Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı, futbol dünyası baya çalkalanmıştı :)
Tahliye edilen Faruk Koca, Ankaragücü tesislerinde böyle karşılandı. pic.twitter.com/jqVsvOrRYF
— Pusholder (@pusholder) December 27, 2023
Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı, futbol dünyası baya çalkalanmıştı :)
Tahliye edilen Faruk Koca, Ankaragücü tesislerinde böyle karşılandı. pic.twitter.com/jqVsvOrRYF
— Pusholder (@pusholder) December 27, 2023
Bu olayın tahliye kararı alınması çok yanlış bir gelişme. Şiddetin her türlüsü kabul edilemez.
Hakemlere ve spor dünyasındaki tüm aktörlere yönelik şiddet, sporun ruhuna aykırıdır. Hakem Meler'e yumruk atma eylemi kesinlikle onaylanmamalı.
Adalet sisteminin böyle bir olayda tahliye kararı vermesi, şiddeti teşvik edecek bir mesaj yayabilir. Taraftarları da olumsuz etkileyebilir.
Kararın gerekçeleri netleştirilmeli. Tahliye, hukuki sürecin sonunda verilecek kararı etkileyebileceği için doğru değildi gibi görünüyor.
Sporun barış ve centilmenlik ruhuna uygun davranılmalı. Şiddetin cezasız kalmaması adalet ve toplum açısından önem taşıyor. Umut ediyorum ki konu yeniden değerlendirilecektir.
Bunun olayı olmadan önce ülke gündemi Somali Cumhurbaşkanının oğlunun gariban kuryeyi ezerek öldürmesi ve akabinde ülkeden elini kolunu sallayarak çıkmasıydı. Bu gündem olup konuşulmaya başlanınca bu ( sahte ) olay patlak verdi ve hızla ülke gündemi değişti. Sizce böyle bir olay cidden olmuş olsaydı yani sıradan bir vatandaş milyonların gözünün önünde hakemi o hale getirseydi dışarı çıkabilir mıydı? Hayır. Bu ülkede olan biten her şey planlı. her şey sahte herkes birilerinin adamı.
Cevap
37Cevap
Taraftarlığın içler acısı hali.
Maganda kılıklılar. Bu adam sadece hakeme yumruk atıp, tekme vurmadı. Eskiden gümrük memurunu da tokatlamış. Bu vatan hainini birde kutlamayla karşılamış reziller.
napacakalrdı adamı asacaklarmıydı.. halil umut melerin hatası ne olucak onların yüzünden 2 puan ve onca emek gitti türk hakemlerind einanılmaz şaibe varr
O kafayla devam et sn. Cahil, rezilsin
Snn gibiler yüzünden adaletsizlik diz boyu
ADALET yoksunu bir ülkede buna pek de şaşırmamak lazım😏 Bı ülkede artık suç işleyenler maalesef daha karlı...
Bunun ensesi kalındır o yüzden fazla durmadı içerde kesin. Sıfatında da meymenet yok. Koç burcuymuş bi de..
Bu resim anlatıyor gerçeği. Filistine gidip İsrail başbakanına atsın o yumruğuda bende erkek diyeyim.
çok da abartılmamak lazım
dışarıda gerçek hayatta herkes birbiriyle kavga ediyor dayak yiyor dayak atıyor
E ne olucaktı ki? Muz cumhuriyeti burası. İnsanlar kurşunlanıyor katiller serbest kalıyor. Bir yumrukla kimse ceza almazdı
hakem camiası kendisine çeki düzen vermeli, sudan çıkmış ak kaşık değiller
Vasatın ve kötünün takdir edildiği bir ülke burası.
Hakem işini bıraktı
Bu dalkavukta serbest kaldı.
Hiç uğruna gitti herif..
Taraftar böyleyse tek sorunumuz adalet değil demek ki
Kutlasınlar bence de adam haklı olmayabilir ama herkesin yapmak istediğini yaptı
Burası Türkiye reza zarrap a faiziyle ödenen parayı daha unutmadık
Hakemler sustu, onlar memnunsa bu düzenden bana ne.
Şaşırdıkmı hayır. Show yapıldı ve bitti Yaşasın Türk adaleti
Şu adamı konuşmayı bırakın 12 tane şehit verdik bu kadar konuşulmadı ya
Akp de 2 dönem milletvekilliği yapmış çok normal değil mi? Çingene herif
İç Anadolu takımlarının taraftar grupları bu ülkenin anüs deliğidir
En doğrusunu yaptı! Bizim yapamadığımızı bu adam yaptı helal olsun
Ne yazıkki böyle olaylar türkiyede tamamen saçmalık o vuran kişi gariban olsa tarzı şeyler söylemeyin bunun aynısını gördüm ve merak etmeyin sonuç aynı
Hemen nasıl bıraktılar adalet var bide ülkede derler :))
Umrumda değil
Googleda adami aratinca malum parti cikiyo haha
Gömeceksin bu adamı arkadaş
İnsana benzer tipi de yok
saçma bir adalet düzeni. ne düşüncem bşaka
Fatih Koca'nın serbest kalacağını tahmin etmiştim.
Meler, in hakem hayatını bitirdi
Eline sağlık.. bence iyi yaptı😊
2 3 ee buna yumruk atsinlar
Şaşırmadım hiç.
Eee ne bekliyordunuz? Türkiye burası.
Ülkemiz böyle
Hiç şaşırmadım.
Ense kalın olunca demek ki
yqlandan iceri attilar gazi almak icin
beklenen oldu aksi olsaydı şaşırırdım
adalet var mı ki bu ülkede?
Yazıklar olsun