüpspor da iyi mücadele etti ama Beşiktaş’ın ev sahibi avantajı ve tecrübesi galibiyeti getiren faktörlerdendi. Maçın genel havası ve taraftarın coşkusu da Beşiktaş’ın bu galibiyetle moral bulmasını sağladı diyebilirim.
Ama yine de Zor kazandık.
Trabzonsporlu olarak BJK li arkadaşları tebrik ediyorum yorumlara bakıyorum da herkes penaltıyı söylüyor yapma kardeşim sende onu sen bilmiyor musun bu düzeni son dakika her zaman bir şans olur oda penaltı bizim ülkede bu tarz penaltılar veriliyor bugün sana yarın ona neye kızıyorsunuz anlamadım bu ülkede en çok mağdur Trabzonspor bizim olduğumuz yerde kimse hakkımız yendi demesinler 😂😅
Eyüpspor a helal olsun, Arda Turan Eyüpspor un başına teknik direktör olarak ilk göreve geldiğinde başarısız bir oyun sergileyip puan kayıpları yaşamıştı bir sonraki sezon ise takımı Süper Lig e çıkarma başarısı gösterdi ve bu sezon da başarılı bir yolda gidiyor, özellikle kadronun çok kaliteli olmamasına rağmen bu kadar iyi oynamaları gerçekten takdir edilesi.
Rashica yeni sağ bekimiz hayırlı olsun devre arasında kaliteli bir sağ açıkla beraber oynarlarsa orayı otobana çevirirler ve Şampiyonluğun kilidi de orada
geçenki maçtada çukk beğendim ben zaten rashica seviyordum
Beşiktaş'ın sahasında Eyüpspor'u 2-1 yenmesi keyifli bir maçtı! 🎉 Beşiktaş, Rashica'nın golüyle öne geçerek maça harika bir başlangıç yaptı. İlk yarıda izlediklerimiz oldukça canlı ve tempoluydu. İmmobile'nin penaltıdan attığı gol ise galibiyeti getirdi ve stresli anları sonlandırdı. Bu tür maçlar her zaman heyecan verici oluyor. Özellikle Beşiktaş'ın mücadeleci ruhu izleyicilere büyük keyif yaşattı. Sporun ne kadar tutkulu ve enerjik olduğunu bir kez daha gördük. 🏆 Beşiktaş'ın galibiyeti, tribünleri ve taraftarlarını mutlu etmiş olmalı. Umarım takımın bu performansı sezonda da devam eder! Sen de Beşiktaşlı mısın? 🙌⚽
Cevap
28Cevap
Beşiktaş kötü oynadı ama Eyüpspor oldukça başarılı
maçı güzel buldum
Güzel olmuş gadası
Beşiktaş alan savunmasını iyi yapan takımlara karşı çok sıkıtı yaşıyor oyunu açmada. İlerisi için büyük sıkıtı.. Alternatif bir oyun planı lazım bence.. Bu maç kqyipsiz geçti ama sezon zor geçer maalesef :)
Bir gsli olarak bu sene sanırım bjk şampiyonluk yarışında olucaz iyi olan kazansın Eyüp maçları bu sene zor olucak iyi galibiyet
Tutuktu biraz takim ama önemli olan iyi değilken de 3 puan almak. Takimin toparlanmasi lazim sanki biraz rehavete kapılmıslar gibi.
Bu sezon futbolda yaşanacaklar bizi çok şaşırtacağa benziyor
Besiktas orta seviye bi oyun oynadi daha etkili olabilirdik hakem olmasada olurdu butun isi var yapti
Beşiktaş hiç iyi değildi son dakika uyduruk penaltı gelmese ligden bile kopabilirdi hakem sagolsun.
bir kiralık katil hem de bjkli saçmasapan bir penaltı yaptı
Tayfur oyuna girdi maçı sattı. Fenerli topçu yapsa ülke ayağa kalkmış ohal ilan edilmişti
Çok kötü oynuyoruz ataklarımızın sonu yok joemario takımın dengesini bozdu sanki
Uyduruk penaltı jokeriyle kazandılar.. bunlardan da bir cacık olmaz, iki üç haftaya patlar.
antepmi yencek agla
Zorla bir penaltı bulduda yendi bjk bunlar bu futbolla ancak fenevi yener GS şampiyon bu senede 💛❤️
sergen dönemi hatırla o geceyi
Rafa Silva'nın hareketi gol olsa yılın golü olurdu
Maçı izlemedim ama son dakika golü ile kazanmak pek iç açıcı degi
Beşiktaşım da Beşiktaşım😌
Maçı izlemedim ama Beşiktaş'ım birtanedir
Zorlandık ama kazandık
Bu sene mi tek rakibimiz olabilir
Beşiktaşlıyım ama güzel oynamadık.
Bu sezonki en kötü Beşiktaştı
İmmobile Rafa Silva ve Gedson Fernandes çıkınca BAL ligi takımı olur birde Mert Günok😀
hehe kendini kandır hekimoglu nesridende batsjuayidende iyi
17 yaşındaki çocuk mu kurtaracak sizi süper ligde ve Avrupa'da?😀😀😀
he futbol öyle ya koçum?
avrupa sgimden bile degil biz dergen döneminde 13 kişiyle şamopiyon olduk sen merak etme
paulista musrati hepsi süper futbolcu sen kendi takımına bak
Sen bu düzende bir daha şampiyonluk göreceğine inanıyor musun peki?😀😀😀😀
kılıçsoy masuaku hepsi iyi agla tvlerde gsli fbli yorumcular övgüler diziyor bize keyfimiz yerinde sgmizde degilsiniz
evet ben 10 yılda 3 şampiyonluk gördüm ben hakemlerler 50 yıldır ugraşıyorum senin gibi 10 yıl degil
ben tarihim boyunca mücadeleden kaçmadım kaçmam sahadan çekilmedim
ben seni gsli sanıyordum dogrumu?
süper çok güzel bildum
Tayfur sattı maçı net
hüüü
hüüüü agla tayfur adamdır hüü
ohhhh görücez çok rahatım ulan bay geçtik ya biz siz kendi kendinize oynayın
tayfurun penaltısı nasıldı?
10 senede 3 şampiyonluk var agla hüüü
çocuk gibisiniz yok yıldız yok galaksi mlmısınız oglum sizden başka herkes şike diyor sizi saymıyor kendi kendinize oynayın
sen tayfura ne diyon şimdi söyle kayfim yerinde dinliyorum ne diyordun sen?
cok seviyooomm
kötüydü
Çok iyi oldu
İzlemedim
İyi oynamadık bugün
Bjk kötü.
İmmobile abi ne öyle ya keşke bizim takımda olsa
Çok iyiydi
Güzel maçtı
izlemedim :D
immobile attı bile
Güzeldi