Kahve spor öncesi mi sonrası mı içilmeli?
Bazen hem önce hem sonra içiyorum.

Kahve spor öncesi mi sonrası mı içilmeli?
Bazen hem önce hem sonra içiyorum.
Kahve, spor öncesi içildiğinde performansı artırabilir çünkü kafein vücuttaki enerjiyi artırır. Ancak bazı kişilerde sindirim sorunlarına yol açabilir. Spor sonrası içmek ise kas ağrısını azaltabilir ve kendini toplamayı hızlandırabilir. En güzeli kahveyi içtikten sonra spor yapmaktır, bazı insanlar kahvenin yanında çikolata tarzı şeker tarzı şeylerde tüketmek isterler Bu yüzden kahveyi tüketirken yanında bir şey yenme durumu yok ya da şekersiz kahve içecek ise spordan önce içilmesi en doğrusu olur. 🏃🏻♂️
Şekersiz ve sade olduktan sonra ikisinde de içebilirsin. Spordan ortalama 1 saat önce de içersen almış olacağın kafein ile spor için ekstra enerjin de olur. Gün içinde tükettiğin kahve miktarı da önemli ama kalbe çok yüklenmemek de lazım.
Cevap
24Cevap
Afiyet olsun 🌺 ben genellikle spor öncesi tercih ediyorum daha çok enerji vermesi ve yağ yakması açısından.
Inanki her daim iciyorum. sabah gune baslarken 1, 10da 2 , oglen yemekten sonra 3, 5 gibi filan 4... cok abartimi bu kadar
Evet sanki
Bencede
Ideali hem önce hem de sonra diyr biliyorum akin saatci bu konuyla ilgili video da cekmisti bilimsel arastirmalara dayanarak kaynak olarak da belirtir
Farketmez. Sonra içilirse dinlendirir ama sadece sade kahve için geçerlidir bu. Şekerli kahve ile olmaz.
Oo pendikten selamlar komşu 😎 kahve yürüyüşten şöyle yarım saat kadar önce içilmeli. Sonrasında kahvaltı. Sonrasında yine kahve
kafein kalbi etkiliyor ve midende sıvının hop hop hareket etmesi rahatsız eder bu yüzden sonradan içsen çok daha iyi olur
Spordan önce içilmesini tavsiye etmem. Sonuçta kahve kalbi etkileyen bir şey. İçilecekse spordan sonra, bir müddet zaman geçtiğinde içilmeli.
Öncesinde içince yağ yakımı için faydalı diyorlar ama doğru mu bilmiyorum.
Doğru
Başkan ne yazarsak yazalım senin için farketmeyecek😂
Her türlü içerim 😀
Spordan önce protein alınır kahve içmek sakıncalı bence
Spordan 30-45 dakika önce içilen kahve, performansını daha çok arttıracaktır. Ama abartmadan.
Spor öncesi içilmeli.
Filtre kahveyi sonrasında da öncesinde de içersin
İçerim
Filtre kahve spor öncesi
Sonrasında daha lezzetli geliyor.
Öncesi ama bunu içme filtre iç
Sonrası iyi olur
spor sonrası tabiki yorgunluk alıyor
Sonrası iyi olur bence
Bence sonrası yorgunluğu alır
Yorgunken derim nokta
Sana her şey serbest