Spor Sporla ilgilenenler bakabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sıkılaşmak istiyorum evde yapicam benim icin yeterli bence ne önerirsiniz haftada kac gun kac saat yapilmali Güncellemeler+1 yıl Agirliklarim falan var 20 kg a kadar bence bana yeterli 4 5 ayim var zaten Sporla ilgilenenler bakabilir mi? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bence fitnes yapın 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yediğine şötiğine dşkkat etmezsen evde yaptıgın boss 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki dikkat edicem o konuda irade sahibiyim Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Boy kilo kaç ve kaça düşmek istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl 158 50 kiloyum 45 e dusup sıkı bir vucudum olsun istiyorum ozellikle iç bacak cok muzdaripim Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Kilolu değilsinki sadece squat yaparsk bilene fit olursun Yorumla Soran +1 yıl Ya soyle bir sey var kiyafetlerle ozellikle dar kotlar croplar falan zayifsin diyolar ama ciplakken goruyorum yani yağlıyım ozellikle gobek ve ic bacak baya yagli Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Peki cıplak haline senden baska bakan oldu mu? Belki sana öyle geliyordur Yorumla Soran +1 yıl Oldu sevgilim zaten cok utandim hshs Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Sevgilinin nesinden utanıyorsun zaten ilişkşye girmiyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Ilk defa oldu da o yuzden 😅 Yorumla Atesmavi99 +1 yıl Bidey olmasz Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Fitness eğitmeniyim istersen sana yardımcı olabilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Youtubeda çok video var, home fitness yaz. Burada sormana gerek yok 0 0 Yorumla
MrReaL Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Ekipman yoksa evde bişey yapamazsın pek yapılır diyenede inanma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Var agirliklarim var Yorumla MrReaL +1 yıl Dambıl tek varsa kurtarmaz Yorumla MrReaL +1 yıl Sen nasıl istiyorsun tam olarak Yorumla Soran +1 yıl Sıkılaşmış bir vucut istiyorum Yorumla MrReaL +1 yıl Sen yinede spor salonuna git Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Boy kilo kaç 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Cok onem arz etmiyo bence boy kilo yine de soylim 158 50 kiloyum ama vucudum yumusak oldugu icin kilomu daha fazla gosteriyorum Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Vücudun öncelikle yumuşak değil yağlı Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Beslenmeni değiştirmen ve kardiyo da yapman gerekiyor Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Yani yattığın yerden olmuyor öyle şeyler Yorumla Soran +1 yıl 45 kg a kadar duştum yine ayni goruntu vardi yağ elbette var ama sıkılaşmam gerek ayrica yatarak olmadigini bildigim icin spor icin tavsiye istedim Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Salona gitmeyi düşünüyor musun Yorumla Soran +1 yıl Maalesef konum itibariyle salona gitmem sıkıntı birazcik evde devam etsem iyi olur Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Dışarıda alanın var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Tamam bana hatırlat akşam program yazayım Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar yardim seversin😁 Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Etmem sen bilirsin çokta şey değil benim için kendi sporuma bakarım Yorumla
escobar_barbiee Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Ağırlık antremanı şart bebisim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet onu yapicam zaten Yorumla escobar_barbiee +1 yıl Yeniysen 20 kg zorlar seni Yorumla Soran +1 yıl Tabiki zorlar 3 kg zor kaldiriyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence fitnes yapın
Yediğine şötiğine dşkkat etmezsen evde yaptıgın boss
Tabiki dikkat edicem o konuda irade sahibiyim
Boy kilo kaç ve kaça düşmek istiyorsun
158 50 kiloyum 45 e dusup sıkı bir vucudum olsun istiyorum ozellikle iç bacak cok muzdaripim
Kilolu değilsinki sadece squat yaparsk bilene fit olursun
Ya soyle bir sey var kiyafetlerle ozellikle dar kotlar croplar falan zayifsin diyolar ama ciplakken goruyorum yani yağlıyım ozellikle gobek ve ic bacak baya yagli
Peki cıplak haline senden baska bakan oldu mu? Belki sana öyle geliyordur
Oldu sevgilim zaten cok utandim hshs
Sevgilinin nesinden utanıyorsun zaten ilişkşye girmiyor musunuz
Ilk defa oldu da o yuzden 😅
Bidey olmasz
Fitness eğitmeniyim istersen sana yardımcı olabilirim
Youtubeda çok video var, home fitness yaz.
Burada sormana gerek yok
Ekipman yoksa evde bişey yapamazsın pek yapılır diyenede inanma
Var agirliklarim var
Dambıl tek varsa kurtarmaz
Sen nasıl istiyorsun tam olarak
Sıkılaşmış bir vucut istiyorum
Sen yinede spor salonuna git
Boy kilo kaç
Cok onem arz etmiyo bence boy kilo yine de soylim 158 50 kiloyum ama vucudum yumusak oldugu icin kilomu daha fazla gosteriyorum
Vücudun öncelikle yumuşak değil yağlı
Beslenmeni değiştirmen ve kardiyo da yapman gerekiyor
Yani yattığın yerden olmuyor öyle şeyler
45 kg a kadar duştum yine ayni goruntu vardi yağ elbette var ama sıkılaşmam gerek ayrica yatarak olmadigini bildigim icin spor icin tavsiye istedim
Salona gitmeyi düşünüyor musun
Maalesef konum itibariyle salona gitmem sıkıntı birazcik evde devam etsem iyi olur
Dışarıda alanın var mı
Var
Tamam bana hatırlat akşam program yazayım
Ne kadar yardim seversin😁
Etmem sen bilirsin çokta şey değil benim için kendi sporuma bakarım
Ağırlık antremanı şart bebisim
Evet onu yapicam zaten
Yeniysen 20 kg zorlar seni
Tabiki zorlar 3 kg zor kaldiriyorum
Bakamam!