Çocuklum zamanından hatırımda kalan Milli maç oldumu evlere kapanırdık. Tehlikeli pozisyonlardan dairenin her binasından sesler yükselirken eskinin o havası neden yok sizce? Birde milli takım çok rezalet oynamıyor mu? Ne bir koşma ne bir mücadele kapanmışlar yarı sahalarına tam bir anadolu takımı gibi değil mi?
Türk Milli Takımının Rezalet Futbolunu Neye Bağlıyorsunuz?
Semih Şentürklü Ergün pembeli uğur borallı İlhan mansızlı eskii milli takimimizi özledim. İtalyanlar tek kale maç yapıyor bizimkiler korkuluk niyetinde sahada kafası kesilmiş tavuk gibi sağa sola koşuyor. Şun üçüncüyü yedik zaten afiyet olsun.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle deme şenol güneş böyle maçları kitliyor xdxd
Cevap sahibi
+1 yıl
Şenol Güneş ogrencilerine futbol oynamayı ogretsin bir zahmet herşeyi geçtim rezil rüsva olduk millete resmen tek kale maç yapılıyor şu an çok sinirliyim 😒
Soran
+1 yıl
Hiç atağa geçtiğimiz bastığımız oldu mu bu oyunda sence?
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet bir ya da iki defa oldu onuda nasıl yaptık anlamadım İtalyanların boşluğuna denk geldi herhalde😄
Soran
+1 yıl
O kaadarı bizim mahalleden adam toplayıp oynasak bizde çıkarız :D
Cevap sahibi
+1 yıl
😄Mahallede ki adamlara haksızlık yapmayalım. Mahalle takımı bile böyle oynamaz.
Soran
+1 yıl
Tabi böyle oynamaz 10 yeseler bile yüreklerini koyarlar çırpınırlar
Cevap sahibi
+1 yıl
Bunlar baştan beri kendi yarı sahasından çıkamadı ki italyan kalecinin yüzünü ugurcanin uzun topları sayesinde gördüm şükür 😄
Anadolu Efesi izledim sadece tek Türk oyuncusu vardı onun hataları yüzünden maç gidiyordu hatta. Ben milli takım klasmanında dedim. Hiçbir alanda iyi dğeiliz
Böylede 2 licekler. Hocam devamlı atak halindeler bizimkilerin eli kolu rahat durmuyor. Son pozisyonda penaltı verse kim itiraz edebilir? Adam topu şişirirken elini açıyor. Penaltı verse ben itiraz etmezdim şahsen.
İtiraz edilecek birşey yok %100 penaltıydı zaten. Kapanırsa 1 puan alma olasılığı %20 önde basarsa %100 İtalya kazanır. 3. Olan da çıkabildiği için bu maçta 1 puan iyidir. Şenol Güneş böyle maçları hep kitler
İtalya ev sahibi ve çok formdalar. Türkiye'nin ne yapacağı belli olmaz Fransa'yı yener Sanmarino'ya yenilir değişik bir takım. Büyük takımları da öyle önde basarak yenmedi Türkiye
uğurcanın saçma sapan pas atması? İzlediğim gollerin hiç biri kontradan değildi. Senin çıkma diye kast ettiğin kaleden çıkma hocam orta sahadan çıkma değil. Biz kendi alanımızdan çıkamıyoruz. Merihe çarpan top kapalıyken yedik son golü uğurcanın hatasından yedik
Şenol güneşe abi adam belesci bu takımı Lucescu kurdu.. Yusuf yazıcı Kenan karaman Burak Yılmaz hepsi bı arada oynatmak nedir.. karşında İtalya var. Köy sağa cengizi sola keremi Burak forvette tek olucak
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Türk Milli Takımının Rezalet Futbolunu Neye Bağlıyorsunuz?