Evet arkadaşlar Galatasaray - Sivasspor'u 6-1 yendi. Maçta ziyech, mertens, icardi ve barış muhteşem bir performans sergiledi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Sivasspor'u 6-1 yendi. Maçta ziyech, mertens, icardi ve barış muhteşem bir performans sergiledi. Maçı nasıl buldunuz?

8-1 lik maçı 6-1 e getirdiler bundan dolayı bir kez daha kızdık. Bu belki önemsiz olarak görülebilir fakat hayata bakış açınız önemlidir. Bir gol de bir gol dür bir gol her şeyi değiştirebiliyor hayatta illaki net bir şekilde işe yaraması gerekmez adam golünü hakkıyla attıysa golünü vereceksin kardeşim. Mesela GS sırf bir gol averajı yüzünden daha iki üç sene önce şampiyonluğu bjk ye kaptırmıştı.
Onun haricinde maçı genel olarak iyi buldum eğlenceli ve rahat bir maçtı bizim için kerem aktürkoglu yine karşı karşıya kaçırdı ama sağlık olsun dicez artık. Kerem in bile moralimizi bozmasına izin vermek istemiyorum artık, tabi ICARDI ye yaptığı asist için kerem aktürkoglu nu kutluyorum en azından o şekilde biraz gözümüze girdi, bir de ZİYECH in o enfes golü beni mutluluk sendromuna soktu adeta o golü görünce artık söylenecek hiçbir şey kalmıyordu. Mutluluk tan algı gücünüzü bile hissedemeyebiliyorsunuz o golü gördükten sonra 😄😃
Son olarak takımdaki herkesi ayrı ayrı kutlamak istiyorum hepsinden ayrı ayrı bahsedecek kadar iyi oynadılar. Barış, Ziyech, Mertens, ICARDI, derrick köhn, torreira en ön plana çıkan oyuncular idi bana göre. Zaten rakibe bize saldırmalarına pek imkan vermedik yoksa defansçılarımiz da belki bu şekilde kendilerini göstererek en ön plana çıkmış olacaklardı 😁😃😃
Kendileri berabere kaldı diye o kadar ümitliydilerki şoka uğradılar 6 yiyince fenerli bülent maçı sattı maç sonu ağlayacakti 🤣 o değil sürekli gs kollanıyor diyen fb sayfaları şimdi kendi yönetimlerini eleştirmeye başladı gs top oynuyor bizimkiler armut demeye başladı haftalardır dedik biz bunu 6 atınca mi jeton düştü. Bizde başarısız başkan bir sene bile zor dururdu fenerli bülent şamar oğlana döndü hayatı boyunca unutamaz daha verilmeyen penaltı var 🤣
Cevap
4Cevap
Farklı bir skor bunu beklemiyordum. ama şampiyon diyebiliriz artık. gerçi FB olsa daha iyi olurdu
Fenerbahçe'nin hocası kalitesiz.
Umdugumuz gibi bulduk. Olacagi da zaten buydu. Sasirdik mi?😀
Hağğğyyııırrr❤💛❤💛❤💛
🙏
icardinin attığı neden sayılmadı ona yapılan net penaltıydı. vede torreya yapılan net kırmızıya faul bile verilmedi maç sonu 2 dakka uzatmada ayrı bir rezalet
GS tarihi bir fark atmasın diye elinden geleni yaptı yine hakem, senin dediklerine ek olarak ICARDI nin topuğuna vurdular penaltı da verilmedi. Ve öyle belirsiz pozisyonlar da değildi net pozisyonlardı, eğer kasıtlı bir şekilde yapmadılarsa şrxxxfxxsiz evladıyım ben o derece her şeyden eminiz yani. Yaw herşeyi geçtim hakemin yüzde 95 görmesi lazımdı hadi diyelim ki görmedi ya VAR sistemi o da mı görmedi?8-1 lik maç ı haksızlık yaparak 6-1 e getirdiler. Allah burunlarindan getirsin yanlarına kâr kalmasın ne diyelim
şaşırdık mı tabikide hayır aslanlar aldı
İzlemedim. Liverpool-Tottenham maçı varken Gs-Sivas mı izleyelim.
Sivasın taraf tuttuğunu görmüş olduk
Sizi nasıl yenersek yenelim hep bir bahane bulacaksınız di mi? Tebrik edip geçecek olgunlukta olmadığınızı çok iyi biliyoruz. Siz bu kafayla çok yaşamazsınız
Taraf mi maç sonu bülent alıcaktı adam fanatik fenerli
Veysel her yorumuma atlama.
@iyiinsanlarhalavar peki hanımefendi çok pardon sizin gibi güzide ve şahane özelliklerle donatılmış adeta bir İngiltere prensesi gibi olan kadına karşı hata yaptım pardon 😂
Vaw çok iyi tebrikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?