Alex de Souza -42 yaşında-
Gheorghe Hagi -55 yaşında-
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkiside türkiyeye gelmiş geçmiş efsane olmuş isimler ben galatasaraylıyım ama bu alexin çok iyi olduğu gerçeğini değiştirmez fakat bir hagi değildi yani eğer bir en iyi belirleyecek olsam kesinlikle hagi derim. Alexde mükemmel bir iz bıraktı fakat bir hagi kadar olamaz onunla kıyaslamamakta gerek ikiside oynadıkları döneme damgasını vurmuş isimlerdir.
Cevap
9Cevap
Alexi idolü olarak benimsemiş biri olarak Alex diyorum. Eğer Fenerbahçeli değil de başka takımlı olsaydım da yanıtım yine değişmezdi
Alex avrupada fenere ne verdi hiç ama hagi izle başarılarını milli takım gsde
@cenkahmet038 Alex isterse Avrupa da 50 maç oynayıp 0 gol atsın yine de benim için bir idol ve efsane. Ve bence hala Hagiden daha iyi. Sen farklı düşünebilirsin saygı duyarım
Futboldan anlayan herkes hagi olduğunu bilir o dünya yıldızjydı sadece Türkiye değil Maradona ile kıyaslanacak bir futbolcu
@cenkahmet038 ben futboldan anlamıyorum ya 😒O sebeple bana pele de desen maradona da desen cevabım değişmeyecek. Sırf siz daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz diye ben fikrimden vazgeçecek değilim. Yani burda hagi 50 UEFA kupası ligde 10 kere gol kralı olsa da tercihim Alex ve bu benim tercihim sizin tercihinizin farklı olması beni bağlamaz.
Onda sen haklısın mesela alexden daha iyi oyuncu yok mu vardı hagiden de vardı türkiyede mesela tugay kerimoğlu arif hakan hakan Ünsal ümit davala rüştü uche okocha anelka Tanju jardel
@cenkahmet038 Futbolöyküleri , Hagi alexten kötü falan demiyor. Alex idolüm Alexi daha çok seviyorum diyor.
Örneğin, İbrahimovic ve Ronaldo. Ronaldo İbrahimovicten daha iyi, ama bu Ronaldonun kötü olduğu anlamına gelmez öyle değil mi?
Hagi Alexten iyi olsa bile, bu Alexin kötü olduğu anlamına gelmez.
Alex, Hagi benden daha iyi dedi. Hagiyse, "ya beni alexlemi kıyaslıyorsunuz? onu avrupada tanıyan yok." diye bir cevap verdi. Karakter bakımından en düzgünü Alextir. Futbol bakımından Hagi daha iyidir ama bu Alexin kötü olduğu anlamına gelmez.
İbrahimovicin kötü olduğu anlamına gelmez pardon*
Hagi de karakterli Alex kadar iyi sahada hırs olmasa başarı olmaz hagi babası öldü diye 40 gün sakal kesmedi inançlı ve makedon bizden biri yani Alex kovuldu hagi futbolu gs de bıraktı takımı karıştırdığı için Alex kovuldu bunları göz ardı etmeyin lütfen
@cenkahmet038 gerçekten takımın Alexi karıştırdığını söylüyorsanız ona diyecek bir şeyim yok artık🤣Gerçekten güldüm sabah sabah😂Karakterinin iyi bakımından Türkiye de oynamış çok az yabancı futbolcu var. Bunlardan biri de Alexdir şüphesiz. Hagi bizden biri diiyorsunuz alex de kızına istiklal marşını öğretti, attığı 3000. gölden sonra primini Mehmetçik vakfına bağışladı, sahaya şehitlerimizin ismi yazan formalarla çıktı, vs. Bir röportajında buraya %100 Brezilyalı olarak geldim ama %50 Türk olarak gideceğim diyor. Siz nasıl düşünür yorumlarsanız yorumlayın üzgünüm fikrim sabit değişmeyecek
@cenkahmet038 Eğer Alex Fenerbahçeye gitmese nereye gidecekti biliyor musun? Real Madride.
Eğer Reala gitmese nereye gidecekti biliyor musun? Barcelonaya.
Dünya devlerinin hepsi Alexe büyük bir miktar parayla talipti.
Fenerde öyle. Alex, realı, barçayı hiçe sayıp Fenere transfer edildi. Hemde kendisine diğer takımlarınkinden daha düşük bir para verildi.
Hagiyle Alexi ayıran sadece 30 tane gol var.
Ama neden kovuldu ya aziz yıldırım kötü ya da Alex takımı karıştırmış sence hangisi kötü
Ama Alex brezilya milli takımında oynamadı oynadığı Avrupa maçlarında çok kötüydü
@cenkahmet038 Alexin gitmesinin baş sorumlusu Alexi içten içe kıskanan Aykut kocamandır. Aziz yıldırım hapiste olduğundan çıktıktan sonra onları çarpıtarak anlatmıştır. Alexi maçlarda yedek bekletip bile bile maç kaybetmiş A takımla idmana çıkarmamıştır son günlerinde. Bunun sonucunda da Aziz yıldırım da aykut kocaman tarafından doldurulunca gitmiştir. Öyle sandığınız gibi durup dururken keyfim yok ben gidiyorum dememiştir.
Yani bencede Aykut ve aziz yıldırım kötüdür Alex in kötü olduğuna inanmadım Alex i destekleyecek iyi futbolcu olsa hagi kadar başarılı olurdu o zamanki gs kadrosu inanılmazdı birddaha gelmez
@cenkahmet038 kardeş vakti zamanında Galatasaraylılar keşke Alex gelse diyorlardı. Hagiyi hiçe sayarak. O günleri unutmayın.
Bu adamın brezilya liginde 96 maça çıkıp 59 gol atıp 56 asist yaptı. 1000-den çok maça çıktı.
536 maça çıkmışken 366 golü bulunurdu bu adamın.
Türkiyeye gelmiş en çok gol atan futbolculardan bir tanesidir.
Türkiye liginde çıktığı her maçta gol atar asist yapardı bu adam.
Hagi ayrı onun gibi gelmez gs yi hem teknik tirektör gibi. Yönetti hem oynadı gs de para yokken durumu o idare etti fatih terim var bak o zamanki futbola şimdikine hagiyi öyle değerlendir
@cenkahmet038 yav hagiye kötü diyen yok. alexden daha iyi evet. ama alex hagiden imza alır diye bir dünya yok. hagi gsye birçok başarı kazandırsa bile, gsde alexten daha çok gol atmamıştı.
alex fenerde, hagiden daha çok gol atmış bir futbolcu.
Daha çok kaldı fb de ayrıca Alex avrupada sorumluluk almadı oda bir gerçek
@cenkahmet038 daha çok kaldı diye birşey yok. neymar 28 yaşında ama neredeyse 400 golü var. hagide istese yapa bilirdi.
dediğim gibi ilk yılında gs yi şampiyon yapmış.
Alexin Avrupa meseleleri.
Şimdi bunlar Alexi kötü bir futbolcu mu yapıyor?
Cristiano Ronaldo, Juventusa giderek birçok şeyi kaybetti.
Artık neredeyse dünya devleriyle karşılaşamaz gibi birşey.
Bu ronaldoyu kötü bir oyuncu mu yapar? Yapmaz.
Şu avrupa meseleleride alexi kötü bir futbolcu yapmaz.
Ayrıca Avrupada olduğu dönemde birçok gol atmış bir adam.
Alexin arşivlerini araştır. Dünya devleri kendisine talip olmuştu.
Gençliğinde avrupada golleriyle özellikle birçok takımın ilgisini çekmişti.
Hagi Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcudur. Kariyerine baktığımızdada istatistikler bunu söylüyor
reis bence türklerden Hakan Şükür. Dünyada bir milli takımda en çok gol atmış 52-ci futbolcu adam. Gol sayısı da Hagininkinden çok. ama yabancılarda da Hagi bence
@MrJeorge anelkada biraz fazla şey oldu gibi. Hagi ile Roberto Carlosun kariyerlerini biraz daha incele derim gol sayısına bile baksan ortaya çıkar
Gol sayısını kıyaslaman saçma olur biri sol bek oyuncusu birisi 10 numara pozisyonunda oynayan bir adam onu geç Gol istatistiğini bakıyorsan genel olarak. Van Persie'nin golü daha çok bütün takımlarda ki? Carlos varken Hagi kim Allahını seversen Çık dünyada 100 kişiye sor Carlosu mu daha tanınmış büyük topçu hagi mi? Guti bile Hagiden daha kariyerlidir. Hagi evet Kariyer yapmış yetenekli adamda kim takar Hagiyi
@MrJeorge konuyla alakasız ama merak ettim. Hangi takımlısın?
@MrJeorge neden soruya soruyla karşılık verme merakınız var. Sadece küçük bir soruydu?
@MrJeorge yok bir Fenerbahçeli tepkisi verdinde 😂
@MrJeorge bir alakası yokta sadece sordum
Saçma bir soru olmuş.
Tabi ki Hagi
Alex, Hagi yi yolda görse"abi bir imza versene" der
abartmayın ayrıca hiçte saçma değil.
Alex hagiden imza alır
@cenkahmet038 almaz. Hagi çok eskiden beri Alex ile karşılaştırılır.
ablacım zaten alex hagiden daha iyi diyen oldu mu sana?
Diyen olmadı soran oldu.
Bu soru Alex mi daha iyi Hagi mi anlamına geliyor
yok aslında hangisi favoriniz anlamında sormuştum.
Hagiiii
Türkiye ligine bakarsak Alex onun haricinde Hagi daha iyi
İyi bir Fenerbahçe'li olarak söylüyorum ikiside çok iyi futbolcu ama Hagi katkılarına bakınca çok daha iyiydi. Yaşlı olmasına rağmen Alex^den daha çok koşuyordu ve UEFA'yı kazandoırdı
Türkiye ligine damga vuran futbolcu, Alex'tir.
İstatistikler Alex’in daha büyük olduğunu söylüyor
ama Hagide gol daha çok. Alexde de çok ama Hagiye varamamış.
Hagide Alex için,
Alexle beni mi karşılaştırıyorsunuz? Onu Avrupada tanıyan yok bile diye bir açıklama yapmıştı.
Bak bakayım kim daha çok gol atmış asist yapmış
Bu liste yanlış. Ne ki haginin hemde alexin golleri azaltılmış.
Alexin 212 tane golü var burda 185 yazmışlar.
Haginin 237 golü var, burda 133 yazmışlar.
Alex fenerde 245 maça çıkmış Hagiyse Galatasarayda 132. Alex souza 467 maça çıkmış bir futbolcu. Burda 2-sininde başarıları tamamen azaltılmış durumda.
Bana doğru listeyi bul at o zaman her iddiasına girerim Alex’in istatistikleri daha yüksek
benim için değeri falan önemli değil ve ya yaptığı asist.
attığı gol önemli maçı kazanıp kazanmamak golle belirleniyor.
Alex’in daha çok gol attı işte istatistikler onu söylüyor
kardeşim bu istatikler uyduruk
Alex 180 gol atmadı 212 gol attı. 390 maça çıkmadı 470 maça filan çıkmıştır adam.
Tamam doğrusunu sen bul at o zaman
işte doğrusu alex 212 gol var 180 değil
Hagi tam anlamı ile footballcu..
Hagi tartıişamazsın
Hagi
Hagi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?