Tam 18 dakika uzatma verilen maçta Sivasspor'un golünü atan Erdoğan Yeşilyurt kırmızı kart gördü. Sivas'ın soğuk havasına rağmen temposu yüksek maçı nasıl buldunuz?

Tam 18 dakika uzatma verilen maçta Sivasspor'un golünü atan Erdoğan Yeşilyurt kırmızı kart gördü. Sivas'ın soğuk havasına rağmen temposu yüksek maçı nasıl buldunuz?

Resmen cahillik akıyor. Kalecinin akasında olan oyuncu ofsayttan çıkartılır bunu unutmayın.
İkincisi Sivasın hakkı yenildi diye ağlayanlar kendi kuluplerinin son maçlarına baksın. penaltısız maç kazanamayan mı dersin! Kendi takımından teknik direktör çıkartıp maçı kendi lehine çevirtmeyi mi dersin her şeyi gördük.
Şimdi size bir şey paylaşacağım..
Fıfa da şike olarak adı çıkanlardan birisi Sivas Spordur. Fenerbahçenin baş yancısı! Ayrıca Koç holdinglerin çalıştığı kurumlardan bir tanesi.
Galatasaray ilk yarı çok güzel futbol oynadı fakat ikinci yarı sahada hiç yoktu. Tartışmalı pozisyonda ise çok açık ofsayt var Boey Muslera'nın arkasında olduğu için son adam sayılmıyor Sivaslı iki futbolcu çok net ofsayttalar. Sonuç olarak tertemiz bir galibiyet oldu
Türkiye de şikenin adresinin hangi kulüp olduğunu, bu maçtaki net golün iptaliyle bir kez daha gördük.
Fransiz ekolünün ülkemizdeki fetöcü temsilcilerine, meydanın boş olmadığını göstermek gerekiyor.
Cevap
23Cevap
maçı güzel buldum
Galatasaray yine rezalet şekilde kazandı
Sivasspor'un "VAR" incelemesi ile iptal edilen golünde karar doğru mu?
✖️ Deniz Çoban: "Yanlış karar. Skandal hata VAR'a ait"
✖️ Lale Orta: "Yanlış karar. Ofsayt yok."
✖️ Bülent Yıldırım: "Yanlış karar. Golü vermeliydi."
İsteyen istediğini söylesin bu sene şampiyon Fenerbahçe olacaktır herşeye rağmen sevmedik mi? Sivas'ın golünü iptal ettiler Galatasaray neye uğradığını şaşıracak sene sonunda zafer herşeyini ortaya koyanların.
Sivası yendik sesi İstanbul'dan duyuldu.
Allah'ın izniyle bu sene şampiyonuz inşallah bir tane forvet bir tane sol bek alırsak bu iş tamamdır bence.
Aklınızdan çıkarmayın Türkiyedir Galatasaray!!!
2023'e lider giriyoruz. Yılbaşına nasıl girersek öyle geçer demişler. Hadi bakalım 🤌🏻
Hakemlerin cimbom forması giyememiş olmanın hırsını Sivas spordan çıkardığı bir maçtı
Hem kuşları hem de patates işçisi Sivaslılari ziplattigimiz maç
Ben Galatasaraylıyım ama Sivasın hakkı yendi gol neden iptal edildi açıklansın böyle şampiyon olmak istemem
gs kollanıyor, futbol adına üzgünüm
sivasın iptal edilen golü skandal
Galatasarayın mutlak kazanması gereken maçtı kritik 3 puan
Kültür simgesi sporun beşiği yine yakışanı yaptı cikciklerin gözü yaşlı 🥲
Galatasaray zorla yarışta tutuluyor. Sivas'ın gol doğruydu boşa iptal oldu.
hakem olsam mertensin şu halinden hükmen galip sayardım. Resmen başkalaşım gecirmiş
Tempo biraz artmalı ama güzeldi önemli olan 3 puanı aldık, lideriz ve öyle devam edeceğiz.
Çalıştığım için skoru takip ettim o bile heyecanlandırdı. Bir an 120 dk oynayacaklar sandim😀😀😀
Sivas'ın iptal edilen golü geçerliydi sanki ya
Sivas'ın buz gibi golünü iptal ettiler
fenerim ağlıyor diye yorumladım
işte bu beklediğim performans
Galatasaraylı olarak tabiki güzeldi mac
Galatasaray koydu geçti
Sıra Kadıköy de fenere koymaya geldi..
Sıkıcıydı ama önemli olan kazanmaktı
Maç mükemmel idi mayıslar bizimdir inşallah
Değişik bir maç
Hiç bakmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?