Spor Anam anam. spor sonrası kalkamıyorum napcaz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Bir hamlık bir hamlık ki sormayın. Kalkamıyorum hüğ😥. Kaldırın beni o kadar zorlamayaydim keşke Güncellemeler+1 yıl Otursa cable row , leg press yapacağım erkekler ötmesin. Anam anam. spor sonrası kalkamıyorum napcaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Eleştir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abla gereken ilgi yüklendi görev başarılı 07 akak 3 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Seni memelerden tanımış olabilirim, ılık bir duş alıp sız. 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kim olduğunu çok iyi biliyorum da şu an kullanıcı adın aklıma gelmedi :)sürekli nasılımda görüyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl He aynen Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bak şu işe ben krav manga yaparken hiç yorulmuyorum. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Spor konusunda 355 cevap paylaştı. Ben olsam ban atarim sana bu siteden kendini pazarlayanlardansin cunku 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Spor yapacakmış da, amaan ne sporu deyip yatmış gibi bir havan var daha çok. 0 0 Yorumla
üye645894 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Az önce bende spordan foto attım buraya 3 kişi falan yazdı sana maşallah 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bakayım bakayım Yorumla üye645894 +1 yıl Günaydın fitness sever misiniz? ↗ Yorumla üye645894 +1 yıl Sende yorumla bari 4 olsun Yorumla Soran +1 yıl Oy nenem pek de babayiğitsin nasıl gelmemiş yorum Yorumla üye645894 +1 yıl Oo eyvallah beğendiysen tamam o iş Yorumla Soran +1 yıl Sana yorum yaptım bakmadın pü çana hıh Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nerden buldun bu fotoyu acaba. kımın fotosunu koyduysan gorsede 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye fake olduğunu düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fake cunku. buraya bu fotoyu koyan bırıne yazsan sana cevap vermesı lazım ama cevap vermezler Yorumla Soran +1 yıl E yazdın cevap verdik daha ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kutunu ac konusalım Yorumla Soran +1 yıl Sen aç gizliden gizliden nasıl komuscaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl actım hadı Yorumla Soran +1 yıl Attım istek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen 40 yıl spor yapsanda senden olmaz gıdıya bak boyunla birleşmiş cumhuriyet olmuşlar onlar birbirini bırakmazlar bu saatten sonra 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sadece göğüs bölgesi kalkamıyo ellamm 6 2 Yorumla Hadigidiyoruz +1 yıl 🙂🙂 Yorumla infiniterelationship +1 yıl Evet yaaa 🤠 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 440 cevap paylaştı. göğüslerine destekleyeceği kullanacağına kendine kullan :D 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 440 cevap paylaştı. Vinç çağırdım geliyor 2 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yüzün güzel değilse bir hiç sin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ha resim güzel yani Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Normal bir fotograf güzel veya kötü bir şey yok Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Spora devam durmak yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Memeler baş kaldırmış dedikleri bu olsa gerek 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Spor konusunda 373 cevap paylaştı. Yasıyormusun nefes alısların nasıl 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 906 cevap paylaştı. Sen kalkma sana kalkanlar vardır mutlaka 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Vinç mi getirsek 5 6 Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Okadar kilolu degil tuttugumla kaldirdim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kemiklerim iri diye ne dalga geciyon pü sana Yorumla Oldbutgold2 +1 yıl Ne kemiği abla senin bildiğin et bu kim demişse yalan demiş Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Yok kiz ne dalgasi ironi ironi Yorumla Soran +1 yıl Aşk olsun görl görle bunu yapar mı? Bunu bahane olarak sunmadım bu arada radyografi filmlerinde açık seçik belli shxhdhwjd Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Takilma sagligin yerinde olsun yeter Yorumla
Sessizvegizemli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yattığın yerden bi masaj harika olurdu 0 0 Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 353 cevap paylaştı. Hiç kalkma bence burdan devam edelim sonrasına :)) 0 0 Yorumla
goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Acaba kimin fotosu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi kızlar kıskanıyor da siz niye cekemiyonuz onu bilemedim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neden çekemeyin sanki internetten alınmış gibi Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Uzat elini 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ✋✋✋ uzattım Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Haydi hooop kalktin o hizla duramadin birde boynuma sarildin Yorumla Soran +1 yıl Aynen beni kahvaltı masasına taşı Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Tamam tasirim birde gizli olmasan iyi olurdudmdmdmdm. Yorumla
Başkahayatlar Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Seni kaldıralım memelere de vinç çağıralım 1 1 Yorumla Başkahayatlar +1 yıl O ne la Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. He aynen 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. hemen duş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Abla gereken ilgi yüklendi görev başarılı 07 akak
Ah canım benim.
Seni memelerden tanımış olabilirim, ılık bir duş alıp sız. 😂
Kim olduğunu çok iyi biliyorum da şu an kullanıcı adın aklıma gelmedi :)
sürekli nasılımda görüyorum.
He aynen
Bak şu işe ben krav manga yaparken hiç yorulmuyorum.
Ben olsam ban atarim sana bu siteden kendini pazarlayanlardansin cunku
Spor yapacakmış da, amaan ne sporu deyip yatmış gibi bir havan var daha çok.
Az önce bende spordan foto attım buraya 3 kişi falan yazdı sana maşallah
Bakayım bakayım
Günaydın fitness sever misiniz? ↗
Sende yorumla bari 4 olsun
Oy nenem pek de babayiğitsin nasıl gelmemiş yorum
Oo eyvallah beğendiysen tamam o iş
Sana yorum yaptım bakmadın pü çana hıh
nerden buldun bu fotoyu acaba. kımın fotosunu koyduysan gorsede
Niye fake olduğunu düşünüyorsun
fake cunku. buraya bu fotoyu koyan bırıne yazsan sana cevap vermesı lazım ama cevap vermezler
E yazdın cevap verdik daha ne
kutunu ac konusalım
Sen aç gizliden gizliden nasıl komuscaz
actım hadı
Attım istek
Sen 40 yıl spor yapsanda senden olmaz gıdıya bak boyunla birleşmiş cumhuriyet olmuşlar onlar birbirini bırakmazlar bu saatten sonra
Balık etliysen niye kilo veriyorsun ya boş ver
Sende milleti kaldırıyorsun farkında değilsin
Hı hı tabi troll yapıo milleti soruya toplamak için
Sadece göğüs bölgesi kalkamıyo ellamm
🙂🙂
Evet yaaa 🤠
göğüslerine destekleyeceği kullanacağına kendine kullan :D
Vinç çağırdım geliyor
Yüzün güzel değilse bir hiç sin.
Ha resim güzel yani
Normal bir fotograf güzel veya kötü bir şey yok
Spora devam durmak yok
Yok yok
Orta yer malı heralde 🤷🏻♀️
Hangi sporu yaptın ki acaba 😂
Memeler baş kaldırmış dedikleri bu olsa gerek
ilk haftalar geçer bu durum
Yasıyormusun nefes alısların nasıl
Sen kalkma sana kalkanlar vardır mutlaka
Camış gibi yayılmışin
Bnce kalkma. manzara güzel 😄😄
Gördük devam et sporuna
Fizik iyi gibi
Kaldıralım hemen lafı mı olur...
Gözümüze sokma meemeelerini
Vinç mi getirsek
Okadar kilolu degil tuttugumla kaldirdim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kemiklerim iri diye ne dalga geciyon pü sana
Ne kemiği abla senin bildiğin et bu kim demişse yalan demiş
Yok kiz ne dalgasi ironi ironi
Aşk olsun görl görle bunu yapar mı? Bunu bahane olarak sunmadım bu arada radyografi filmlerinde açık seçik belli shxhdhwjd
Takilma sagligin yerinde olsun yeter
Evet nereyi kaldiracagimizi anladik 😂
Yattığın yerden bi masaj harika olurdu
Sabah sabah ne sporu 😂
Çok ağır o yüzden kalkamıyorsun 😂
Hiç kalkma bence burdan devam edelim sonrasına :))
Yapma abla bunu yapmaaaa
kaldıracağım seyelr var ama
Spor bahane gögüs show sahane😂
Sen kalkma biz kaldırdık
Seninle spor yapmak vardı
Senin spor degil sevisme sonrasi gibi duruyor
Kaldırmışsin zaten sen
Kaldırayım bebeğim
Squat bacak mi çalıştın naptin 😅
Acaba kimin fotosu?
Hadi kızlar kıskanıyor da siz niye cekemiyonuz onu bilemedim
Neden çekemeyin sanki internetten alınmış gibi
Uzat elini
✋✋✋ uzattım
Haydi hooop kalktin o hizla duramadin birde boynuma sarildin
Aynen beni kahvaltı masasına taşı
Tamam tasirim birde gizli olmasan iyi olurdudmdmdmdm.
Seni kaldıralım memelere de vinç çağıralım
O ne la
Zamanla düzelir
İlk zamanlar öyle sonra geçiyor
Ağırlık yapıyordur
He aynen
Basitlik
Sende olmasan me, me göremiycez sağol kral😂
Ya sabır
Görsel ne alaka
Babanı çağır kaldırsın
yat kalkama dinlen biraz