Ramazan-ı Şerif'e az kaldı, heyecanlı olanlar kimler?

Allah`ın rahmet`i ve bereket`i üzeriniz de olsun Hayırlı geceler dilerim Nasılsınız umarım iyisinizdir Bu gününüz istediğiniz gibi hayırlısı ile güzel geçmiştir Bu şaban ayı`nın yüzü suyu hürmetine kalbinizden ne dualar, cümleler, sözler, kelimeler, fikirler, düşünceler geçiyor ise hayılısı ile allah kabul etsin Yarın herkes`in iş`e gideceği ve okul`a gideceği an Ondan şimdiden işe gidenlere allah yar ve yardımcıları olsun Okula gidenlere de zihin açıklığı versin Her ikisinide allah sabır versin Belki bu hafta sonu dinlenemeyen kişiler vardır Çünkü sonuçta maddi durum için hafta sonu bile günlük işine giden ve gelecek de iyi bir mesleğe sahip olabilmek için dershaneye giden vardır Ondan size benden bir tavsiye Yorgunluğunuzu ve bitkinliğinizi atmanız için İlk önce abdest alınız Sonra bir yere oturup En sonda da ayetel kürsi`yi okuyunuz Hem ablam`ın bana dediğini göre Allah melekleri sizin yanınız`a gönderiyor Ve o anda gece den sabah`a kadar yanınız da koruyucu kalkan oluyor Ve bütün müsibet`lere karşı ve olacak kötü olaylara karşı sizi koruyor Ben her gün yatmadan önce deniyorum Ve kafamı yastığa koyarken Sonra gözlerimi kapatıp uyku`ya dalarken İçim rahatlamış ve feraha ermiş gibi uyku`ya dalıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İlk başta dediklerimden umarım yanlış anlamazsınız Çünkü asla kötü bir niyet için yazmadım Ve biraz uzun oldu Ondan kusura bakmayınız
Ramazan-ı Şerif'e az kaldı, heyecanlı olanlar kimler?