Ferdim de ferdim askim golden sonra nasıl sevindi ama irfanda son noktayı koydu merthakanda çok iyiydi bats maşallah formda zaten en az 4 istiyordum gerçekleşti ama dzekom yaralandı icardi olsa ortalığı ayağa kaldırirdi
Fenerbahçe Pendikspor maçı yine Fenerbahçe dograndi ama hakemlere rağmen kazandık tabikide nasıldı maç?
Bizimle oynayan orta ve alt sıra takımlarının daha 10. dkdan yere yatmaları sert oynamaları şaşmıyor oyunu germeleri şaşmıyor. Maçı izlemeyen rakip takım taraftarları kırmızı veya penaltı olduğunda hemen hakeme sallıyorlar. O takımlar bize oynadığı futbol şeklinin yarısını rakiplerimize oynasalar oyunu gerseler rakip takımlar herkesten fazla bağırırlar sabaha kadar açıklama yaparlar algı oluşturmak için. Objektif bakmayan insanla muhattap olmayacaksın bu kadar basit. Karşındaki bir sığır olduğu için seni anlamaz onun kafası düz çalışır beyni holiganlığıyla kaplıdır sadece. O yüzden kendini yorma.
Bunlar hakem falan değil ya, adam ilk yarı maçı öyle bir gerdi ki, amaç artık tribünleri sahaya indirmek diye düşündüm. Tabi sadece hakem değil, süper bonkör başkanları tarafından kelle başı 65 bin Euro prim alan Pendikspor da gerdi. Tabi Pendik'te kalpleri ile beyinleri çelişen eski oyuncularımızda olmayınca zorda olsa Fenerbahçe maçı çevirdi güzel bir galibiyet oldu.
Onlara laf anlatamazsın, düşünme, dinleme ve artık görme yetilerini bile kaybetmişler gibi konuşurlar, belki de gerçekten kaybettiler veya gerçeklik algılarınıda yitirip psikolojik bir vaka oldular farkında değiller bilemiyorum. Psikoloji benim alanım değil, uzman kişiler incelemeli
Görmedim 🤣tabi canım kesin satın alındı sert oynayınca , golü atamayıncs öyle olur . Kazandığınızaa dua edin. Pendığe verılen kart fb e verılmedi penaltı net çizgi üstü değil Faul dedi kaç dk snra var diyor penaltı
Fanatik liğin yorumlara taraflı yansımış. Dzeko nun kaşı actılar kırmızı görmeliydi rakip desene. Niye demedın? Ne ayağa kaldırması İcardi si o pozisyona kimse ayağa kaldırmazdı sarı bile çıkmaz ona çarpışma boş konuşma. Hakemin ne yaptığı belli değil. Yine 85 de şaibeli penaltı.
Sen izledigine eminmisin sarı kart yağmuruna tuttu haksız yere dakika başı sarı kart İkili mücadeleye sarı kart mi olur dzekonun kafası yarıldı pendige bişey gostermedi