Simdi spor yapıyorum hergun 1 buçuk saat 4 gün 1 buçuk saat 5 gün de yürüyüş yapiyorum spor salonuna gidiyorum tabi iç bacak kalça var 40 cm üstten çabuk gidiyorum 40 cm eritmek için ne kadar süreç olur sizce fit olmak için
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
@nimeskusla kilo almak için spor şart değil zaten bilirsiniz yemeğin fazlası yağa dönüşüyor vücuda yayılıyor. Tam olarak kas yaparak mı irilesmekten bahsediyorsunuz?
Bende haftaya inşallah tenis 🎾 ve fitnesse 💪 başlicam:) aynen öyle canım azimle hızlı gidebilir
Inss yaaa ramazan gelmeden fit olmak istiyorum ama olurmuyimki
Olur olur Ramazan 🌙 da gelir:)
Aynen
Beslenme önemli, günlük yaktığın kalori aldığın kaloriden yüksek olmalı
Beslememde kahvaltı olarak haslanmis yumurta 2 tam ceviz ya elma ya da portakal 2 ana öğün meyveli yoğurt yiyorum ya da patates haşlayıp yarısını yiyorum akşamda baklagiller ya da parasal yaa haslanmis tavuk falan yiyom o şekilde Bi kepçe çorba haslanmis tavuk ya da 4 5 kaşığı pırasa yemegi Bi kepçe çorba oyle pilav ekmek tatlı maili hepsini cikrdim hayatımda
Mesela sütlü kahve seviyorum ama starbacda ya da başka kafede bademli ya da yağsız sütten kahve icilirmi
7 ayda 32 kilo verdim, diyet listemi paylaşayım.
sabah uyanınca aç karnına kolajen,
6 haşlanmış yumurta (5 beyaz,1 sarı), 60 gram yulaf lapası, peynir.
akşam 400 gram tavuk goğusu, yanına sebze.
çok acıkırsam gün içinde spor oncesi şekersiz protein bar.
Kolay gelsin, miktarları tam bilemiyoruz da iyi bir beslenme düzeni yapmışsınız gibi. Enerji kaybı bitkinlik yoksa birşeylerden kısabilirsiniz, ya da değişiklik yapabilirsiniz. Mesela ceviz yerin fıstık ezmesi, pırasa yerine ıspanak, brokoli. Patates yerine bulgur ya da pirinç gibi. Esas önemli olan hareketi arttırmak ağırlık çalışmasından sonra ne kadar kardiyo yapıyorsunuz, yürüyüş yerine koşu imkanı var mı aç iken daha iyi, sporu aç iken sade kahve içtikten sonra yapabilirsiniz daha fazla yağ yakarsınız, akşam geç yememek, sabah geç kahvaltı gibi. Ayrıca sütlü kahvenin bir sorunu olmaz 5 gr yağı vücuda dağıtsan mm değişmez 🙂 yerine 40 cal yakarsınız bi zahmet ;;) zaten badem sütü faydalı da olabilir.
Ama siz kas vücut geliştirme bense fit olma seklinde
Teşekkür ederim 1 buçuk saat yapiyorum günde ağırlık çalıştım heralde sırtım çok agriyor gitmicem bugün
5 gün gidiyorum 2 evde dinleniyodum
Ağırlık yapayim dedim sırtım çok agriyor
Rica ederim, sağolun. Doğrudur ama fit görünüm için de kasları çalıstırmalı gerginlestirmeli, cildi sıklaştırmak ve yağdan arınmak gerekir. Kas artışı amaçlı sporun farkı ise sürekli artan ağırlıklarla çalışmak ve proteini fazla almak lazım. Bu arada geçmiş olsun sırt ağrısı tam nerde belde mi acaba? Evet dinlenmek gerekiyor kasların toparlanması için.
Belim üst tarafi varya kemik olan er orası gittim sağlık ocağına hap verdi krem verdi ağrılara iyi geliyomus onu surdum
Bide spor salonunda Bi kız için ağırlık ne kadar kaldırılmalı 1 saat yapiyom bide yarım saat yürüyüş yapiyom tabi
20 25 üzerinde calisiyodum vücudum ağırlık yaptı 15 falan mı yapayim
Gecmiş olsun tekrardan, anladım sanırım deadlift seklinde hareket yaptınız? Herhangi bir harekette kas daha güçlenmediyse zorlamak tendonda aşırı gerilim oluşturuyor, özellikle kemikte de ağrı oluyorsa tendon zorlanmasıdır. Evet ağrı kesici hap ve kas gevşetici krem faydalı olur.
Her bölgenin ağırlığı taşıması farklı tabi, kollar ve omuzlar için 2.5 kg etkiliyken, sırt icin 20, bacaklar için 30 kg ağır sayılabilir. Hangi hareketse de 20 üzeri sizi zorlamış o yüzden %70 i uygun olur simdilik zamanla arttırrırsinız güclendikçe.
Yok ben devamlı o ağırlıkta yapmak istiyom yükseltmek istemiyom kol için 15 yaa 10 olur mu bacaklar icin de 20 falan olur mu çünkü çok agriyor bacaklarım bile tutmuyor
Kol icin çok fazla 15-20 kg, 5-7.5 kg iyidir. Bacaklar da büyük kaslar 20 kg iyidir ağrı oluyorsa da birkac antreman sonra güçlenir ağrı olmaz bu ağırlıkta artık.
@Cr7ronaldo7 Özelde konuşun reis
ben de kilo almaya çalışıyorum spora gitmeden nasıl yapıcam
Bence yapabilirsen 1 sene devam et ondan sonra spor hayat tarzın olur zaten
@cengzzmlkk iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş.
Bir kac aya fark gorulur.
Uzman burada