İmamoğlu, Çağlayan'ın "Ekrem Bey'in cumhurbaşkanı adaylığı evde konuşulan bir şey mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Yok tabii ki... Öyle bir adaylık konusu evde geçmiyo ama ben Ekrem'e görev adamı olarak bakıyorum. Gündemin ya da Türkiye'nin onu nereye götüreceğini bilemem. Kendisi de bilemiyor zaten. O sadece yaptığı işe odaklanıyor. Beylikdüzü'ndeyken de öyleydi, şimdi İstanbul'da da yaptığı işe odaklanıyor. Biz de ona öyle destek veriyoruz"
Aday olmasını destekler misiniz? Benim fikrim tüm Türkiye'de mevcut iktidarı devirebilecek tek kişidir İmamoğlu.
Dilek İmamoğlu'ndan eşi İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına sinyal! Ekrem İmamoğlu için şartlar oluşuyor, aday olmalı mı?
Doğru bir aday olmadığını düşünüyorum. Sebepleri de çok net söyleyebilirim. 1-) Yardımcısı olan şahsın terör yancısı partiye olan desteği ve tutumu ortadayken hala yardımcısı olarak yanında tutup bir de zaman zaman kendisi ve karısının da bu partiye olan yakınlığı da çoğu çevreyi oldukça rahatsız ediyor ve bu da demektir ki CHP kendi oy veren kitlesi dışında çok az kişinin oyunu alacaktır ve bu seçimi kazanmak için yeterli olmayabilir.
2-) İbb de kendisini beğenenlerin olduğu kadar kendisine muhalif olan bazı halk kitlesi de var ama bu durumda mevcut iktidarın da parmağının olduğunu ve İstanbul'da yaşamasam da çok kötü yönetmediğini düşünüyorum fakat ne olursa olsun eski oy potansiyeline sahip olmayabilir.
3-) Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğanın çok benzer versiyonu gibi geliyor yani Erdoğan nasıl bugün gücü tek başına elinde tutup belirli cenahlara daha fazla hitap ediyorsa aynı tarzın sinyalini veren isimlerden birisi Ekrem İmamoğlu. Bu da ileride göreve gelirse Erdoğanın yaşadığı güç zehirlenmesinin benzerini yaşayabileceğini ve bugün ki benzer sonuçların yaşanabileceği ihtimalini arttırır.
Benim fikrim her 2 taraftan da rahatlıkla oy alabilecek Mansur Yavaş aday olmalıdır.
İstanbul'u İstanbul yapma yolunda gayet ilerliyor ben CHP nin yerinde olsam bu adamı İstanbul'un kurtuluşu için uzun süre belediye başkanı olarak devam ettiririm şunu unutmayın her şey cumhurbaşkanı olmak değildir 2023 de Ekrem Beyi cb adayı yaptığınız zaman kaybederse CHP nin elinde yeniden İstanbul'un başına koyacak güçlü adayı yok Bu arada daha da önemlisi ne cb ne belediye başkanı En önemlisi ne biliyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti içerisinde en güçlü yer İstanbul. İstanbul dünyanın çoğu yerinden ve Türkiye Cumhuriyeti'nden daha güçlü bir toprak mekan ya elindekinin kıymetini bilip İstanbul'u İstanbul yapar ülkeyi kaldındırırsın ya da İstanbul'a yaptığın ihanetin üstüne ihanet katar çökersin Bugün İstanbul Türkiye Cumhuriyeti'nden ayrı kalsa olduğu gibi çökeceğimi herkes biliyordur
İmamoğlunun Diyarbakır ziyaretinden belliydi zaten HDP ile çok yakın ilişkileri var imamoğlunun akıllı bir strateji izliyorlar kürt oyunu alırsa çok rahat cumhurbaşkanı olacaktır. Mahsur yavaş'ta çok iyi bir siyasetçi ama mhp kökenli olduğu için kürtlerden oy alamaz
Yanlış anlaşılmasın sizin ülkeniz için oy vermeyeceğim ama siyasi olarak çok duyduğum biri değil bu yüzden daha çok ismini duyduğum birilerinin seçileceğini düşünüyorum.
Bu saaten sonra Ekrem mi aday yoksa Mansur mu yoksa Kemal mi gercekten önemi var mi?
Cidden CHPnin kimin aday göstermesinin bir önemi kaldi mi? Sokak köpegi ülkeyi AKP'den daha iyi yönetir. CHP sokak köpegini aday göstersin oylari o sokak köpegine...
Ekrem İmamoğlu tüm kesimden tüm ideolojilerden oy alacak tek adaydır. İstanbulu kazanan Türkiye’yi kazanır.
Mansur Yavaş’da iyi bir aday fakat Bir zaman Mhp içerisinde yer aldığı için bazı kesimlerden oy alamayabilir.
İstanbul'da güzel icraatleri var fakat Mecliste çoğunluğu bulunan Akp’liler yüzünden sürekli önüne engel çıkartmaya çalışıyorlar. Buna rağmen Ekrem İmamoğlu İstanbul için çalışmaya sorunları çözmeye devam ediyor.
Adam sürekli ekranlarda benim gördüğum ve duyduğum kadarıyla belediyeden memnun değil istambullular yani şov yerine icrat yapmali ama ankaralilar Mansur yavastan memnun çünkü adam erkanlarda deģil sahalarda çalışıyor. Hiçbir partiyi ayırmadan sadece gördüğümü söylüyorum. Aday olsa kazanamaz diye düşünüyorum çunku halkın çoğu belediyeye göre oy kullanıyor
İmamoğlu gelirce, erdoğandan hiçbir farkı olmayacak adım gibi eminim. Ayrıca adam bir müteahhit. Bu ülkenin müteahhitler yüzünden ne hale geldiği ortada. Her şey onlar ve yedi ailelere ahbapları için çok güzel olur. Biz yine sıkıntı çekmeye devam ederiz.
Bence Kılıçdaroğlu ya da Imamoglu aday olmasın kaybettirir yine seçimi İstanbul'daki arkadaşlarım imamoglunun bir şey yapmadığını söylüyor daha İstanbul oy vermeyecekken başkası da vermez ki bence başka aday gerekli
Çok özür dileyerek bir konu hakkında sizi bilgilendirmek istiyorum ben İstanbul da yaşayan birisiyim arkadaşlarınız İmamoğlu hiç birsey yapmıyorum demişler ya sizde haklı olarak bilginiz dışında olduğu için bu yorumu yapmışsınız bakın İstanbul otogarini mafyanın elinden alıp yaşanabilir bir ortam yaratatti bu adam otobüslerin park yerinde insanlar öldürülüyor tecavuze ugruyordu burada İstanbul metrosuna İnternet ağı kurdu Mecidiyeköy meydanına gidin bir bakın ışıl ışıl Üsküdar meydanı her yağmurda su basıyordu o sorunu halletti alt yapıyı değiştirdi askıda fatura hizmetiyle bir çok mağdurun elektrik su doğal gaz faturalarını halletti emin olun arkadaşlariniz bundan önceki belediye başkanı kim Di diye sorsanız bilmezler İmamoğlu İstanbulu rantçı insanların elinden aldığı için inanın bu hazımsızlık birilerinin artık bu ülkeye el atması gerekiyor bu İmamoğlu olur Mansur yavaş olur ama kilictaroglu asla olmamalı yoksa inanın bu ülke afrikadan beter olur bu akp iktidarıyla tekrar özür dilerim sayfanızı meskul ettiğim için iyi günler
Eline, ağzına sağlık abi. Bilmeden her şeye inanıyorum bizim milletimiz kulaktan kulağa, alıp karşımıza neden memnun değilsiniz say desek sayamazlar eee şey diye donup kalırlar.
imamoglu hdp yandasligi ile buyuk bir balondur. sirf iktidar zayif diye İstanbul Ankara alindi ama is buyuk secime gelirse bu adama ben oy falan atmam kilicdsrogluna da atmam.20 yil akp cektim en fazla bi donem daha cekerim. 20 yil da chpnin balonu sömürmesin ülkeyi. bok var gibi isleri gucleri hdp.
Ekrem İMAMOĞLU, hdp'lilerle el ele gezerken Türkiye'nin ağırlıklı kesmi milliyetçi ve muhafazakar olduğu için kazanacağını düşünmüyorum. Özellikle bu aralar Suriye'ye harekat düzenlenmesi cumhur ittifakının oyunu arttıracak unsurlardan biridir. Millet ittifakının elindeki ekonomi kozu da harcanacaktır.
halk bu demirtaş sevici hdp yandaşı İstanbul yerine tatillerde kayaklarda dolaşan tatilin ona çok yakıştığını iddaa eden ekoyu seçimde gömmek için sabırsızlanıyor. geliyor gelmekte olan
Chp nin iç işleri bunlar. Bize zamanında ekmeleddin gibi birine destek vermeye mecbur birakan chp bu defa da benzer bir hata yaparsa bir daha toparlayamaz.
Cumhurbaşkanı olmak ile belediye başkanı olmak aynı şey değil, bu adam henüz o seviyede de değil kendisini epey geliştirmesi gerek acele etmesin bu kadar olmaz bundan.
İmamoğlu siyasette cok farklı kişilik aday olursa kazanır diğer solcular gıbı nefret kin yok. adam herkesle aynı dili konuşabiliyor başarılı sıyasetcı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
chp millet aç diyip hükümeti eleştirir kızar. (orada haklı) ama biyandan halk açken heykel yapıp durur. hizmeti samimiyetsiz. Başkanlığın ilk aylarında tatile giden adamdan cumhurbaşkanı olmaz. kılıçdaroğlu aday olsun daha iyi. veya kendi partisiyle muharrem ince olsun
Aday olabilir ama alacağını sanmıyorum alsa bile zaten başkanlık yaptirmazlar daha doğrusu Erdoğan haric kim alırsa alsın ona başkanlık yaptirmazlar tüm bürokrasi bi anda tıkanır ülkede en azından bana öyle geliyor tabi zaman gösterir ne olacağını
20 yillik bir tecrube var iyi veya kotu bu adam daha dunku siyasi daha cok ekmek yemesi lazim ayrica klasik chp tarzinda biri konusuyor sadece bu adam is yapamaz kendinizi kandirmayin ve mansur yavas dan baskasi zor rt nin karsisinda
Mansur Yavaş dışında aday göremiyorum. İmamoğlu, şovmenlikte gayet iyi bir iş çıkarırken; Mansur Yavaş, icraatta ve verdiği sözleri tutan ve uygulayan kişidir.
Ekrem İmamoğlu da Mansur Yavaş fa 2023 seçimleri için aday olmaz. aday olmaları demek o illerin iktidar partisine geçmesi demektir. Zira bu illerde belediye meclis üstünlüğü Akp dedir.
Ampulcu kesim dışında hepsine oy veririm. Bıktım şu kesimden. Her türlü günahı işleyip milletin namus ve din bekçisi kılığına girip hala namuslu ayağına yatıyorlar. Yallah ampul.
Şu resimdeki kişi hayal dünyasında yaşamaya devam etsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İmamoğlu da simdiki gibi proje. Abd nin projesi. Biz secim yapmiyoruz. Onlar belirliyor. İmamoğlu adayim dedigi saniye anlayin. İmamoğlu kazanacak. Bu kadar net proje adami oldugu belli olan kisiyi desteklemek is mi. Simdiki c. b. icin demistim bunlari daha cezaevinde iken. Herkes güldü bana. Simdi ben onlara gülüyorum. Bu da aynisi.
Mansuz Yavas aday olursa direkt veririm de Ekrem imamogluna pek sıcak degilim. Yine de enine boyuna değerlendirip. Verdigi vaatler ve yaptiklarini incelerim. Özellikle İstanbul'da bulunduğum semte olan metro yetişirse oradan da büyük oy alacaktır.
Açıkçası İmamoğlu bu ülkeyi bulunduğu çukurdan çıkaramaz çünkü kendisi sadece şovmendir ama Mansur Yavaş'tan umutluyum Babacan'ı da ekonomi bakanı yaparlarsa çok iyi olabilir