İki efsaneden hangisi , iyi olan kazansın
Alex de Souza 💛💙
Gheorge Hagi 💛❤️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İstisnasız hagi dir. Hagi yi sadece GS de ki başarıları ile bilen insan Alex der. Hagi Romanya gibi vasat bir milli takımda harikalar yaratmıştır. Steau bükreş gibi bugün ismini çoğu insanın bilmediği takımı avrupa şampiyonu yapmıştır. Barcelona ve Real madrid formaları giymiştir. Hem pele hem de maradona nın yaşamış en efsane 100 futbolcu listelerinde yer almıştır. Alex iyi topçudur. Hem karakterini hem futbolculuğunu beğeniyorum. Fb ye verdiği katkı ortada. Ama ancak fenerbahçe efsanesidir. o kadar...
Brezilya milli takımında 49 maça çıkmış, 12 gol atmış. Kupa Amerika'yı kaptan ve 10 numara olarak kaldırmış.
@tugbalizee Hagi 125 kere milli olup 35 gol atmış. Hem dünya kupası hem avrupa şampiyonasında çeyrek final oynayan romanyanın en önemli oyuncsu zaten çeyrek final oynamasına rağmen o dünya kupasında en iyi oyuncu seçilmiş. Alex in faal oynadığı zamanlar Kupa amerika yı kaldırmayan brezilyayı dövüyorlardı. Ayrıca o dönemler Kupa Amerika ya brezilya gençlere şans vererek, bir kaç tecrübeli ile harmanlayarak katılır ve rahat rahat alırdı kupayı. Romanya ise gariban bir milli takım :) Bu sene avrupa şampiyonasına katılmaları bile mucize idi.
Ben Hagi kötü demiyorum. Alex, onun kalitesinden aşağı biri değil, bunu söylüyorum. Alex'in Real Madrid ve Barcelona'nın kapısından defalarca döndüğünü kendisi kaç kez söyledi, hatta GS aşığı Fatih Altaylı bile yazdı bunu. Bazen Alex'in kendi tercihleri, bazen İspanya'daki Avrupa dışı oyuncu kota sınırı, bazen Alex ile ters düşen teknik direktör sorunları gibi sebeplerle transferler gerçekleşmedi. Fenerbahçe'de gerçekten Avrupa'yı düşünen bir hoca ile oynandığı zaman Alex'in neler yapabileceğini 2008'de gördük zaten. Şampiyonlar Ligi asist kralı oldu kendisi. Bu adam Neymar'ın idolü olan kişi. Real Madrid yapmış olan Robinho'nun hayran olduğu kişi. Ronaldinho'nun Alex'i en iyi ben anlarım dediği kişi. Ayrıca Alex 1999'u alan kadroda da vardı. Alamayanı dövüyorlardı derken önüne geleni de o kadroya almıyorlardı. 37 yıldır şampiyon olamayan Cruzeiro'yu şampiyon yaptı da geldi oraya Alex. İstatistik canavarı bu adamı bu kadar basit görmeyin. Başka bir örneği yok. Hagi prime GS dönemine denk gelmemiş olsa görürdüm ben onu. Alex, karakter, yetenek ve zeka olarak Hagi'nin üstünde bir oyuncudur.
Sikli bayan
Ablam övgü için yazdım maşallah he futboldan çok iyi anlıyorsun
@tugbalizee Şİmdi hangi takımı tuttuğunu söyle kanks. İlk mesajımı doğrulamış olacaksın. Pele tüm forvetlerin idolü. Bu Ronaldo nazario nun peleden daha iyi olmadığı anlamına gelmiyor. Alex in basit bir oyuncu olduğunu da söylemedim. Tam tersi GS liyim ve Alex Hagi Anelka Roberto carlos, Drogba. Mario gomez, quaresma gibi oyuncuların diğer bütün gelen oyunculardan farklı oludğunu söylüyorum. Görebileceğin gibi çoğu fenerli. Hayatımda hiç holigan taraftar olmadım. Ama hagi zidane ın ronaldo nazario messi ve christiano ronaldonun bile hayran olduğu bir futbolcudur. Prime dönemi GS dediğin 32 yaşındaydı. Arda Turan gibi düşün. Barcelona da başarısız değildi ama saha dışı olaylara kurban gitti. Hagi de Alkol kumar kurbanı olduğu için ayrıldı barcelonadan real madridten. Başarısızlıktan değil. Alex i fb ye gelmeden önce de tanıyordum. Keşke Gs ye gelse demişimdir. Hagi daha iyi derken Alex i kötülemiyorum... Cruzerio nun şampiyon olduğu o takımda kimler vardı hepsi dünya yıldızı oldu zaten...
Teşekkürler...
Hagi daha yetenekli; Daha süratli, daha çalımcı, şutu daha iyi, daha frikikçi. Alex ise daha zeki, daha oyun kurucu, daha bitirici, hava toplarında daha iyi. Anlaşılan ikisinin de birbirinden iyi olduğu özellikler var. Benim seçimim Hagi'den yana. UEFA kupasını kazandırdı GS'ye üstelik.
İkisinin de yeri ayrı. Galatasaray'lı olduğum için Hagi dedim:)
Esmanur, bu gerçekten çok zor bir seçim! Hem Alex de Souza hem de Gheorghe Hagi Türk futboluna damga vurmuş iki efsane. Alex, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde gösterdiği performansla takımının en önemli isimlerinden biri olmuştu. Hagi ise Galatasaray'a UEFA Kupası’nı getirerek unutulmaz anlar yaşattı.
Kişisel olarak her iki oyuncuya da büyük saygım var ama benim favorim Galatasaraylı Icardi olduğu için bir Hagi hayranıyım diyebilirim. Hagi'nin liderliği ve oyun zekası bambaşkaydı.
Sen hangisini seçersen seç, her ikisi de kesinlikle büyük efsaneler! ⚽️💪
Tamam
Cevap
9Cevap
Biri uefa kazandırdı. Diğeri de taraftarinin gönlüne taht kurdu. Hagi gs ye gelirken emekli olmadan once son paramı kırayım derdindeydi. Hangi harici diğer efsaneler olmasa uefa olmazdi. Alex ise genc bir yaşta fenere geldi. Baya 8 sene mi ne kaldi
alex de sauza nın da dediği gibi: george hagi :)
Alex bile Hagi diyor fjdjd
Tabii ki hem yeteneği hem de karakteri ile Alex
Efendiliği düşüncesi vefalı yeter.
Alex💛💙
Alex❤️
Hagi
Hagi
Hagi. Alex diyen ergen bile değildir
Tartışmasız Hagi
alex
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?