+1 yılBasen sorununuz mu var? Bacak, baldır ve basenlerinizin yağlarından mı şikayet ediyorsunuz? Kalçalarınızı nasıl eriteceğinizi mi düşünüyorsunuz? ince
Basenlerinizden ve kalçalarınızdan kurtulmanın ilk yolu onları çalıştırmaktır. Pasif zayıflama ürünleri bu bölgelerinizdeki yağlardan kurtulmanızı vaat etseler de inanmayın derim. Çünkü o bölgelerinizi çalıştırmadan bu yağlardan kurtulmanız mümkün değil.
Pasif zayıflama aletlerini ya da ürünlerini kullansanız bile haraket etmek durumundasınız. O aletler sadece bu eritme sürecini hızlandırır o kadar. kısaca haraket şart. Kaslarınızı çalıştırmadan fazlalıklarınızdan kurtulmayı hayal etmeyin !
Bacak ve basen bölgelerinizi çalıştırmanın en güzel yolu yokuş tırmanmak ve merdiven çıkmaktır. sadece yürümek ile bunlardan kurtulamazsınız. Yürüyerek en fazla kalçalarınızın üst bölgesindeki fazlalıkları eritebilirsiniz. ama yine de önerim hergün mutlaka en az 60 dakika yürüyün. 30 sabah 30 akşam olarak hiç sektirmeden yürürseniz çok değil 1 ay içerisinde farkı göreceksiniz. Basenlerinizin ya da kalçalarınızın iriliğinden şikayet ediyorsanız, umarız bu haber sizin için bir umutışığı olur. işte basen nasıl incelir? Bu egzersizi tavsiye ediyoruz !
Kollarınızı yanlara alarak başınızı kaldırın.
Dizlerinizi rahat bırakarak , ayaklarınızı omuz hizanızda tutun.
Alt sırtınızda hafif bir eğim olabilir.
Uyluklarınız zemine paralel olana kadar, popunuzu dışarıya doğru iterken yavaşça dizlerinizi bükün.
Ek kasılma için uyluklarınızı ve popunuzu sıkın.
Eğilirken omuz yüksekliğini geçene ve avuçlarınız aşağıya bakana kadar denge sağlamak için kollarınızı yukarıya doğru getirin.
Şimdi de kollarınızı arkaya doğru bırakarak yükselin.
Kıyafet ve ayakkabı seçimi yapmadan önce aynanın karşısına geçip bedeninizi ANALIZedin. Boyunuz ne kadar uzun, basen bölgeniz istediğiniz kadar ince değil mi, beliniz kalın mı gibi sorulara en doğru yanıtları verin. Bu sayede kendinize uygun kıyafetler seçerek daha ince görünebilirsiniz.06 Yorumla- +1 yıl
Pantolon Seçimi
Kalça ve basen bölgeniz genişse çok dar ve bilekte biten modelleri tercih etmeyin. Vücudu tamamen saran pantolonlar daha geniş görünmenize neden olur. Çok bol pantolonlar giymek de aynı etkiyi yaratacaktır. Sizin için en uygun pantolonlar bedeninize tam oturan, boru paça kesimli olanlardır. Böylece genel görüntünüzde dengeli bir bütünlük yakalarsınız.
Beden Seçimi
Alışverişe çıktığınızda zayıflarım ya da kilo alırım düşüncesiyle size küçük ya da büyük gelen bedenlerde kıyafetler satın almayın. Tam bedeninize uygun seçimler yaparsanız olduğunuzdan daha ince ya da geniş görünmezsiniz. - +1 yıl
Etek Seçimi
Uzun boyluysanız ve daha ince görünmek istiyorsanız uzun etekleri tercih edebilirsiniz. Boyunuz kısaysa diz üstü etekler daha uzun görünmenizi sağlar.
Bacaklarınız istediğiniz kadar ince dizin hemen altında biten eteklerden uzak durmaya çalışın. Uzun ya da mini etekler ince görünmenize yardımcı olur.
zarif
Desen Seçimi
Kadınların birçoğu bilir ki enine desenli kıyafetler daha geniş gösterir. Kesinlikle doğrudur! Boyuna çizgili kıyafetler daha uzun ve daha ince görünmenizi sağlar.
Desen seçimi göğüslerinizi daha büyük göstermek için de etkilidir. Kıyafetlerinizin göğüs bölgesinde geometrik, puantiyeli d
esenler olursa daha büyük görünecektir. - +1 yıl
Kemer Seçimi
Beliniz istediğiniz kadar ince değilse kalın ve geniş kemerler kullanmaktan uzak durun. İnce ve tek renk kemerler daha ince görünmenizi sağlar. Çok ince beliniz varsa geniş kemerleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ayakkabı Seçimi
Boyunuzu uzun, bacaklarınızı ince göstermek istiyorsanız tek yapmanız gerek topuklu ayakkabı giymektir. Ayakkabının topuğunun ince olmasına özen gösterin. - +1 yıl
Model Seçimi
Vitrinlerde gördüğünüz pilili elbise ve etek modellerini satın almadan önce mutlaka deneyip, üzerinizde nasıl durduğunu gözlemleyin. Hareket ederken açılıp kapanan pililer daha geniş görünmenize neden olur. Eğer basen ve kalça bölgeniz ince değilse pilili modellerden uzak durun.
Yaka Seçimi
Gömlek, bluz ve tişörtlerinizde V yaka kesimli olanları tercih ederseniz genel görüntünüzde fark edilir bir incelme sağlayabilirsiniz. Özellikle büyük göğüsler için V yaka seçimi idealdir. - +1 yıl
@laneyy :))
En İyi Cevaplar
Ince belli cay bardagi gibisin ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim herkes fotodakini popo sanmış hey allam ya
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılEvet biliyorum son 2 senedir kalçasını ve basenlerini iyice şişirdi o, benimki o kadar değil
Soran+1 yılEvet ama artık böyle modaya o yüzden iyice estetikle büyütüyorlar ben inceltmek istiyorum :)
+1 yılO bel değil basen. Basen eritmekte zordur iyi çalışman lazım dyetle birlikte
00 Yorumla
+1 yılfitness tek çözüm bence:) düzenli olarak da yaparsan manken gibi olursun:)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Spor uzmanı olarak sana önerim emekleme pozisyonunda sağ ayağını dizinle birlikte geriye doğru sıkıştırma hareketi yap sagli sollu
Sırt üstü pozizyonda ayaklarını kendine topla çek bu hareketi 20 kere yap ilk
En son hareket olarak ayakta çömel kalk ellerin karşı görecek şekilde uzat 10 kere yap bunu haftada 4 gün uygula ara ogunlerde salata ye bol su iç yağlı yemeklerden biraz uzak olun20 YorumlaBasen değilmi orası ya, popo ayrı basen ayrı canım:) Ama var ya, harika bir fiziğn var bencei, inceltip tığ gibi olup napcanki. Hem ne demişler, traş enseden kadın basenden belli olur :)) Kıvrımlı hatları severim, benim için böyle kalırmısn tatlım.:))
08 Yorumla
Soran+1 yılYorumun çok. güzel tamam senin için böyle kalcam :D
Soran+1 yılAhhaha :D tamam söz veriyorum bak :D 😀 haha
Soran+1 yılNe?
Soran+1 yılHahaha nabican :D
+1 yılo deilde suudi bir prens kim kardashian a bir geceni benimle geçir demiş..1 milyon dolar da nakit verecekmiş.. yani o resimdeki bölgenin değerini bil :)
01 Yorumla
Soran+1 yılArap erkekler böyle kadınları seviyor doğru
internette bölgesel yağ yakma metotlarına bak. Benim kuzenim halk dansarı bölümü mezunu istediği bölgedeki yağları rahatlıkla yakabiliyodu buda onun gibi bişey. Bak bence araştır bullursun bişeyler
10 Yorumlabence inceltmene gerek yok.. belin önemi zaten kalçalarının belli olması için gereklidir.. seninde resimde gözüktüğü gibi kalçaların gayet dolgun ve belli... off
04 Yorumla
Soran+1 yılKalça değil bel/basen
Soran+1 yılBasrn denmiyor mu buna?
Bu basen mi poponu hafif çıkarıp mı çektin. Kardashianınkinden bile büyük gibi ve minicik bir etek var o basene. Belin incelse basen hepten büyük durcak bence sen önce baseni sonra beli dusunmelisin.
10 YorumlaEmekLeme pozisyonu aL bir dizin yerdeyken diğerini ayağının aLtı yukarıyı göstericek şekiLde indir kaLdır. Bu hareket ta bunun için. . .
13 Yorumla
Soran+1 yılEvettt üst tarafı belimm
+1 yılEn iyi yontem yuruyus dıye bılıyorum en basıtı daha dogrusu genelde fazla oturanlarınkı buyuk oluyormus oda ayrı konu :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç oturmuyorum koşturuyorum 24 saat
- +1 yıl
Birazda genetik o zaman direk egzersız desene tek caren :))
+1 yılYorumlar ben abazayım diye bağırıyor arkadaşlar. Sonra da diyorsunuz ki bu Türk kızları neden bu kadar burnu havada neden kendilerini bişey sanıyor falan. Hepsi sizin sayenizde :))
22 Yorumla- +1 yıl
demek istediğim bu işte mk
Aslında proporsiyon tam. Biraz sporla harika olabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılFitnessa başladım zaten
Anladık kızım degil de o nasıl bişey ya yani bu en nasıl olur sanaaaa bayAa bayAa yedirmissler ;))
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yedirmişler? Bsenime mi?
Soran+1 yılHe basenime yedirdiler diyorum bende
Hiç gerek yok. Onunla uğraşmak zordur, bölgesel zayıflama yine bir derece ama bu istediğin daha da zor, uğraşma iyi böyle. :)
00 YorumlaBu basense popo adamın aklını alır sanırım. Gayet iyi.
08 Yorumla
Soran+1 yılBunu popo zannedenler var diyorum ya popomu görseler şok olurlar herhalde
Soran+1 yılYok ya boşver :D hakaret edenler olur sinirimi bozarlar
Soran+1 yılHaha hayır ^^
Soran+1 yılBuna bile birsürü laf ettiler
uzaylı gören masum köylü gibi kaldım...
Bilim adamları el atsın konuya bu bilinmeyem cisim ne böyle...00 Yorumla- Spor konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yıl2. resmi koymasan ben de bunu omzun sanmıştım. Sağolasın.
00 Yorumla ttps:/.../search
03 Yorumla- +1 yıl
www.haberlere.com/.../613.jpg neden olmiyor ki
- +1 yıl
Koptum :))))))))
ben bu tarz cıkıntılı kadınları daha cok begenıyorum daha kadınsı gelıyor, bence inceltmen icin bir sebep yok
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha kadınsı ama Türkiyede nedense kadınsı fizikleri beğenmiyorlar?
Soran+1 yılEvet haklısın ne diyim:)
- +1 yıl
kim kardashiana bak ya da kate uptona ikiside googlda tıklanma rekorları kırıyor zayıf bır kadınmı,? zayıf kadınlar mankenlık ıcın ıdeal uygun ona birşey demem ama erkeklerın cogunlugun tercıhı kadınsı fızıklerdır. senınkı gıbı oval bır vucut, (ha tıpımde duzgun onu belırtıyım bıraz once zayıf bır kadın vardı tpim degıisın dıye yorum atttım bazen burada herkesı begenenler oluyor ondan degilim demek istedim)
Soran+1 yılBurdaku yorumlara bakarsak çoğu beğenmedi 😜
eğer popon değilse yanları aşırı derecede fazla bölgesel çalış
00 Yorumla
+1 yılBu ne biçim fotoğraf ya? Ne olduğunu anlayacağım diye Zekeriya Beyaz oldum.
02 Yorumla- +1 yıl
ne olduğunu anlamak içinmii Kızlar abununla evleniyoruz
- +1 yıl
Kızlar, evlenin benimle ^.^
+1 yılgece sporu dermişim :P
nasıl inceltirsin bilmem ama belin hemen alt kısmına dokunma gayet iyi04 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri normalde beğenmez düz fizikli kızları tercih ederler :)
- +1 yıl
Yo yoo belinin alt kısmı güzel becerebiliyosan bir beden belden ver ama alta dokunma sakın ;)
Soran+1 yılDiyosun :)
- +1 yıl
yandan tam boy foto atsaydın keşke daha goğrusu basen ve belini görebileceğimiz bir foto
+1 yılBasen deniyor ona oturmaktan olur dalga geçmiyorum düzenli koşu ve mekik hareketleriyle inceltebileceğini düşünüyorum bir nebze.
00 Yorumla
+1 yılBen beğendim :) ama sen değiştirmek istemede ısrarcıysan fitness'a yazıl. Eğitmen eşliğinde halledersin :)
00 Yorumlabasen diye tabir edilen bölge genişlemiş balıket kıvamı olmuş :D sıkılaştırıcı hareketler yap istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu teşekkür
Gizli Üye(36-45)+1 yılPopon değilse yana doğru kubbeleşmiş organ neresi ki :) evrim falanmı geçirdin sen :D
06 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
Cevap sahibi+1 yılKardasian organıymış :) bırak erimesin öyle kalsın şimdi öylesi makbul :) bu arada ne yaw he hesi kıç gibi duruyor aynı
Soran+1 yılOzaman siz kalçamı hiç görmeyin diyorun ya bende. Sevgilimde beğeniyor aslında çok kadınsı duruyor diyor
Cevap sahibi+1 yılFazla da büyük olmasın bence bu şekilde çok güzel ;) giyinmesini bilince daha olgun daha kadınsı duruyor ;)
Soran+1 yılOldu tşkler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılaz ye incelir, spor yap incelir. sen evde 7/24 uzan hiç bir aktivite yapma sonra nasıl incelir diye sor.
00 Yorumlavalla spor yapıcaksın bıde anlasılmıyo bana mesaj atarmsın özelden
00 Yorumla
+1 yılanladıysam lexington steele olayım. :) basen gibi duruyor popom değil demiş. bir kıvrım var orada.
00 Yorumla
+1 yılBu basenmi yoksa tapudan belgesini aldığın 3+1 evin salonumu?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar popom değil bu :D iyi bakın :D bu iiiyiydi ,)
00 Yorumla
+1 yılaşırı orantısız. güzel göründüğünü sanmıyorum. spor yap işte
00 Yorumlaher sabah tempolu 1 - 2 saat koş
çok itici incelmek istemekte haklısın :D00 Yorumla
+1 yılKim Kardashian'a bakmaktan sana bakamıyorum. Kedidir kedi :D
00 Yorumlabelden aşağı çekseydin gene yüzün görünmezdi bişey anlaşılmıyoki
00 YorumlaNe gerek var arkadaş ne kadar dertlisiniz siz ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer basen ve popo için bir çözüm bulursan ve işe yararsa bana da haber ver :D
01 Yorumla- +1 yıl
Koca popo..
Gizli Üye(30-35)+1 yılpopo bence harika dimdik duruyor herkesin hayalindeki gibi sadece bel biraz incelsin tamamdır
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloha harbi popo değilmiş belmiş abi kim kardashian gibi olmussun kötüymüş :D
Soran+1 yılSiz bunu popom zannettiniz, popomu hiç görmeyin ozaman -,- fotodaki popom değil
Cevap sahibi+1 yılfarkettim popo fenalarda :D
Kosu ve kalca icin spor hareketler
11 Yorumla- +1 yıl
profilimdeki soruya cevap verebilr msnz rica etsem
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcayip basenlisin acil bir cozum bul buna ilerde bir doğum yapsan dağlrsn yemin ki 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen kötü bir popo at farketmez burada abazalara hepsi güzel gelir:)) birazdaha kıvrım yap bence
24 Yorumla- +1 yıl
hahhahahaahhahahahaa
Cevap sahibi+1 yılBasen mi o
Soran+1 yılSiz bunu popo zannetdiyseniz popomu hiç görmeyin ozaman :) gayet kıvrımlı zaten ;)
Cevap sahibi+1 yılPopo değilse ne yazsana onu
- Spor konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılçüküm halay çekiyor
103 Yorumla- +1 yıl
hahahhahaa D:d:Dd:Dd.
- +1 yıl
Hahah geceye malzeme çıktı
- +1 yıl
yoksa bu hamile kadının karnımı mk
+1 yılpopon değilse bu ; o çıkıntı ne :D dağ mı :>)
312 Yorumla
Soran+1 yılSiz gerçekteb hayatınızda biraz kıvrımlı kadın görmemişsiniz
- +1 yıl
peki o zaman https://i.hizliresim.com/vQEbRm.jpg
Soran+1 yılBasen
- +1 yıl
popo değil mi yani , arka kısım değil mi abi o çıkıntı :D yan taraf mı yani o çıkıntı
Soran+1 yılEvet aynen öyle :D popomu hiç göstermeyim şok olir sunuz herhalde
- +1 yıl
bak o çıkıntı popon değilde yan tarafınsa , o zaman bu foto düz çekilmiş :D yani önden çekmişin ve diğer yanını yani diğer yan tarafını tahmin bile edemiyorum :D
bak kırmak asla istemem ama ben bu fiziği görsem ; o ne L an vücut yanlara salmış derim :>)
naap neet erit , artık spor mu yaparsın , yemek mi yemezsin bilemem ama yok et o basen dediğin kabusu :D
Soran+1 yılYok belim çok ince basenlerim var sevgilim bayılıyor ama ben inceltmek istiyorum olay bu ^^
- +1 yıl
son yorumumu yapıp gidicem :>) odan , yatağın , etek seçimin ve eteğinin boyu gösteriyor ki sosyete b i hatunsun ve muhtemelen de güzelsindir e tabi tüm bunların yanında bakımlısındır da. sevgilin neyi sever sevmez bilemem sizi bağlar , yaptığım yorum ve fikrim de beni bağlar. bu fizik benim hoşuma gitmez ki yorumlarda da görüyorum ki çoğunun hoşuna gitmemiş.
nasıl inceltirsene gelirsek ; yemeği kes ve evde koş spor yap. ama muhtemelen sende para da çoktur :D o yüzden b i diyetisyene git yorma bizi :>) iyi geceler.
Soran+1 yılBen avrulada yaşıyorum ve burdaki erkekler böyle fiziği kıvrımlı kızlara bayılıyorlar ama çoğu cinsel obje olarak görüyor o yüzden biraz inceltmek istiyorum
- +1 yıl
o zaman bizle değilsin hatun :D sen bu soruyu ingılış versiyonumuzda sor https://www.girlsaskguys.com/ : )
+1 yıliğrenç duruyo kızm acil erit
01 Yorumla
Soran+1 yılKarar verdim eritmicem sizin gibi düz tahta olmaktan vazgeçim :D
gurur duyman gereken bır cıkıntı degerını bıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılOoh yeahh 😎
git elini yüzünü yıka, bu düşüncedende kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi mi? Fotoda ki kalça değil onu söylim de
- Spor konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılyanlar sağlammmm.. *_*
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun?
- +1 yıl
var bir zencilik sen de diyorum.. siyahilerin basenleri öyle olur genelde.. *_* bal kabağı gibi de popişleri olur onların.. *_*
Soran+1 yılVardır herhalde zencilik xd
+1 yılböyle göbek mi olur bildigin popo
00 YorumlaKalçan fazla geniş, orantılı değil
01 Yorumlakemikleri törpületmen lazım :))
00 Yorumlaiyisin iyi oynama oranla buranla
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam oynamam
kalçan güzel niye inceltmeye çalışıyon ki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKalça değil diyorum
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi ibcelmene gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Cidden.
Soran+1 yılOk teşekkür
40 yıllık yoğurtçuyum böyle kase görmedim!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kasesi kardeşim? Bel/basen bu
+1 yılpopo düz mü olacaktı :)
05 Yorumla
Soran+1 yılPopom değil ki :D
- +1 yıl
eğer o gösterdiğin yer popon değil ise tümör filan vardır çünkü maşallah çok büyük la ora
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
allah korusun diyonda g*t değilse nere ora ingiltere prensinin yeni evimi nere yani merak ettim
+1 yılAllah akıl fikir versin.
00 YorumlaPopodan dolayi genisliyor
00 YorumlaMaragoza ugra. Biraz kertsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Spor konusunda 353 cevap paylaştı. Fenasın ya ekmek banasım geldi yeminlen :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHaahhah o nasıl olcak :D
Soran+1 yıl😀😄
Taş gibisin abla <3 yerim
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol ablacım :D
+1 yılfıtness yap canım. popon da iri.
04 Yorumla- +1 yıl
olsun o bel de ıyı sende. tuttun mu sağlam tutulur bence.
- +1 yıl
neden yorumuma cevap vermıyorsunuz?
Soran+1 yılBu yoruma nasıl cevap verilir?
- +1 yıl
yani güzel belin var manasında dedım kızma. tam çekseydin resımde yanlış algılamalara neden olmazdın =)
ne basen varmıs sendede
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu kötü :(
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım