Kas yapmak istemiyorum sadece hafta 1-2 gün öğünlerde kullanmak için aldım. Kilo vermeye çalışıyorum. Sizce nasıl anlayan varsa bakabilir mi acaba?

Kas yapmak istemiyorum sadece hafta 1-2 gün öğünlerde kullanmak için aldım. Kilo vermeye çalışıyorum. Sizce nasıl anlayan varsa bakabilir mi acaba?

Bash markasını önermiyorum. Aynı şekilde harblife gibi markaların ürünlerini tüketmeyin. Amacınız kilo vermeye yönelikse eğer bu şekilde kilo vermek sağlıklı değildir
Neden önermiyorsunuz? Önerdiğiniz marka var mı? Neden bu şekilde sağlıklı değil.
Baktım çok pahalıymış. 😕
Bana bir tane önerir misiniz? Ben süt ya da yoğurtla kullanacağım ve zayıflama sürecinde kullanacağım. İzole olanların sadece karbonhidrat oranı düşük galiba.
Spora gidiyorum ağırlık antrenmanı bacak için yapıyorum daha çok. Siz bana bir tane önerin lütfen.
Kingsize'dan bir şey anlamadım. HIQ bu da çok karmaşık, hangisi bana uygun bilmiyorum ki.
Bahs markasını önermem. Reklamdan ötürü aşırı pahalı şişirilmiş bir ürün. İçinde ki protein zaten bitkise. İçerik zenginliğine bakarsak Hardline Vegan Protein tozu almak daha mantıklı hem içerik iyi hemde fiyatı daha uygun. Vegan ürünler gluten laktoz gibi sindirim sorunu olanlara önerilir genelde veya vegan beslenmek için. Vegan olsun olması bence yerli ürünlerden Hardline veya Big Joy derim. Su ile tüket. Sütle kaloriyi arttırırsın. Günde 2-3 öğün beslenme yapmalısın. Akşam 6-7 gibi son öğünü yap su dışında başka bişi tüketme bu saatten sonra da. Sabah uyanır uyanmaz orta şiddette karın egzersizleri öneririm. Amaç boş mide ile karın bölgesinde kan akışı hızlandırmak bu sayede gün içinde kan dolaşımı zayıf olan bölgenin kan akışını hızlandırmaktır. Yeşil çay, yeşillik her öğün bide.
Bana göre fiyat performans ürünü. Öyle aman aman pahalı markalara yüksek fiyatlar bayılmana gerek yok. En azından başlangıç için iyi gelebilir.
Tek iyi diyen sensin iptal ettim bugün siparişi. 😕
Cevap
11Cevap
Spordan çıktıktan sonra 200-300 ml suyun içine iki ölçek kullanırsan faydasını görürsün. Yıpranan kasları proteinle beslemek lazım, en geç bir saat içinde. Spordan sonra protein alınmazsa sporun anlamı kalmaz. Gün içinde de eğer protein eksikliği yaşarsan tüketebilirsin ama yemek yerine bunu sürekli tüketmek zararlı olur.
Peki bu nasıl besin değerleri?
Her marka iyi olmuyor içindeki 20 gram protein yalan olabiliyor, süt tozu ekleyebiliyorlar. Piyasadaki iyi markaları bulman lazım, yorumlarını araştır bi bak bakalım. Amerikan üretimleri iyi oluyor.
Çok çeşit olunca kafam karışıyor biraz ama bakacağım sağ ol.
Dikkat edin kendinize zarar verebilirsiniz Ardaşımın sırtı yara dökmüştü bunlar yüzünden Doktor hemen bırakmalısın demişti
Çok sık tüketmeyeceğim aslında.
Spor yapmadan kullanırsan zararlı protein tozu ama spor yaparken kullanıyorsan sorun olmaz. Haftada bir kaç kez alabilirsin.
Şu an yapıyorum. Ne zararı olabilir peki?
Linkini koymuştum bakabilir misiniz acaba?
Çoğu kişi önermemiş
İyi değil bu protein tozu whey protein tozunu kullan vücut olarak protein alamıyorsan kullan.
Çok marka var o yüzden karar veremedim.
Whey marka proteinler güzeldir her marka kullanılmaz ve vücudun protein alamıyorsa kullan kafaya gorede kullanılmaz
Bu markayı daha önce hiç kullanmadım bilemiyorum
Besin değerlerine baksan?
Anlasam anlamıyorum işte. Bu iyi gibi geldi.
Pek yorum bulamadım yoksa burada sormazdım zaten.
yolda arabada taşıordum polis kokain sandı geceyi karakolda geçirdim bence yanında taşımazsan iyi
hiç bilmeme ben böyle konuları
Bilindik markalara bak bence
Hayır.
Hayır
Önerebileceğin var mı? Zayıflama sürecinde kullanabileceğim?
Proteinıcean iyi
Kilo vermek için neden protein tozu kullanıyorsun
Yemek hazırlamaya zamanım çok olmuyor. Yoğurtla yulafla tarif yapıyorlar alternatif olarak tüketirim diye düşündüm.
Bu marka hakkında pek bir bilgim yok hardline kullanıyorum ben
O nasıl peki? Besin değerleri nasıl?
30 gram ölçekte 24 gram protein tozu var ayrıca whey 3 matrix olanından kullanıyorum içinde bca vs de var hardline en eski suplement markası kalitesinden şüphen olmasın en azından şu görseldekinden kalitelidir
Siparişi iptal mi etsem bilemedim. İzole olanı vardır dimi?
İzlole olan başka iyi markalar var fiyatı biraz pahalı ama
Evet ya çok artmış fiyatları. Sen bana önerir misin yine de?
Bütçeni bilmiyorum ki fiyat farkı çok oluyor bazı ürünlerde
Sen beğendiklerini göster bana olsin.
Scitec, hardline, supplementler, weider, multipower bu markalardan alabilirsin biraz ekonomik olsun istiyorsan proteinocean kullanabilirsin indirim kodu da oluyor daha uyguna gelebilir
Proteinocean ucuz değil bence çok artmış. Benim paylaştığıma bakabilir misin?
En azından içinde ne olduğu belli diğer markalara göre uygun yinede tam olarak hangi ürünü aldın
Link koydum ya bu üçü beraber.
Ben önermem o markayı dediğim markalardan alma gücün varsa al paranı çöp ürünlere vermeni istemem
Önermeme sebebin nedir peki?
Hammadesi nerden belli değil bilindik değil yorumları iyi değil kullanan kişi sayısı fazla değil benim için yeterli sebep bunlar
Amacına bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?