'Midyeci Ahmet' in midyeleri elleri ile doldurduğu anlar sosyal medyayı ikiye böldü. Hijyenin varlığının tartışıldığı anlar, kullanıcılardan tepki gelmesine neden oldu.

'Midyeci Ahmet' in midyeleri elleri ile doldurduğu anlar sosyal medyayı ikiye böldü. Hijyenin varlığının tartışıldığı anlar, kullanıcılardan tepki gelmesine neden oldu.
Hayır ben yemiyorum tabi ki de..
çünkü hiç yemedim ama nedense yemek de istemiyorum pek bir ara aslında çok merak ederdim tadını ama şu an vaz geçtim yiyenler genel olarak sevdiklerini söylüyorlar nasıl hazırlanıyor bunun standartı ne onu bilmiyorum maalesef..
Zaten genellikle bir şey eğer uygun yolla yapılmıyorsa ya da hazırlanmıyorsa bence şikayet edilmeli ya da bir daha oradan yemek yenmemelidir diye düşünüyorum ben..
Ama zaten sanırım mide yiyeceğimi de sanmıyorum bunun yerine deniz canlısı olarak sadece balık yemeği seviyorum balık olarak da ton balığı veya hamsi yemek benim için daha güzel oluyor tabi ki de...
Midye yiyorum, dolduruyorum.. Eldivenle midye doldurmak çok da mümkün olmuyor.. Hazırladığınız midye içinin yağlı olması gerekiyor ki pişerken etini daha lezzetli hale getirdin ve pilav kısmı kuru olmasın..
Eldivenle doldururken midye kabuğu durmuyor, yerleştirmede zorlanıyorsunuz..
Eldiven diyince insanlar niye hep hijyenik düşünür bilmiyorum.. Bı bana hijyenik gelmiyor heralde eldivenler..
Gözle gördüğünüzü değil de kapalı ambalajlı yiyecekleri yiyorsunuz mesela, o da size hijyenik geliyor.. Yapım aşamasını gören var mı, sanmam.. İnsanları anlamak gerçekten zor..
Teşekkürler
Ne sanıyodunuz eldiven ve kaşık mı kullanıyo sanıyodunuz😂
Cevap
5Cevap
Midye karides ıstakoz yengeç gibi balık türünde olmayan deniz canlılarını inancım gereği yemem zaten şimdi daha fazla mide bulandırıcı geldi.
Midye yiyen bir insanın buna takılacağını pek sanmıyorum
En son midyeden zehirlenmiştim ondan beri yemem. Ben pastacıyım, inan o mutfaklarda neler neler dönüyor görseydin eldivensiz pilav doldurmasına asla takılmazdın.
Yemiyorum. Kokusu uzaklaştırmaya yetiyor. Denemek bile istemedim hiç.
bızım çaycı da yuzundekı sıyah noktaları sivilcelerı sıkıp sıkıp mıllete çay verıyor ((:
En son o elleriyle naptı Allah bilir bari siyah eldiven kullansınlar
Midye yiyen biri neden buna takılsın ki?
Hayır yemiyorum , hiç de yemedim.
Allah belangını 😂Midem uçtu şu an 😬
midyesi 10.50 kuruş tanesi
Yemiyorum
İyy iğrenç 🤢
Aslaa yemem
Yemedim hiç
elinin lezzeti geçiyorsa demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?