Evet arkadaşlar galatasaray lokomotiv moskova'yı kerem aktürkoğlu'nun 82'de attığı deplasmanda 1-0 yenerek grupta liderliğini sürdürdü! Maçı nasıl buldunuz?
Lokomotiv moskova 0 - Galatasaray 1... Aslan avrupa liginde liderliğini sürdürdü! Maçı nasıl buldunuz?
Moskova maçını kazanır ve Lazio'da Marsilya'yı yenerse matematiksel olarak iş bitiyor zaten. Yani bir sonra ki maçta bile çıkmayı garantileyebilir. Senaryo bu şekilde olmazsa GS yine yener ama diğer maç berabere ya da Marsilya alırsa belki güleceksiniz ama iş zora girer. Marsilya ve Lazio GS ve Moskova maçlarını kazanabilir. Dua edelim senaryo GS Moskova'yı yensin, Lazio Marsilya'yı yensin bu iş bitsin. Herkes GS yenerse garantiliyor demiş ama ikili averaj ya da genel averaj filan nasıl oluyor? Diyelim GS yendi 10 puan oldu. Diğer maç berabere bitti Lazio 5, Marsilya 4 puan oldu. GS iki maçı kaybetti ve Lazio Marsilya kazandı. Lazio 11, Marsilya 10 ve GS 10 puan oluyor. Marsilya GS'yi yendiği için bu senaryoda çıkmıyor mu?
harika bir sonuç harika bir gece oldu. çoktandır bu kadar mutlu olmamıştım. bundan sonra hedef gruptan lider olarak çıkıp direkt son 16ya kalmak. maçın ilk yarısı biraz kör dövüşü şeklinde ot gibi geçti. GS pek pozisyon vermediyse de lokomotiv biraz daha iyiydi ilk yarı. ikinci yarıda oyun hızlandı, GS gol olana kadar da daha net pozisyonlar yakaladı. Golden sonra lokomotiv savunması iyice açık vermeye başladı zaten. Morutan çok iyiydi, hem çok yetenekli hem de öyle gereksiz şımarıklıklarının olmamasını çok seviyorum. maça damgasını vurdu. Kerem de iyiydi. Bazen çok top eziyor ama hareketliliği pasları driblingi her zaman bi tehdit rakipler icin. Morutan ve Kerem oyuna direkt etki ettiler. Yedlin ve Mohamed de iyiydi; barış fena değildi. Cicaldau berbat denemez ama biraz kötüydü dün. adı sanı pek duyulmamış ama genç yetenekli ve gelecek vaadeden oyunculardan kurulu bi takımımız oldu. umarım adlarını ilk önce bu sene GSde duyururlar. kadrosunda yıldız oyuncular olmadığı için hep küçümsenen ama bizim Türk takımlarını hep de tokatlayip duran isim olarak orta alt seviye Avrupalı takımlara benzedi GSnin oyuncu yapısı. Bi de bazı gslilere tavsiyem her bokta hemen galeyana gelmeyin, mal mısınız nesiniz mk.
Patrick Vanaanholt'un hatalarını pek manidar gördüm. Genel olarak savunma açısından özellikle Marcaounun hem bireysel hem Nelson ile ortaya koyduğu yeterlilik ve tutum ise kesinlikle savunma hattında Galatasarayı ön plana atan faktör oldu. Beklerimiz, özellikle Yedlin ile atanlara çıkma organizasyonunda bir eksiklik olduğu gibi orta sahanın pas opsiyonlarında hatalı durumlara mağruz kalması ayrıca gözümden kaçmadı. Bu hataları futbol sistematiğimizden kaldırıp, pratikte daha iyi bir oyun seegileyebilmek takım için önem arz ediyor.
Gayet iyi buldum ahenk içinde bir savunma anlayışı vardı fatih hoca 75 e kadar rakibi yorup ağır toplarını oyuna aldı gol de geldi... Rusya gibi deplasman da bu galibiyet mükemmel öte yandan diğer maçın berabere bitmesi Galatasarayın bu grubu lider tamamlayacağını düşündürdü bana
Galatasaray oynaması gerektiği gibi oynadı, sabırla bekledi, doğru hamleler doğru zamanda geldi,, barışa biraz fazla tahammül etmiş olsa da kenar yönetim, lokomotiv teknik heyetinin bu sürpriz ismi ilk 11 de görmesi bazı planlarını degistirmesine neden olmuştur diye düşünüyorum,, bilinmeyen ve hemen hemen hiç ilk 11 de başlamamış bir oyuncu
Vallahi ben kuralar çekildiği zaman fenerbahçe 3, galatasaray ile beşiktaş dördüncü olur demiştim ama özellikle galatasaray beni baya şaşırttı! :D Kendi sahasında alacağı bir galibiyet galatasaray'ı üst tura taşır...