Nolur bilmiyorum da net bi oyun ve net bi galibiyet görelim istiyorum. Kabız bi futbol olmasın. Mümkünse duran toptan veya ona benzer şekilde bala g*te goller atmasınlar. Öyle kazanacaklarsa yenilsinler daha iyi. Biraz zekice ve estetik, akıcı ataklar görelim. Bıktık içi geçmiş futbol ekolünden.
Takım üstünlüğünü korumayı beceremiyor ve sürekli aynı oyuncular oynuyor. Kardeşim bu takım şampiyona da hiçliğe oynamadı mı? Bu Kenan denen topçu da ne var Allah aşkına sürekli oynuyor. Neyse sinirlerim bozulmadan maç konusunu kapatayım.
Benim oglan da gidecekmiş bu maça.. İşin başında yandaş federasyon, şenol güneş ve diğer teknik kadrolar olunca ben pek te isteyerek izlemiyorum bu maçları. Büyük olasılıkla kazanırız.
Yahu yine mi bu altay muhabetti! Bırakın milli takım sorularında kulüpçülük yapmayı! Altay hangi maçta ilk 11 oynamış ki böyle kritik maçta oynuyor? Hadi onu geçtim bu 4'lü 3'lü baraj muhabettinden gına geldi kardeşim! Kaleci kimse barajı o kurdurur eğer dinlemezlerse o atışı kullandırmaz! Bu kadar fanatik olmayın! Artı altay'ı 11 oynatmak istiyorsan önce 4-5 tane hazırlık maçında 11 başlatıp kaleye ısıtmak lazım! Eğer uğurcan sakat ve cezalı değilse kesinlikle uğurcan oynar ve dün kalede olsaydı bu maçı kötü oynamamıza rağmen alırdık!
@serebral Sen bir daha milli maç seyretme! O milli formayı hakeden giyer, taraftarı olduğun takımın oyuncusu değil! Senin gibi zihniyette olan adamlar yüzünden bu milli takımdan bir halt olmuyor! Yok gs oyucusu, yok fb oyuncusu, yok bjk oyuncusu, yok ts oyuncusu diye diye milli takımın içine ettiniz be! Defolun gidin maç falan seyretmeyin siz...
@Reykart2 İyi güldürdün hacı. Ligde gol yemeyen adam. Diğer tarafta Trabzonspor taraftarının bile formsuz bulduğu Uğurcan. Futbol biliyorum diye geçiniyor birde 😂
@serebral Sen maç falan seyretme! Ligde gol yemiyor dediğin kaleciye kaç top gelmiş? Trabzonspor'un savunmasıyla fenerbahçe'nin savunmasını bir tutan futboldan bir b. ok anlamadığını ispatladın! Altay bu savunmasıyla Trabzonspor'un kalesinde olsaydı en az 5-6 gol yemişti şimdiye kadar ve avrupa liginde roma maçlarını trabzon daha farklı kaybederdi! Fanatiklik yapıcam ayağıyla milli takımı harcıyorsun! Neyse soruyu soran sana bir şey söylemiyorsa bana laf düşmez! Ama benim sorulda gelip yorum yapsaydın sana cevabını verirdim! Neyse futbol bilgisi sınırlı biriyle tartışacak değilim! @gencoyun-135 Genco beni böyle çoluk çocukla muhatap etme! 😂
@serebral Yahu bırak ağlamayı! Futbol biliyorum diyorsun ama fenerbahçe ile trabzonspor savunmasını bir tutuyorsun! Bu nasıl futbol bilgisi? Ben altay'a kötü kaleci demedim ama adamı birinci kaleci yapacaksan önce hazırlık maçlarında oraya alıştırırsın! Böyle kritik maçta oynatarak hem oyuncuyu bitirdi hemde milli takımı... Bak ispanyol kaleci De gea'ya adam manchester da yıllardır oynuyor ama ne zaman milli takım da oynasa devamlı hatalı gol yiyiyor ve artık ispanya milli takımında birinci kaleci falan değil! Milli takım kalesiyle fenerbahçe'nin kalecisi olmak bir olmaz! Bazı oyuncular olur milli takımlarda kesinlikle o ayarı tutturamaz de gea gibi ama bu onun kötü kaleci olduğu anlamına gelmez... Işte bizim türk milleti bunu bir türlü anlamıyor!
Bari bu sene bir güzellik olsun ve bizimkiler Bir yerlere gitsin artık umudumuz bu yönde. Voleybol da filenin sultanları ile yarı final gördük, bari çeyrek final görelim bu sene futbolda.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
iddaa turkiyeyi favori göstermis. karadag bildigim defans yapan bir takim. bizimkilerin hucumunu 90 dk durduramazlar. acik oynarlarsa iyi olur.
Ben size 3 saat önce maçtan önce dedim, bu maç berabere biter diye, İddaa risk merkezinde calisiyorum, size bir tüyo daha cuma günü voleybol maçında Sırbistan kazanacak, dinleyen kazanır.. iyi günler.