Pek öfkelenmem sakin ve yavaş bir kişiliğim vardır, ama öfkelendiğimde genelde kontrol edebiliyorum ve gülmeye başlıyorum ama cidden sınır aşıldıysa başkalarına zarar verebilirim
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genelde biriktiririm ama sonrasında kontrol edemem, ne kaybederim diyip ağzımdan çıkar bazı şeyler
Bir görüşünüzü beğendim doğum haritası ve cinsel yönelim ile alakalı. Aklımı kurcalayan çok durum var ve biseksüelim. Parasıyla baktırmak istiyorum ama param da boşa gitsin istemiyorum. Enerjiniz düşsün istemem ama bari bilgi verseniz de bakmasanız🙈
Dönüşünüz olsun olmasın teşekkür ederim😊
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Merhaba çok teşekkür ederim. Ben o konuda uzman bir insan değilim. Öner Döşer, Dinçer Güner ve bir sürü kaliteli astrologlar var. Onlarla iletişime geçmeye çalışın 😊
Eskiden duvarı yumrukluyordum sinirden öfkemi kontrol edemiyordum ama şimdi artık dern nefes alıp mozart dinliyorum kulaklıkla son ses azda olsa sakinleşiyorum.
Yok bağırmayı ve çemkirmeyi fazla sevmiyorum. Bu beni kötü hissettiriyor. Bunun yerine fiziksel aktivite olarak hareket halinde olup, o anki duygu durumumu yönlendirmeye çalışıyorum.