Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽.
TFF, yeni başkan seçimi ile beraber Türk Futbolunda yenilikler yapmayı planlıyor. Gündemde olan durumları TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi şöyle değerlendirdi:
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Süper Lig ve 1. Lig'in sosyal medya hesabını hemen başlatacağız. Bu ay sonuna kadar yetiştiririz inşallah."
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Türk futbolunun en önemli sorunu güven. İnşallah biz bu ortamı yaratacağız. Herkes adalet istiyor ama 'Bana daha farklı şeyler yapılsın.' istiyor."
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "12 aylık enflasyon ve kur farkına baktığımız zaman %40 az bile. Kulüpler daha fazlasını istedi ama biz bunu uygun gördük."
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Biz yeni yabancı kuralı getirmedik, olan kuralı 1 yıl uzattık. Çözülmesi gereken çok sorun var. Yurt dışından da gelen önemli insanlarla Türk futbolunu geliştirmek için yol haritası çizeceğiz. Gerekirse yabancı kuralını da kaldırırız."
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Hakemler de dahil herkes mal varlığını beyan etmek zorunda olacak. 8 yıldan fazla görev yapmamış olma kuralını da getirdik. Tercihen spor konusunda ihtisas ya da kitabı olmasını istedik. Tercihen akademisyen olmasını istedik."
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Hakem atamaları, temsilci ve gözlemcileri yapay zeka ile atayacağız. İşi verdik ve yazılım yapılıyor şu an."
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Öncelikle hakem gelişiminden başlayacağız. Liderlik, vücut dili kullanma, hızlı karar verebilme, stres altında karar verebilme, VAR için 3 boyutlu düşünebilme gibi konularda eğitim vereceğiz. Sahadaki hakem ile VAR hakemlerini ayıracağız."
Peki sizce Türk Futbolu gelişebilir mi?

#Mario
#Mario45
#SüperMario
#Spor
8 Haziran 2022
Cuma 00.44
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım