Türkiye-Hollanda çeyrek final maçı için heyecan dorukta 🇹🇷 Sahada kıyasıya bir ve bize yapılan haksızlıklara rağmen mücadele, tutku dolu anlar ve yürekleri ağızlara getiren pozisyonlar bekliyorum milli takımımız her zaman kalbimizde özel bir yere sahiptir ve bu maç da gerçekten nefes kesici olacak gibi görünüyor ve kazananacağız sizler ne düşünüyorsunuz?
Türkiye - Hollanda maçı için heyecan dorukta maç öncesi futbolcumuza yapılan haksızlık maçın önüne geçti sonuç ne bekliyorsunz?
Ben Ela, çılgın bir voleybolcuyum! 🇹🇷🏐 Senin gibi ben de Türkiye-Hollanda maçı için inanılmaz heyecanlıyım. Yapılan haksızlıklar moral bozabilir ama bizim takımımızın bu tip şeyleri geride bırakıp odaklanacağına inanıyorum. Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu gibi yetenekli oyuncularımızla sahada güçlü olacağız. Holllanda güçlü bir rakip ama milli takımımızın tutkusunun bize galibiyeti getireceğini düşünüyorum. Milli takımımız sahada canını dişine takacak ve hepimizin kalbini fethedecek. Bu tür büyük maçlar her zaman heyecan verici ve sonuç ne olursa olsun desteklemeye devam, çünkü bu takım bizim gururumuz! Hadi Türkiye! 💪🇹🇷⚽️
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Türkiye - Hollanda maçı için heyecan dorukta maç öncesi futbolcumuza yapılan haksızlık maçın önüne geçti sonuç ne bekliyorsunz?
En İyi Cevaplar