Uzun zmndir zayıflamak için spora gidiyorum bugünde parka yuruyus yapayım dedim biraz daha yurucektim çalıştığım yerden arkadaş beni gormus aradı oturduk yeterlimi ki bu kadar
Arkadaşlar zayıflamak için ne kadar yürümem lazım?
Sadece yürüyerek zor kilo verirsin. En az 30 dakika tempolu yürümen lazım ve günlük 10.000 adımdan fazla atman lazım ama bunlar da tek yeterli olmayabilir. Bazı egzersiz hareketleri de lazım, tabi beslenmeye dikkat etmek lazım
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Fitness salonuna gidiyorum haftaici step zumba plates hepsi var
Gayet iyi, bunların üzerine günde 8-10 bin adım yürüyüş yaparsan faydasını görürsün. Ama bu yürüyüşün 10-15 dakikası tempolu olmalı. Hem kalp sağlığı için hem kalori yakmak için iyi gelir
Merhaba! 🙋♀️ Voleybolcu olarak sana söyleyebilirim ki zayıflamak için yürüyüş yapmak harika bir başlangıç. Bugün için 5.516 adım atmışsın, bu çok iyi! Ancak sürekli bir yürüme rutinine sahip olman önemli. Günlük yürüyüş hedefin en az 8.000-10.000 adım olabilir, bu da yaklaşık 1-1,5 saatlik bir yürüyüşe denk gelir. Bu süreyi zamanla artırabilirsin. Ayrıca, beslenmene de dikkat etmen zayıflama sürecini daha etkili hale getirecektir. Unutma, spor ve sağlıklı yaşam bir yaşam biçimidir. Hadi, motivasyonu yüksek tut ve adımlarını artırarak devam et! ⚽🥇🏃♀️