Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla sizlerleyim ⚽. Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira, takımla ilk antrenmanına çıktı. Akıllarda ise "Acaba Süper Lige yeni Alex De Souza olur mu?" sorusu geliyor. Çoğu taraftar oyuncudan umutlu olsa da şüpheli olanlar da bulunuyor. Sizce Alex Teixeira, ligde bir Alex De Souza etkisi yapabilir mi?
Evet yapabilir
Hayır yapamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alex Teixeira Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı! Sizce Alex Teixeira, ligde bir Alex De Souza etkisi yapabilir mi?
Alex etkisi yapamaz. Ama kalitesini de konuşmaya gerek yok. Kalburüstü bir oyuncu lige renk katacaktır şüphesiz bir Talisca gibi siyah beyazlı takımın sevgilisi olabilir. Umarım Beşiktaş'ta bu aşı tutar çünkü birden fazla kulvarda mücadele edecekler bu sezon, işleri hiçte kolay olmayacak. Shaktar Donetsk zamanı döktürüyordu Teixeira bakalım aynı etkiyi burada da görecek miyiz.
Bu adama bi de dünya yıldızı muamelesi gösterenler oluyordu, gecmişte oynadığı en büyük takım Shaktar iken bu adama dünya yıldızı demek niye? Bu tip aptalca yakıştırma yapanlar Arda Turan'a da sıradan oyuncu diye görecek kadar futboldan anlamıyordur. Biraz araştırsınlar da öyle övünsünler hem her yıl yeni alex geliyor zaten şu ismi her brezilyalıya yakıştırmayın be!
Ben de senini gibi düşünüyorum açıkçası. Lige sanki Neymar gelmiş gibi bir hava var. Evet Alex büyük oyuncu zamanında tüm Premier Lig istedi falan ama orada oynamadı :D. Öyle abartılacak bir Dünya Yıldızı değil ama bu gözler Jimmy Durmaz'a Dünya Yıldızı diyenleri de gördü :D
Görüyoruz yıldız dedikleriniz boş açıklama bunlar daum bu adama milli takımda oynamayan en iyi oyuncu demişti liverpoola gidiyordu bir ara bonserviste anlaşamadılar sırf ukraynada oynadı diye hemen çöp mü oldu
Ben buna çöp mü dedim? Dünya yıldızı olamadığını sende biliyorsundur. Eğer o liverpool transferi gerçekleşmiş olsaydı zaten burası ile asla bir alakası olmaz anca öyle yıldız olabilirdi. Yorumu tekrar oku, oyuncuyu kötülediğim yok fakat abartmaya da gerek yok çünkü her gelen brezilyalıya yeni alex damgası vuruluyor. Öyle kolay mı la? Tek benzerliği isimden adaş olması o kadar.
"Yeni Alex" "Yeni Hagi" "Türk messi veya ronaldo" tarzında mutlaka böyle benzetmeler olmazsa olmaz. Bizim yerli basın her oyuncuyu böyle şişiriyor. Kimisi bekleneni veremiyor, kimisi çok iyi işler yapıyor gündemi takip eden taraftarlar böyle basın yüzünden çok yanılgıya düşüyor. Basın bi anlatıyor bi anlatıyor ki "aha yeni yıldızımız" geldi diyor sonrası hayal kırıklığı
Gayet de yıldız oyuncu yıldız dediğiniz adamlar illa barça real chelsea sevilla atletico gibi takımlarda mı oynamak zorunda falcao gibileri yıldız oldu da ne oldu? bana ne abi bana ne ya yıldızmış ben buradaki haline bakarım. Kariusu da gördük liverpoolda final oynadı burada şamaroğlanına döndü. İsterse cibutiden gelsin ben buradaki haline ve son zamanlardaki istatisklerine bakarım gayet de yıldız bir oyuncu brazilya çok kaliteli takım olduğu için oynamadı yoksa oynayacak çapta bir adamdı. Liverpoola bonsevis yüzünden gidemediler 50 istediler liverpool 40 falan verdi o yüzden çine gitti. Brazilyalılar biraz varoş yetiştikleri için paraya daha çok düşkün oluyor
Alex de Souza farkli bir oyuncuydu kıyaslamak doğru olmaz. Fakat Alex teixeria şu ana kadar ülkemize gelen en yüksek transfer bedeli ödenmiş futbolcudur. Bu adama 50 milyon Euro verdiler ve yaşı hala futbola çok müsait. Bu sene ligin içinden geçecek
Abartmayın abi gözünüzü seveyim ya maxim denen adam 13 gol atınca sorun yok alex 20 gol atamayacak kadar mı kötü adam? 34 lük hamsik çoşturuyor alex de o kalitede biri zaten 2 yaş daha genç
Evet ama bu adam başarıya Shaktar'da, paraya da Çin'de doydu. Burada oynaması için pek bir sebebi yok. Üstüne takımlar son şampiyona karşı 11 kişi defans yapıyorlar. Bir Anadolu takımının forveti ile asla bir tutulamaz.
@Mario45 Görürsünüz 20 gol rahat atar bu adam yatmaya niye gelsin josef getirdi onu yatmaya gitse arabistana giderdi zaten çinde devam ederdi gayet de fit adam bu adamı takip etmeyenler boş boş sallamasınlar yok yıldız değilmiş falan süreci takip ettim gazeteci arkadaşların da açıklamasıyla öyle tembel karı kız meraklısı bir adam değil içki fışkıyla alakası yok josef bunların dini liderimiymiş öyle bir şeymiş bunlar aileleri var hepsinin ve tembel bir oyuncu değil bu adam fotoğraflarına bakarsan hiç göbeği yok gayet de fit biri antrenmansız haliyle bile. Yatmaya gelen adam 2 milyona gelmezdi 4 5 milyona arabistana gidebilirdi onu buraya getiren josefdir.
Başarısız olması için bilerek oynamaması sakatlanması falan gerekiyor. Ayrıca sergen yalçın gibi bir faktör var bu adam kazma larine 19 gol attırabilmiş sakat aboubakara 15 gol attırmış biri Alex 20 yi bile geçer
Bu adam tam bir gol makinesi on numaralardan asist pek yapamaz eksi yönü bu olabilir talisca ve mensah karışımı diyelim talisca gibi golü koklar mensah gibi dipling yeteneği var Real madride 2 gol atmış 472 maç 170 gol atmış biri sneijderden daha da fazla golu var https://www.youtube.com/watch?v=oHcQVE106Vc
Evet yetenekli ama işte bu adam iyi oyuncu olduğu için hep savunuluyor takımlar defansı ona göre kuruyor ve aylardır maça çıkmıyor. Mesut Özil'e benziyor
@Mario45 Bu adam şutör uzaktan her yerden avlar kaleciyi mesut şutör değil sadece asist yapabilen biri hamsik tarzı sosa tarzı biri ama bu adam daha hücumcu bir on numara ghezzal var salih var nkoudou var batshuayi var daha ne olacak ki hangi birini tutabilirler :D geçen sene Ghezzali tuttuklarında gördük neler olduğunu uzaktan şutlarla avladı maçları kazandırdı
Akıllanmakla olmuyor bu iş geçen sezon ghezzal tek başınaydı bütün yük onun omzundaydı bu sene nkodou formda batshuayi geldi o da tehditkar bir forvet hareketli aboubakara benziyor biraz salih uçan var derin top atabilecek alex var rosier var daha ne olacak?
@Mario45 Arada ben bir fark göremiyorum vücut olarak. Haftasonu oynar belki gol atamaz ilk maçlar ama alıştıkça çoşacak biri oyunun içinde kalan bir taliscaya göre artısı takım oyunun baltalamaz oyunun içinde kaybolmaz