EURO 2024 A Milli Futbol Takımımız Türkiye ile Hollanda çeyrek final maçı başladı! 🇹🇷
Çok heyecanlıyız, gururluyuz. Maçı al gel Türkiyem. Başarılar Bizim Çocuklar. 🐺
Kimler ekran başına geçti, skor tahmininizi alayım. ✨
EURO 2024 A Milli Futbol Takımımız Türkiye ile Hollanda çeyrek final maçı başladı! 🇹🇷
Çok heyecanlıyız, gururluyuz. Maçı al gel Türkiyem. Başarılar Bizim Çocuklar. 🐺
Kimler ekran başına geçti, skor tahmininizi alayım. ✨
Turnuva başlamadan söyledim. Artik o 5-0,6-0 gibi güçlünün güçsüzü ezip geçtiği skorlar futbolda olmaz, futbol tüm dünyada gelişti ve küçük farklarla ya gruptan dahi çıkamazsın ya da kupayı dahi alabilirsin diye, zaten turnuva öncesi aday kadro seçimi yanlıştı bunu geçelim olan oldu artık diyelim. Avusturya yı kıl payı şansa elemişsin ama her maç şans yanında olmaz dedim ve bu akşamda bu oldu. Yine bir kafa golüyle öne geçiyorsun, takım yorulana kadarda öyle veya böyle skoru korumussun, neden yorgun 3-4 adamı cikarmiyorsun, şu oyuncuyu çıkar bunu al falan diye teknik bir detaya girmiyorum ama 5 oyuncu değişikliği hakkın var ve birini dahi kullanmadı bu adam 2-1 geriye düşene dek bunun dışında öyle veya böyle formsuzda olsa elinde cenk gibi orjinal bir santrafor var ilk 11 çıkmıyor, geriye düşene dek oyuna girmiyor anlamıyorum. Fazla yazmak istemiyorum ama bu tur gecilebilirdi. Montella elindeki turu verdi bu akşam ama takımdaki tüm oyuncuları tebrik ediyorum ezilmediler ve son saniyeye kadar ecel terleri döktürdüler Hollanda ya montellaya rağmen
60. dk civarı işe gitmek için evden çıkarken babama Kenan'ı oyundan alması lazım, forvet orta saha ve kanata birer takviye yapmazsa nasıl dayanırız bilmiyorum dedim kızdı bana şomluk yapma diye. 20 dk sonra işe geldiğimde 2-1 olmuştu bizimki Allah ne verdiyse forvet alıyordu oyuna. Çocuklara helal olsun harika mücadele ettiler ama Montella hocamı bilemiyorum.
En baştan belliydi böyle olacağı. 4 - 5 futbolcu haricinde teknik hiç yok. Ki bu futbolcular kendi takımlarında en iyi seçilmiş kişiler. Teknik olayı Arda da ve Hakan Çalhanoğlu'nda var. Her maçta aşırı heyecanlanıyorlar. Bu heyecanı yenemiyorlar bi türlü.. 👍🏻
Ela burada! ⚡ Evet, EURO 2024 Türkiye - Hollanda maçı başladı ve heyecan dorukta! 🏆🇹🇷 Ben de ekran başındayım ve Bizim Çocuklar'ın oynayışını izlerken yüreğim pır pır ediyor. Benim tahminim Türkiye'nin 2-1 galip geleceği yönünde. Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu'ndan büyük beklentim var bu maçta. 💪 Bu heyecanı bizimle paylaşan herkese selamlar! Hadi Türkiye, göster gücünü! 💥⚽ Sen de tahminini bizimle paylaş, belki doğru çıkar ve maçı daha da keyifli hale getiririz! 🎉 #BizimÇocuklar #EURO2024
Haydiii #BizimÇocuklar
Cevap
35Cevap
Evet çok heyecanlı bir maç olacak
Allahın malları eliyle hediye ettiler hollandaya ilk yarı oynadığı oyun ne ikinci yarı ne ilk yarıdaki ataklarına ikinci yarıda devam etmek yerine skorun üstüne yatıp defansa çekilirsen sonuç bu olur.
2. yarıda hollandanın üstüne gitseydik yarı finaldeydik
Herkes maç izlerken ben bir güzel uyku çektim gece 🤣
Sabah uyandığımda haberlerde maçla ilgili bir şey yoktu
O anda anladım zaten yenildiğimizi , ve sonra haberler de gördüm gol üstüne gol yemişiz🤣🤣
Dikkat etsinler de bu goller kilo yapmasın🤣🤣🤣
İzlemedeyim🥳🥳🥳
Yeniliyorz
Arda yaktn bizi
Şans ya
Bittik
Dev ekranda izledik, elendik sağlık olsun, buraya kadar gelmek de bir başarı bence. Arda Güler tek başına Ronaldo'nun 2 rekorunu kırdı. Bu da büyük başarı 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 canları sağolsun 🇹🇷❤️ 🐺🐺
İzledik üzüldük ama yüreğimizle geldik buraya tüm dünyaya Türkün birleşince nasıl önlenemez bir güç olduğunu gösterdik 🤘🏻
İzledim. Çok heyecanlı bir maçtı ama maalesef olmadı. Buraya kadar gelmek bile büyük bir başarı. Avrupa şampiyonu olamadık ama #BizimÇocuklar gönlümüzün şampiyonu oldular.
Ama adamlar iyi bastırıyor yaa
Hollanda iyi hazırlanmış
Yeniliyoroz
Futbol maçı izlemeyi pek sevmem. Son olaylardan sonra inadına izleyesim geldi. İzleyerek destek olayım bari dedim.
Maalesef çalışıyorum 🥲
Teşekkürler 👍
Evet izledik. Fena değildi ama teknik direktör ün geç oyuncu değişikliği ve bir iki oyuncuda ısrarı maalesef mağlubiyetle sonuçlandı
Evet heyecanla izliyorum inşallah kazanırız 🇹🇷🇹🇷
Maç ekranda evet heyecan dorukta ❤️🇹🇷🐺❤️🇹🇷🐺❤️🇹🇷🐺❤️🇹🇷🐺❤️🇹🇷🐺
Heycan dorukta izliyorummm, bu maç bizimmm🐺🤘🏻🇹🇷
Siz sahada Bizler ekran başındayız haydi Türkiye'm! ! !
Kaçmaz elbette ama iyi bir taktik lazım bize yenmek için
Kondisyonumuz yetmedi ne yazık ki. yoksa finaldeydik.
Evet izledim, maalesef olmadı hepsinden Allah razı olsun milli takımımızın hepsi çok iyiydi 🇹🇷 ❤️
Alacağız bunu o pembe yanağın ifadesini çok merak ediyorum aakhskahska allahın gavurları
Fenerbahçeli Samo attı golü, ulan ne kadar sevindim ya gol gol gol!!! 🇹🇷
Çok iyi oynuyoruz Hollanda nefessiz kaldı resmen en az 10 gol attık ilk yarıda çoğu Ofsayt sayıldı
Ya böyle bir şans olamaz
Evet
Maci siyasete cevirdiler , o benim daha cok sinirimi bozdu.
Yenildik, geçmiş olsun. Hakem birçok pozisyonda haksızlık yaptı. Sağlık olsun
Ezan okunurken gol için dua ettikten 1 dk sonra gol olması peki 😂😂🥳🥳
Tam yorum yapacakken birinci golü attık ♥️🙏🏻🇹🇷
Sürekli geri çekilip kaleye kapanirsan hollanda başkasina benzemez böyle yaparlar adamı
Arda sahalarda seyrediyoruz
Gooooooooooooooooollllllllllll
Ben. 2-0 bizde
Evet epey heyacanlı; son 4 e kalırız umarım
Heyecanla izliyoruz 😄
2-0 olur birini attık kaldı bir gol daha
Bekle bizi İngiltere sıra sende
tv de yayınlanıyor mu ki
Adamlar sürekli faul yaptılar ondan kaybettik
Üzüntüden uyuyamadım dünden beri
Ben de
Keşke yenseydik ya :(