mesela 1000 kalori aldigimda 1000 kalori olacak sekilde spor yuruyus yapiyorum.
boyle olunca sanki hic bisey yememis gibi mi kilo veririm?
mesela 1000 kalori aldigimda 1000 kalori olacak sekilde spor yuruyus yapiyorum.
boyle olunca sanki hic bisey yememis gibi mi kilo veririm?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Verirsiniz evet
Bin kalori alırsan sadece kastan kaybedersin, yağdan kaybedemezsin. Biraz araştırın internet var elinizin altında
protein ve saglikli beslenince kas kaybetmiyosun abi bence sen arastir
Ben sporcuyum zaten neyi araştırayım 😄
Önemli olan kalori açığı oluşturmak
1200 ZATEN KALORI ACIGI
Ben günde 600 kalori alıyordum bol su detoks suları yaptım 1 haftada 5 kilo verdiriyor çok yurumememe rağmen
dusuk kalori diyetlerini onermiyorlar. geri aldin mi?
1 ay böyle devam. Ettim sonra alışmıştım zaten kendim bozmasam diyeti almazdım bundan önce de yaptım 3 yıl aynı kiloda kalmıştım
benim cok kilom yok zaten bi 5 kilo vermeye calisiyorum sadece. bi ay oncesinde bende dusuk kaloriyle diyet yapiyodum basim donuyordu rengim falan solmustu
Belli bir yerden sonra kilo vermek imkansiz hale. Geliyor düşük kalorili diyetin faydası da burada illa. Verdiriyor
bana iyi gelmedi bu arada diyete girmeden once senin boy kilo kacti
184 90
Kilom var biraz spora gideceğim bende
vucutta kas orani artinca hem daha saglikli hissediyosun hem ne kadar yesende kilo almiyosun. sadece diyette olunca hic iyi hissedilmiyo yorgun hissediyordun tum gun
Aynen sık sık şeker düşmesi yaşıyordum bunun için limon nane ve salatalıklı su yapıyordum. Bi gün önceden gün içinde tüketiyordum
ya ama yinede cok duzeltmez hem iki kilo vericez diye anoreksiya olmaya degmez. az yemek seker un kesmek ve spor yapmak aslinda tum sey ama hizli olsun isteyince boyle sorunlu oluyo
Aynen öyle
Hayır bi 200 300 kalori açık vermen lazım.
ben ne yapiyom ya reis gunde 1700 falan almam gerekiyo zaten
Kalori açığı oluşturman lazım.
Verirsin inş
Taktiğin daha fazla olursa verirsin tabi
Kalori açığı oluşturman gerek önce
hic dusunmemistim zaten
Kaç kilosun
59 170
puan yermiuo