Hadise, yeğeni Melik Hamza ile mutluluk pozu verdi. Mehmet Dinçerler, sevgilisinin fotoğrafının altına yaptığı yorumla olay yarattı.

Hadise de artık evli ve çocuklu çiftler kervanına katılır mı?

Zaten nerde ahlak yoksunu, kucaktan kucağa dolaşan, evli erkeklerle yatan, kasıklarına kadar açıp dekolte veren varsa onları erkekler böyle yüceltir havada kaparlar.
Nerde ahlaklı düzgün yaşayan kız varsa kıymet görmez umursanmaz.
Hayat hep böylr
Harika bir yorum
Gerçekten çok doğru bir yorum tebrik ederim 👏
Bu adamla da ayrılır o bence daha dün Kaan yıldırımla beraberdi hangi ara bu adamla sevgili oldu çüş şıpsevdi bu Hadise ya
Bunlar heveslerini alsınlar birbirinden ayrılırlar buraya da yazıyorum...
Mehmet Dinçer’i Hadise ile sevgili olmadan önce de takip ederdim. Bulunduğum şehirde sahibi olduğu zincir kafelerden biri var hatta. Çok beyfendi çok düzgün biri. Bence çok yakışıyorlar ♥️
Ne zaman Hadise haberlerine denk gelsem hep farklı isimlerdeki sevgililerini görüyorum. Sakalımı kesip tekrar uzayana kadar Hadise çoktan iki sevgili değiştirmiş oluyor. Bazıları doğuştan hızlı herhâlde.
Cevap
25Cevap
Ya bu ulkenin en marjinali olarak soylenen sanatcilara bile kisir gunu teyzeleri gibi evlensin coluk cocuk sahibi olsun diye baski yapiyorsunuz ya 😂ben nerelere gidem nerelerde bulam bu kendi ayaklari ustunde duran guclu kadini😂
Hayır hiç yakışmıyorlar, bu adam bende nedense hep kadınlarla gezip gezip bırakan dolandırıcı adam imajı çizdi
ne haset çekemez bencil pislik insanlarsiniz mutluluktan nasip alamadiginiz için herkesin sizin givi çirkef bir hayatı olsun istiyorsunuz mutluluklar dileyin birilerine de
Hadise de yorumun altına "evlenmeliyiz" şarkısının linkini bıraksa yılın olayı olmaz mıydı? Bence olmazdı.
Adam iyi işittirmiş valla.
bunun neresi olay.. bu suru cift var yalan dogru birbirine bu tip yorum yapan. abartmayin yahu yarin ayrilirlar belli olmaz.
Hadise güzel kadın. Yanında kim olursa yakışıyor yanına.
Oha be kaan, vardı o nerde
1 ay sonra başkasına seni seviyorum der bu
Evlenselee bari iyi olacak taa nerdeee unlulerin hepsi got gostermekle meskul
Sevdiğim cümlesi çok yapmacık geldi bana. Göstermelik aşk sevmiyorum
Bence hadise de artık evlenmek istiyor yaşı da geçiyor hayat kısa zaten. İnşallah bu ilişkisi güzel gider ve evlenip yuva kurar
Olum şaka gibi bunlar Kaan’la ayrılılı daha ne kadar oldu. Nasıl hemen yeni iliskiye başlıyorlar
Allah herkesi sevdiğiyle mutlu etsin. Ben de yalnız ve huzurlu yaşayayın başka bir şey istemem.
Utanmasa cocugun kucağına çıkıp ona da kendini becertir bu hadise :D
Yorumun seviyesizliğine bak yazık
Seviyesiz insanlara seviyesiz yorumlar tatlim:)
Televole'de haftanın rüküşü seçimleri bile daha kaliteliydi. Günümüzün saçma algılarından
Hadiseyi hiç sevmiyorum çok itici davranışları hoşuma hiç gitmiyor hanım hanımcık biri değil erkek olsam almazdım
Ben yakıştıramıyorum hiç bu adamda bir terslik var tüm ünlülere dikmiş gözunü😅
1 ay sonra başkası sevdiği olur. Kaan yıldırım vardı sonra bu 1 hafta sonra başkası. Bunlar ünlü olmasa es…. Farkları yok
Artık Hadise bana boş geliyor.
Samimiyetsizler valla
Kendileri yakıştırıyorsa bize laf düşmez.
Hadise çok güzel yaa :)
Katılır umarım bu adamla
Kimse hadiseyle evlenmez buda biraz kullanıp atıcak üzgünüm.
Hiçbirinin sevgisine inanmıyorum
E hani olay yorum nerede
Ayy sevdiğim ne ya.. asırı cringe bi cift
Kaanla daha çok yakışıyorlar dı
Ee kaana ne oldu? İlginç
Bence hayır hadisenin çıkmadığı erkek kalmadi
Katilmaz kac kisiyle ayrildi
Çocuğu eşeğe bindirsen yakışır😀
Kkijikkikiki
Yalan mı hacı😂
Çok doğru valla bunları haber edende …
Helal olsun senin gibilere ihtiyacımız var😀