Alex futbolu bilen bir futbolcu. Fenerbahçe’nin ön alandaki tüm taktiksel alanı futbolcu Cbb çok iyi ayarlıyordu. Bazı futbolcular vardır hangi futbolcunun derdi durması gerektiğini saatinde de açıklar ve yönetir yönlendirir.
Aleks böyle bir futbolcuydu ondan dolayı dolayı hücum olarak gereken taktiksel bilgiyi de sahip olduğunu düşünüyorum.
Adalya şu an mali olarak çok iyi durumda değil.
Sergen Yalçın devam etmeyeceği sezon sonu yorumcular başlayacağı da belli oldu.
Sergen i Kafa TV ile anlaştı bu arada!
Çok önemli ucuz maliyeti yüksek olmayan bir teknik direktör ve onun için bir fırsat olacaktır bataryası burada öyle şu an maddi olarak çok fazla yük getirmeyen bir teknik tekrar ihtiyacı var Alex iyi bir proje olabilir
Bir Antalyali ve Antalyasporlu olarak Alexin basarili olacagini sanmiyorum. Alexi cok sevsemde cok fazla kriz var bizde 3 dönem transfer yasagi yedik. Bir cok eski oyuncumuza borcumuz var bu ortamda basarili olamaz
Başarılı olur veya olmaz tartışılır ama ekonomik olarak çok para istemez bence Alex Ve Alex gelince Fenerbahçe taraftarından sosyal medya olsun başka alanlar olsun büyük etkilesim olcak buda kasaya para olarak donucek
Galibiyet parasini bile kasaya girmiyor önce aciklar kapatilmali maalesef. Antalyasporda maalesef cok ayri sikintilar var ve normal kulup seklinde sadece baskan yonetmiyor bizi. Yani cok farkli bir yonetim sistemi var buda asiri sikinti
Bizde mesela vakif, a. ş ve dernek var ve dernegin basina bir adam var maalesef parayi cebine indiriyor sezon basinda hajiden 9 ve fernandodan 1,5 milyon aldik ve 10.5 milyon para kasaya hic girmedi para kayip..
Sezon basinda sabri gülel kulubun baskani oldu. Cok guzel transferlerde yapti. Fenerli bir adamdi. Is adami. Nokta transfer yapti. Ve cebine kim para indirdiyse hesabini soracam dedi ekip tutdu yabanci bir sirket. Arastirsinlar diye mali durumu. Ama dernek baskani falan tutusu adamla tartistilar. Sabri baskanin arabasi bile yandi. Ve arkasinda kimse durmadi cunku herkesin yedigi b. kar ortaya cikacakdi diye adamda birakti maalesef
Yilardir atamiyoruz maalesef. Allah sonumuzu hayit etsin tribunlerde bir cok küsen taraftar var. Stadlar o yüzden bos bizim. Cok sogudu herkes. Keske biri gelip satin alsa kulubu. m